Идеи за бизнес - 9

• 79 431
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • софия
Тази тук е Идеи за бизнес. Ако го кажа, ще е не по темата. Ще се изпоядосат момите търсещите идеи, ще ми се накарат и ще закрием бон-тона.
Ако има с подходящ нюанс, за неуспехите думам - ще се обадя.
ей ... не ми каза, защо не на гъбите или оранжерията ... моля те ....

# 646
Защото риска да не изкараш нищо , та даже и да си вътре е многоо голяма.

# 647
  • софия
Защото риска да не изкараш нищо , та даже и да си вътре е многоо голяма.

ама то с кое не е така !? ако утре никой не ми купи нищо от произведенията, съм си яко вътре ... машини за обработка на дърво - няма да изброявам, но са няколко, бои, лакове, грундове - професионални - цените са стресиращи, разходи за опаковане, изпращане, тоци и тнт ...

# 648
Тази тук е Идеи за бизнес. Ако го кажа, ще е не по темата. Ще се изпоядосат момите търсещите идеи, ще ми се накарат и ще закрием бон-тона.
Ако има с подходящ нюанс, за неуспехите думам - ще се обадя.
ей ... не ми каза, защо не на гъбите или оранжерията ... моля те ....

предизвикваш ме Laughing
защото щеше да си първия пример в първото ми мнение в новата тема.

# 649
  • LOST
Незнам как да я пусна тази тема и това си е страх ме е да не объркам нещо и после....да не вземат да ме изхвърлят от тук ooooh!...ще ми е мъчно за вас Tired

# 650
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=535571.new#new
ето я темата, че напълнихме със спам предната.

# 651
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=535572.0

С Лоли сме се наговорили да пускаме еднакви теми  Grinning

# 652
  • LOST
Ей, страшни сте, пък сте и бързи  animal037

# 653
Ъхъм, по едно и също време, със секунди разлика.
И със специална покана към Дедо в моята тема.
Копирам я тук, докато не са я изтрили, може да се получи интересна дискусия, много полезна за начинаещи бизнесдами и мени.  Grinning

По идея на Флорисима от ей тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527765.645
откривам дискусионното студио:
Защо бизнеса ми не потръгна или в очакване на Годо, пардон Дедо.
Дедо, ти си!

И докато не са ме изтрили, да доразвия темата - Кой е Годо? Двамата скитници, и различни, и еднакви, сякаш две половини на едно цяло, на едно човешко съзнание, са в капана на живота. Те живеят в един и същи ден, който се повтаря отново и отново, превръщайки живота в навик, очаквайки Годо.

Някои от нас са от поколението на порасналите момчета и момичета, на които отчаянието не им е чуждо.
Неудовлетворението е осезаемо и на много нива - разпад на ценности, погубени илюзии, погубен бизнес...

# 654
  • LOST
Хм, като гледам новата тема набира скорост, за добро или лошо в предвид заглавието и'

# 655
  • Пловдив
http://vbox7.com/play:31de533e изгледайте филмчето докрая, мисля че някъде към края може да си дадем отговор на въпроса как всеобщото ни генериране на идеи може да ни бъде полезно  Grinning

# 656
http://vbox7.com/play:31de533e изгледайте филмчето докрая, мисля че някъде към края може да си дадем отговор на въпроса как всеобщото ни генериране на идеи може да ни бъде полезно  Grinning
kleo_bulgaria, много полезно клипче Peace

# 657
tigar-migar, прочетох за завършването на бизнеса ти с двд-тата. А мислил ли си за video games? Как биха седяли нещата в тази сфера? Аз преди време имах такава идея - представителство на ЕА - Electronic Arts в България, но не съм въобще веща в това отношение. Просто имах много добър приятел, който беше Development Director в тази компания...

# 658
  • На дивана, под юргана
tigar-migar, прочетох за завършването на бизнеса ти с двд-тата. А мислил ли си за video games? Как биха седяли нещата в тази сфера? Аз преди време имах такава идея - представителство на ЕА - Electronic Arts в България, но не съм въобще веща в това отношение. Просто имах много добър приятел, който беше Development Director в тази компания...

Това е нещо съвсем различно... С игрите не мога да направя нищо - нито имам интерес, нито имам възможности.

# 659
  • София
kralsk, да ти кажа тук за Халите. Управителя разрешава тези промоции. Има и нещо като одобрение на продукта, дали е подходящ за такъв вид промоция. Ако продаваш винаги ти трябва касов апарат, следователно и някакъв подходящ данъчен ред. На мен не са ми давали касова бележка от такива колички или на изложение, но все пак си незаконен донякъде.

Не съм професионален консултант, само споделям личен опит. Също при нов продукт най-трудно се променя вкуса на човека, трябва доста усилия и за ПР или директни промоции и обяснения , за да решат хората да го купуват. А и с дистрибуцията и отчетите е много сложно.

Хареса ми клипчето на kleo_bulgaria , но за споделянето там го казаха в клубове от едно време. Основната разлика е, че хората са се познавали и са знаели с кого споделят. А сега в интернет има откровенни пързалки, или само гледат сеир на пишещите, рисково е  споделяне с малко познати, само общи приказки. Човек трябва да си поддържа реалните познанства за този вид обсъждане на идея. Вече в последна фаза може да се направи фокус група.

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 19:27 от TanyaMG

Общи условия

Активация на акаунт