Звездни компромати-77 част

• 50 489
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Джони Деп, облечен като Джак Спароу в асортимента на филма "Карибски пирати 4" в Гринуич, 28 септември

http://johnnytim.com/temaj/gallery/2010/28_09/all.html

# 556
Цвети Янева много детско излъчване има на снимката, сладурка е  Wink

# 557
прилича ми на Златка Райкова  Mr. Green

а за клипа на Камелия, не ми харесва, нещо не ми се връзва с песента  Thinking

# 558
# 559
# 560
Абе и оня с палтото не лъже... Crazy

# 561
Пак ли космите ви възмущават?  Simple Smile  Ми такава си беше модата преди 25 години.

# 562
  • Варна

Laughing Ами снимките са преди почти 30 години, тогава интимното обезкосмяване не е било на мода. Wink

# 563
Пак ли космите ви възмущават?  Simple Smile  Ми такава си беше модата преди 25 години.
Каква мода бе  ooooh! За мен това е липса на хигиена..... Whistling

# 564
Тогава са ги подстригвали май. Не съм виждала жена с чак такъв...обем, а като малка съм била на разни минерални басейни, където всички бяха голи:)

# 565
Е, сега ти се струва липса на хигиена - тогава не беше. Чудно ми е какво толкова се възмущавате, не ви ли стана ясно, деца, че навремето си беше така! Я, питайте майките си, когато са били на по 22, дали са се обезкосмявали или са си ходили с храстите между краката? Иначе подмишниците и краката се почистваха.

# 566
Почистваха си бикини линия, помня майка ми как лягаше на козметичното легло по бельо и така оформяха Simple Smile

# 567
Да,майка ми също си правеше студена кола в домашни условия  Simple Smile Аз не казвам,че са ходили напълно обезкосмени,но поне малко подстригване и обиране на " растителността наоколо"  Mr. Green се е правело.
Аз просто си представям лятото в жегите какво е чувството  Mr. Green

# 568
Аз просто си представям лятото в жегите какво е чувството  Mr. Green

И да си в цикъл и да не пол3ваш тампони  Sick Mr. Green

Xаиди Клум

# 569
Гери в началото на 90-те, преди Spice Girls:

http://www.inoutstar.com/news/Old-Nude-Photos-of-Geri-Halliwell- … agazine-5882.html
(цензурата с чушките... Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт