Звездни компромати-77 част

• 50 543
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
запис

# 61
 актрисата Анджелина Джоли принуждавала дъщеричката си Шайло да се облича като момче. „Тя от години кара малката да носи дрешките на по-големия си брат Мадокс, включително и боксерките му“, издал близък на семейство Джоли-Пит.

„Още от раждането на децата си Анджелина реши как трябва да изглежда и да се държи всяко от тях. Затова се опитва да ги напъха в определени рамки. Шайло например трябва да е мъжкарана и затова майка й постоянно й промива главата. Тя дори й даде мъжко име, чието буквално значение се превежда като „неговият подарък“, заявил човекът.

Тази новина веднага хвърлила в смут психолозите в САЩ. „За едно малко момиченце е нормално да се опитва да проумее разликите между себе си и момчетата. Родителите в никакъв случай не трябва да се опитват да проектират собствените си виждания върху тези на децата си, това е абсолютно грешно“, твърди детският психиатър Джонатан Алпърт

# 62
# 63
  • Sofia, BG
Да, точно Анджелина, която е толкова свободолюбива и open-minded ще я изкарат майка-вамп  Rolling Eyes А с това за боксерките съвсем са се оляли ..

А Лотар Матеус вече му спрягат българска невеста номер 5   Joy

# 64
 Чудят се вече каква глупост да измислят жълтите "парцали"  ooooh! Това по повод Анджелина Джоли.

Матеус и Калинка казват  Thinking  Laughing

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs160.snc3/18773_304 … 161_3262521_n.jpg
Това наистина ли е Ева Херцигова  newsm78 Изоообщо не ми прилича на нея

# 65
# 66
Матеус що не вземе Алисия.  И  без това май е свободна. LaughingТя пак  и пак Идеална двойка ще са Mr. Green

# 67
  • ...край Дунава

Някой може ли да познае каква марка е шапото и. Много ми хареса Rolling Eyes

# 68
# 69
Чудят се вече каква глупост да измислят жълтите "парцали"  ooooh! Това по повод Анджелина Джоли.

Матеус и Калинка казват  Thinking  Laughing

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs160.snc3/18773_304 … 161_3262521_n.jpg
Това наистина ли е Ева Херцигова  newsm78 Изоообщо не ми прилича на нея
Ева  е  Peace

# 70
# 71
# 72
# 73

Гледам снимката и изведнъж нещо супер познато чувство ме сполетя .... а то - чанатата ми като виден звезден компромат на втори план  Crazy  Laughing, малко старички са тия снимки повечето от година и половина поне Simple Smile.

Това наистина ли е Ева Херцигова  newsm78 Изоообщо не ми прилича на нея
Ева  е  Peace

Да, даже е идвала не само веднъж в БГ (като малка е идвала на море с родителите си, а това й идване бе за откриване на бутика на Chopard).

# 74
Гледам Лотарчо сте обсъждали  Grinning Той тук в Бг ще се чувства като в Рая! Особено като открие нашенските клубове с все Златки и Алисии  Joy
Немските медии неслучайно го скъсват от бъзици. Последната му съпруга е на възрастта на дъщеря му :

Общи условия

Активация на акаунт