Идеи за бизнес - 9

• 79 822
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • LOST
За цветарският магазин говоря, не за павилона със зкуските и др.джаджи

# 481
  • LOST
Защотоса много високи наемите ooooh!

# 482
  • софия
Имам идея да си направя гъбарник, но нямам представа как после ще реализирам продукцията ... и въобще това дали е добра идея !?

# 483
  • Пловдив
Относно магазина за цветя мисля, че не е точно сега момента. Имам позната, която се занимава с това вече почти 10 години. В началото е започнала с едно магазинче, а днес са вече няколко. Също така се занимава с украси на сватби. Бизнесът и е много добре развит, но въпреки това последното, което знам от нея е, че от година насам магазините затъват ( в смисъл работят за да си покриват разходите ...). Единствено кризата, каза тя, не се е усетила толкова силно в дейността й с украси за сватби.

# 484
Не знам точно как да си формулирам въпроса, но какъв наем според вас е нормален за кафене /без кухня/ на сравнително оживено място, ок.170 квадрата. В смисъл какъв наем може да се избива от кафета и сокове например?
Знам, че въпросът ми е много общ, но всякаква информация би ми била от полза. Всичко, което малко или много се доближава до въпроса Praynig

# 485
Хайде и аз да не ви изгубя Simple Smile
Искам да обърнем внимание на един проблем.Навярно някои от вас разглеждат и други темичкi от типа"колко е вашият оборот"....Като съпоставям двете теми,нещо не мога да си направя реална картина ,на ситуацията в България.В другата тема се коментира,как и колко частници затварят ,а тук се поддържа тезата за собствен старт.Нещо се обърква инфото,поне за мен.Признавам ,че нямам много подробна представа за положение в България и за това моля за разяснение на тези два фактора.....!

може ли да ми дадете линк,към другата тема за оборота,че нещо не мога да я открия  Blush

# 486
Лилита ами то от кафе до кафе има разлика ...
и от град до град...Дали е обзаведено, с какво оборудване е много .много зависи. В кой град поне кажи.

# 487
# 488

може ли да ми дадете линк,към другата тема за оборота,че нещо не мога да я открия  Blush

Тази ли?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=444024.0

Оф, докато открия темата - тя била в "общ отчетен форум"...

# 489
кафенето - в голям град, хубава локация 1500-2500 лв
кофти място 1000 лв
повече от 3000 е безумие, ро-малко от 1000 късмет

# 490
Интересно е при вас!

# 491
Каспър 170 кв не са много ... Имах приятели,които държаха кръчма на два етажа с  лятна градина за 2 000 лв наем. Кръчма с кухня...

# 492
Благодаря ви много!
Градът е Бургас, но кафенето е на втория етаж. Затова пък наоколо няма други заведения, а мястото, макар и не в центъра, е посещавано.
Много ми хареса идеята за посещение в 4 поредни дни да се види какъв е клиентопотокът, благодаря за която!  bouquet

# 493
  • Пловдив
http://bnt.bg/bg/news/view/38855/primer_za_ekoturizym_u_nas?page=1 Вижте на какво попаднах днес. Уникално място....красота. Със сигурност бих го посетила  Simple Smile

# 494
  • LOST
Много ми хареса, наистина доста се е постарал  човека и всичко е изпипал до последната подробност

Общи условия

Активация на акаунт