В детската градина малки ЮЛЧЕТА пак има! (Тема 143)

• 36 552
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Хахахха, Кети, много весело.  Joy
Танита, и аз му обяснявах веднъж, но не се е сетил да пита как е влязъл в корема. И не знам какво ще кажа в тоя случай. newsm78
Джули, и Сами има подобно поведение. На детската градина е много послушен, но щом се прибере и започва кошмара  ooooh! "Не искам да се събувам, обувам, да си мия ръцете, да си обличам анцуг, да ям, да лягам, да се къпя...." Всичко е придружено с превъзбудено настроение, препускане във всички посоки и изобщо е различен. Събота и неделя са ни доста трудни и уморителни.Танита, дай съвет какво да правим Praynig Как да се държим, какво да му говорим, просто не знам? Всеки път обяснявам колко е важно да слуша, защото е за негова безопасност, особено навън. Извинява се че е бил непослушен и после пак прави дивотии. И в един момент търпението ни свършва и започваме да му викаме. От това ми става супер гадно и от нервното напрежение се чувствам като парцал.Tired
Астарта, гледай си здравето на първо място. Веднъж човек като го съсипе, после много трудно го оправя. Ще те разберат в работата.  Hug

# 121
Танита благодаря за комплимента. Не смятам, че е нещо кой знае какво, просто да не дава Господ никой да стига до там да търси помощ, защото държавата оставя хората на произвола. И ако ние не сме човеци един към друг, сме обречени.
Сега пускам смс-и, по-натам ще пусна и пари, но и това някой да разгласява инфото е достатъчно.

Освен с голямо сърце според теб, съм и с "голям задник", така ми каза една днес hahaha

Относно това как се озовава бебето в корема на майката, не може ли да кажете тати го е сложил с много любов и толкоз. Не са дорасли за самата истина Mr. Green

Ох, съседите слушат Енрике на максимум, голям кеф Heart Eyes Жесток концерт беше, мисля, че пак ще дойде в Бг, така че не се ядосвайте, ако сте пропуснали.

# 122
Инка, от стара коза яре е мойта Мартина  Mr. Green
Майтапа настрана, не че се оплаквам, но много почна да наглее и не мога да я надприказвам. Вчера и казвам, да не ме рита, че ми изцапа дънките, а тя ми казва "ами ще си ги изпереш". Или пък аз : веднага се обличай, броя до три, едно, две, три! а тя ми се ухилва и :четири  ooooh!
Аелия, подготви си отговор, защото сезона на неудобните въпроси е открит Grinning. А за поведението на Сами, мисля че ние минахме през същото, дано да сме го минали, де. Не знам какво да кажа, защото ми е ясно колко е изнервящо, но се опитай да го приемеш като период на израстването, който е необходим, а не като инат от негова страна. Аз се опитвах да не се противопоставям, да не влизам в пряка конфронтация, да и вървя по акъла, поне така пише в някои книги . Всякакви идеи за възпитание и за налагане на моето мнение ги оставих за по късно, просто в този момент не става, само късане на нерви е. И въпреки това на моменти пак имаше истерии. Ако нещо е жизнено важно, я грабвам и правя каквото трябва и така. Добрата новина е, че поне при нас не продължи дълго.
Дуци, обяснението ти  за бебето в корема звучи красиво, но при кръстосан разпит няма да издържи  Joy
А на онази лоша жена и кажи , че "голямо дупе, голяма работа" се пее в някои песни. Naughty- (да кажа аз като един представител на големите дупета Mr. Green)

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 09:21 от tanita66

# 123
Ames, Tanita, благодаря отново за милите думи към мен! Не сте ме видели "в акция", обаче, когато търпението ми прелее и почна да викам и да налагам ред по фелдфебелски  Mr. Green
Често си мисля, че сама съм си вдигнала летвата на родителството доста високо и, когато не мога да я прескоча, се ядосвам първо сама на себе си, това води до фрустрация, изнервеност, умора и в един момент почвам да си го изкарвам по един или друг начин на децата. Та си говорих с мъжа ми, че трябва да намаля малко очакванията към себе си, за да ми е по-леко - и на душата, и ежедневието Simple Smile

Аз също май ще давам Никола на ясла, та ще видя дали поведението му ще стане като на Сами и Дари.. Thinking

# 124
Ха, Евридика, ти навреме си усетила нещата. Аз чак сега разбрах, че очакванията ми към хората около мен в повечето случаи са по-големи, отколкото те могат. И затова съм в постоянен стрес заради борбата с мен. НО не  мога да се надвия още. По отношение на децата ми е по-лесно, но смъжът ми не се получава.
Аеля, и аз съм  така. С големия никак не ми стига търпението и след крясъците се чувствам ужасно. Sad
Дуци, с какво я предизвика тая да изрече такава лъжа?
Аз за бебетата на Момо съм обяснила, че когато мама и тати се обичат, те се целуват, прегръщат и семето то тати влиза в мама. Отворът не съм показвала Mr. Green

# 125
  • София
Като ви 4ета направо имам 4увството, 4е отглеждам бавноразвиващо се Rolling Eyes Смърт, бебета, изре4ения, моето името не може да си каже newsm78 И инак изглежда съвсем наред. Уж. Ама 4ак пък такава драсти4на разлика в развитието Rolling Eyes
За бебетата има една страшно хубава книжка, то4но така май се казваше - От къде идват бебетата. Но нашите май са малки за нея, не знам, на Ники я 4етох, когато бях бременна с Бобо. Тя си е съвсем "медицинска", образователна, няма глупости вътре. От друга страна, на вашите деца може и да не им е рано, моето още носа не може да си обърше hahaha

# 126
Белинда, не се плаши, това с въпросите е само при момичетата, нашите после ще им покажат откъде идват бебетата Mr. Green

# 127
Ками, кураж  Hug Сега какво й е ежедневието на Вероника, ходи ли на училище? Как се чувства?

Катето още не се е светнала да пита за произхода на бебета.
Нея я вълнуват други неща, като пъзели например  Simple Smile Много са й интересни, може би, защото, все и нас ни впряга да редим - сутрин, вечер, постоянно почти. Онзи ден ми скри шапката, като нареди сама един от 30 части. Но вече го бяхме реди доста пъти заедно.
Вече има мераци да се мие, облича и обува сама. Като последното най й се отдава.

Вчера се бихме с балони с баща й, а тя скочи да ме защитава: "ще счупиш мойта мама"  Joy

Иначе и аз се чудя нормално ли е тя да тежи 11 кг, повечето деца 15-16  newsm78 Ама като знам колко яде, няма как да е иначе. Но се успокоявам, че важното е да е здрава.
В тази връзка още борим ясленските сополи. В петък пак я водих на лекар, че ме е страх да не станат хронични. Изписаха й коларгол с екстри, но засега няма подобрение. Чакаме резултат от секрет.

# 128
Гнидка ,аз пък се чудя нормално ли е да тежи Марти 16 кг  Mr. Green

# 129
Танита, мерси за отговора. Hug Опитваме се да му ходим по акъла, но не винаги успяваме. Дано скоро мине периода. А коментарите на Марти много ме изкефиха  hahaha
Гниде, ако няма нищо друго освен хремата, няма какво да се притесняваш. Вчера споменах на кръстника ми, който е специалист уши, нос, гърло и пулмолог. Каза че градинските сополи са си съвсем нормални и дори е хубаво, че ги има. Това показвало, че детето изгражда имунитет. Хремата е защитна реакция и "измива" вирусите и бактериите, затова не трябва да се спира насилствено с лекарства. Докато няма температура, суха кашлица и разни подобни екстри, всичко си е наред. Аз вече им свикнах и не ги мисля.
Дуци, голям задник, голямо сърце. Kissing Heart Мършави злобарки никой не обича  afMr. Green

# 130
Гнид, Николета също е 11кг. Споко - аз се движа на принципа на кърменето - щом ака/пишка, значи яде. Друго е метаболизъм Simple Smile

Астарта, по-добре говори и виж какво е положението, тогава реши как да постъпиш. Понякога вземането на решение изглежда по-трудно от колкото е всъщност.

Да не ме нахокате  Peace, но ми се иска да споделя - уикенда оставихме Николета с баба й и дядо й в Пловдив и отпрашихме за Хисар. Сана е реновиран хотел, много приятен с огромна сауна (сигурно за 10+човека), а инфрачервената им кабина е колкото на другите хотели сауната (а съм била в много Simple Smile ) Николета е прекарала добре в Пловдив. Искаше отново да ходи, макар да се оплака, че "Аш имам много бабици и дадовци". Сдобила се е с червен картинг като татко си. Днес жестоко ни командори, защото беше сърдита, че е изоставена.

# 131
  • София
Гнид, Николета също е 11кг. Споко - аз се движа на принципа на кърменето - щом ака/пишка, значи яде. Друго е метаболизъм Simple Smile

Астарта, по-добре говори и виж какво е положението, тогава реши как да постъпиш. Понякога вземането на решение изглежда по-трудно от колкото е всъщност.

Да не ме нахокате  Peace, но ми се иска да споделя - уикенда оставихме Николета с баба й и дядо й в Пловдив и отпрашихме за Хисар. Сана е реновиран хотел, много приятен с огромна сауна (сигурно за 10+човека), а инфрачервената им кабина е колкото на другите хотели сауната (а съм била в много Simple Smile ) Николета е прекарала добре в Пловдив. Искаше отново да ходи, макар да се оплака, че "Аш имам много бабици и дадовци". Сдобила се е с червен картинг като татко си. Днес жестоко ни командори, защото беше сърдита, че е изоставена.

smile3515  Защо тормозиш бедната ми душица  Crossing Arms Аз го харесах много този хотел и ще отида някой ден. А и моята позната щом ми каз,а че е добър  Peace и имам доверие, няма да ме излъже  Peace
Видя ли детския кат? Колко платихте? Стаите как бяха...мокет нещо  , такива екстри  Mr. Green

# 132
Аелия, мерси за разяснението  Hug Може и така да е, но са ми трън в очите  Laughing Осен това видът им е притеснителен - гъсти гноевидни, но има и прозрачни, общо взето всякакви без сухи. А и понякога не може да спи от тях.

Джоли, разумен е този принцип  Peace Аз, като се замисля и отнеса това, което яде с изразходената енергия и акането и тези 11 кг ми изглеждат много  Crazy
Кажи сега за хотела какви са ти впечатленията - стаи, градина, ресторант, басейн  Simple Smile

# 133
Гнидка, знаеш че и ние с Бобо бяхме болни ... той все още има сополи, аз също... този вирус е ужасен #Crazy Може би още се чисти Величеството... Всичко продължи повече от 10 дни, дано скоро се оправим напълно, че и аз вече губя търпение  Crazy

Аз също чакам инфо от Джоли за хотела, защото искам да го посетим  Peace За нац. среща нещата вече са в ход, тъй че няма мърдане...май  Laughing

Да изпортя, Катче... видяхме я в събота с двете деца и съпружеското тяло  Grinning Гледката много ми хареса, някак пълна ... сигурно е трудно с две деца, но така семейството има завършен вид  Heart Eyes

# 134
  • София
Шада, Гнидке, да ви копирам какво ми е писала Джоли на ЛС, да не пише пак  Peace

Ние бяхме в делукс стая - другите бяха напълно резервирани. Стаята имаше мокет, тераса, вана, климатик, халати (чехли нямаше). Стаята е просторна и голяма - имаше и диванче - мисля разтегателно. Цена на рецепция беше 106лв мисля, но ние платихме по-малко през фирмата на Пепи.
Спато е много впечатляващо както писах. Водата беше 30градуса, но е била още на летен режим. Споменаха, че ще я правят по-топла. Римската баня е директно свързана с минералнат вода. Има две масажистки - едната е много добра. Като гости на хотела има около 20% отстъпка от цената на масажи/процедури.
В ресторанта само закусвахме. Вкусно беше. Самият ресторант не е голям.
Детския кът не го огледах с подробности, но има вътрешен и външен. Вътрешния е простроен и чист. Има играчки. Външният е с дървени катерушки.
Самият хотел е на спокойно и тихо място. С малко разходка се стига да два хубави ресторанта, които бяха препълнени. Бяхме на ресторант в центъра - много приятно място с прилични цени.

Общи условия

Активация на акаунт