Звездни компромати-77 част

• 50 738
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Роклята на Гагата била от истинска мръвка . Laughing
http://www.dnes.bg/mish-mash/2010/09/24/sushat-pastyrmata-na-leidi-gaga.99602

# 166
Не е компромат, но как да не споделя, като ми зарадва окото Mr. Green, особено началото и края /изключвам Дейвид Бауи на младини/
Hot Guy Friday

# 167
# 168
  • София
Не е компромат, но как да не споделя, като ми зарадва окото Mr. Green, особено началото и края /изключвам Дейвид Бауи на младини/
Hot Guy Friday

ооооооооооооох..... Embarassed

# 169
  • ...край Дунава
Песента на Цв. Янева ми допадна много, но най-много ме изкефи тоя малкия джентълмен Laughing, някой знае ли кое е това дете?
Андреа ми хареса на снимката, дано не и се виждат много циците в новия клип, но надали... Whistling

# 170
Песента щяла да е с мръснишки текста, така че съмнявам се, да мине без цици. Mr. Green

А детенцето е едно много известно румънче, което пее от малко- Йонут Черчел, голяма звезда е там, има големи хитове.

# 171
  • София
Андреа ми изглежда пластмасова Laughing

А детенцето е едно много известно румънче, което пее от малко- Йонут Черчел, голяма звезда е там, има големи хитове.
Неговата партия в песента много ми допада, особено в началото, после малко песента отскача в друга посока.

# 172
  • в ябълковата градина
Андрея и Кости имали ли са нещо?

# 173
  • София
Hot Guy Friday

Ужасни, ужасни мъже  Outta Joint  Embarassed Laughing

# 174
 За пръв път чувам песен на Цветелина Янева и ми хареса много. И песента и тя самата, а клипът ме очарова. Различен и готин. Това е арабската култура и къде пък видяхте пропаганда, че и турска в цялата работа не ми стана ясно  ooooh! И аз съм филмаджийка, ама това надмина и мен  Whistling
  Детето не е ли същото румънче, което пееше Made in Romania, а после и Андреа я изпя?

# 175
# 176
Hot Guy Friday

Ужасни, ужасни мъже  Outta Joint  Embarassed Laughing
ле ле

# 177
# 178
  • някъде
Е,от тези снимки не личи да е толкова "нецензурен" тоалета,колкото се изписа тук Thinking

# 179

Общи условия

Активация на акаунт