Звездни компромати-77 част

• 50 659
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
http://spisania.rozali.com/ot-story/p14048.html

Е,тая Соня Немска няма равна братче ooooh!

# 136
Тонче ,това е Филисити Хъфмън .

# 137
Видеото е много хубаво и скъпо. За такова нещо са потрошени луди пари. Не искам да правя връзка между лЮбовнико-споносора, партията му, мястото на което се развива действието, фереджетата. Може и да съм параноична, но след като изгледах видето леко ми остана вкуса на пропаганда...

# 138
  • into the blue
Само кухнята е гадна, но в другите стаи с кеф бих живяла  Heart Eyes

И аз. bowuu  Много топлина и уют има в нея,ех, размечтах се... Laughing

# 139
имаше на времето една фолк певица Кати, за нея нещо чува ли се? Нещо се позагуби и изчезна  newsm78

# 140
Видеото е много хубаво и скъпо. За такова нещо са потрошени луди пари. Не искам да правя връзка между лЮбовнико-споносора, партията му, мястото на което се развива действието, фереджетата. Може и да съм параноична, но след като изгледах видето леко ми остана вкуса на пропаганда...
И на мен видеото ми хареса-в смисъл,че е нещо различно и нетипично за фолк-жанра  Simple Smile
А кой е любовника на Цветито? newsm78 Това съм го пропуснала(сори,ако се е коментирало)  Blush

То май това е целта  Wink Като го гледам напоследък е по снимките на повечето светски партита  Mr. Green

# 141
Много хубаво видео на Цвети Янева. Не мога да не го призная, колкото и да не ми се иска, много различно от всички други клипове в поп-фолка. Търси различното в последните си клипове, старае се момичето много, освен това има глас...

Магда и Преслава

Андреа и Малина

Коцето и Надя

пак

Някой говореше, че е с боти, не е, в сайта на новфолк има снимки, може да се видят. Peace

адреналинката Алекс

Емануела

Андреа

Камелия

# 142
  • София
И на мен ми харесва клипа, и си личи че са вкарани доста пари в него.
Само не мога да разбера като си има специално нает стилист, защо той постоянно й избира някакви къси рокли, още по време на турнето ми направи впечатление.
Краката и определено не са за късо. Rolling Eyes
Иначе ми е много симпатична.

# 143

Наскоро видях Магда...без грим и по спортни дрехи - мн е свежа и има невероятна кожа, но косата й е мн изгоряла....
А Преслава не бих я познала въобще  Shocked

# 144
Емануела просто е  Shocked тя нямаше ли по-хубав бюст? на снимката гърдите и изглеждат ужасно увиснали

# 145
И аз доста се взирах докато разпозная Преслава.Явно е снимана от кофти ъгъл

# 146
# 147
Камелия с тая коса е като блатна вещица, защо не я оправи малко?
Клипът на високопоставената любовница/певица - ужасен, скъп, кичозен, прилича на турски сериал.

# 148
и на мен клипа въобще не ми хареса, ама никак, песента също, но е по-добре от последната на Мария, нали Кости им ги прави. Всъщност на Мария ни една песен не ми харесва, сътворена от Кости, той най-хубавите си ги дава на Андреа, това е повече от ясно.

# 149
Клипа, песента и самата певица никак не ми харесват. Яки маанета и кич.

Общи условия

Активация на акаунт