Танита, и аз му обяснявах веднъж, но не се е сетил да пита как е влязъл в корема. И не знам какво ще кажа в тоя случай.

Джули, и Сами има подобно поведение. На детската градина е много послушен, но щом се прибере и започва кошмара
"Не искам да се събувам, обувам, да си мия ръцете, да си обличам анцуг, да ям, да лягам, да се къпя...." Всичко е придружено с превъзбудено настроение, препускане във всички посоки и изобщо е различен. Събота и неделя са ни доста трудни и уморителни.Танита, дай съвет какво да правим
Как да се държим, какво да му говорим, просто не знам? Всеки път обяснявам колко е важно да слуша, защото е за негова безопасност, особено навън. Извинява се че е бил непослушен и после пак прави дивотии. И в един момент търпението ни свършва и започваме да му викаме. От това ми става супер гадно и от нервното напрежение се чувствам като парцал.
Астарта, гледай си здравето на първо място. Веднъж човек като го съсипе, после много трудно го оправя. Ще те разберат в работата.

Жесток концерт беше, мисля, че пак ще дойде в Бг, така че не се ядосвайте, ако сте пропуснали.
. А за поведението на Сами, мисля че ние минахме през същото, дано да сме го минали, де. Не знам какво да кажа, защото ми е ясно колко е изнервящо, но се опитай да го приемеш като период на израстването, който е необходим, а не като инат от негова страна. Аз се опитвах да не се противопоставям, да не влизам в пряка конфронтация, да и вървя по акъла, поне така пише в някои книги . Всякакви идеи за възпитание и за налагане на моето мнение ги оставих за по късно, просто в този момент не става, само късане на нерви е. И въпреки това на моменти пак имаше истерии. Ако нещо е жизнено важно, я грабвам и правя каквото трябва и така. Добрата новина е, че поне при нас не продължи дълго.
- (да кажа аз като един представител на големите дупета 

Мършави злобарки никой не обича 
, но ми се иска да споделя - уикенда оставихме Николета с баба й и дядо й в Пловдив и отпрашихме за Хисар. Сана е реновиран хотел, много приятен с огромна сауна (сигурно за 10+човека), а инфрачервената им кабина е колкото на другите хотели сауната (а съм била в много
Защо тормозиш бедната ми душица
Аз го харесах много този хотел и ще отида някой ден. А и моята позната щом ми каз,а че е добър 
Може би още се чисти Величеството... Всичко продължи повече от 10 дни, дано скоро се оправим напълно, че и аз вече губя търпение