Звездни компромати-77 част

• 50 497
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Аз да попитам - този ли е синът на Катето Евро. Гледах, че вече участва в "Стъклен дом" и естествено жълтурите писаха, че Евро е уредила с връзки сина си. Но това момче определено ми хареса как играе  Peace

Да, той е.

Относно Галена и аз съм изумена от 8-те албума снимки. ooooh!

# 496
  • На брега на реката
По повод отворените уста на Малина и не само  Joy
Не ми е приятна булката, но изглеждат влюбени с "младежа"  Mr. Green

# 497
  • Cофия
Хареса ми как изглежда Маги Желязкова на тади сватба Peace
А тази Галена каква е всъщност?

# 498
  • под жаркото слънце
Аз да попитам - този ли е синът на Катето Евро. Гледах, че вече участва в "Стъклен дом" и естествено жълтурите писаха, че Евро е уредила с връзки сина си. Но това момче определено ми хареса как играе  Peace

Той е и има талант определено  Peace

# 499
Прясно, прясно, новото видео на Камелия

# 500
  • ...край Дунава
Прясно, прясно, новото видео на Камелия

Grinning, тамън влязох да го постна Wink

п.п. как ли се ходи на тези "обувки" newsm78

# 501
Видеото на Камелия го изгледах без звук,но съм възхитена от костюмите.Особено тези странни обувки,още по-изопъчени са от на Вики Б. преди година-две.Дали ги е измайсторил онзи обущар от Варна?

# 502
Аз още не съм го изгледала. Crazy Но днес показа тия ботуши в На кафе. Много ми е неприятна, пак беше с черните корени, и някакво грозно облекло. Sick

# 503
Леля Кама се опитва да се прави на българската Лейди Гага. Mr. Green

# 504
Каза ли кой ги е правил или от къде ги е купила.Не че смятам да нося аз Laughing

# 505
  • София
Младоженецът е егати чичката  Sick  Знаете ли на колко години е Галена Д.?

# 506
  • ...край Дунава
28 декември 1981 г.- Галена Димова.

Ох, не се стърпях за тоз кючек- а възпяват ли ги  Joy

# 507
  • София
На Емануела клипа има добър замисъл, но изпълнението не е добро.
Актьорската игра куца Mr. Green
Обаче те в пълен вариант ще го врътнат няколко пъти и ще го поорежат, щом в това на Алисия (Твърде грубо)  изрязаха частта без музика.

Изгледах снимките от сватбата- доста време ми отне, Боби Михайлов много радва Laughing

Много ме дразнят като започнат да копират от гърците и сърбите, Камелия доста дълго време не беше пускала нищо, само тази песен от лятото-секси или нещо от сорта, не можеше ли да пусне авторска песен. Tired

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 22:38 от Боpислава

# 508
Видеото на Камелия го изгледах без звук,но съм възхитена от костюмите.Особено тези странни обувки,още по-изопъчени са от на Вики Б. преди година-две.Дали ги е измайсторил онзи обущар от Варна?
Mисля, че той ги прави, защото днес по "На кафе" спомена, че винаги има и негови подобрения и дори са по-удобни от оригинала.

# 509
Не ми хареса Камелия. Опитали са се да провокират, ма евтинее нещо. Песента не е зле, ма пак бие на гръцко, т.е. най-вероятно е кавър.
Радват единствено младежите, голи до кръста, с противогази- да не говорят много Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт