В детската градина малки ЮЛЧЕТА пак има! (Тема 143)

• 36 562
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Кети, благодаря ти   bouquet

# 136
И ние сме болнички вкъщи. Малко разстройство и температура. Дано не задълбае и със сополки, че много ще ми дойде.
Сега е супер спокоен и доволен, че не е на ясла. А за преобличането... при нас е лесно да го съблека, но после почва едно гонене на голо момченце и майка му Laughing и по някое време успявам да му намъкна дрехите или пижамата. За бебета не ми е задаван въпрос, но аз ще прехвърля топката на татко му Mr. Green По мъжки да си обяснят Whistling

# 137
Анна днес отново е на ясла. Още като видя вратата се разплака. Поседях с нея вътре, но в коридора, не ме пуснаха, било измито и не знам си какво. Поисках да се събуя, не дадоха. Дадох я, плака много, седях 10 минути скрита в един ъгъл, докато се успокои. Нямаше да си тръгна иначе, общо взето бях на косъм да си я взема и да тегля майната на всичко. После звъннах, хранела се, била спокойна и всичко е о.к.
Ох, тежко ми е, майка му и прасе. Знам, че ме разбирате, едва ли има родител, на който да не му е куцо, че се разделя с най-милото си.

# 138
# 139
  • София
Благодаря за успокоението, че това е само период с отказа от всичко и бунтовете. Е, ще чакам с нетърпение да мине. Просто ми е много жално, когато след караниците, обличането на сила, "борбата" и рева, тя ме гушка предала се и казва "мамо, ти си добра. няма караш. така не харесва ми. не хубаво."....  Tired

За това, че бебетата идват от корема още нищо не сме коментирали, така че ми е спокойно. От известно време само има желание понякога да пишка права. Често сме навън с едно съседче и като като пишкат заедно до дървото й е направило впечатление това. Но общо взето се задоволява с обяснението, че той е момченце и затова не може като нея да пишка, а тя пък е момиченце и така...

В яслата научиха яна да яде много хляб. Преди хляб ядеше на сандвич или ако й надробя супата, но като цяло се мръщеше на надробено. Сега след всяка хапка манджа си търси и хапка "хлебец".. не знам дали е само това причината или просто защото вече не е никак злояда, а си хапва добре, но резултата е, че понапълня. то няма лошо това, ама ако продължава така ще се притесня.  Rolling Eyes  Все пак на нея генетично си е заложено да не е кльоща.  ooooh!

# 140
  • София
saxophone децата трябва да ядат хляб  Peace Въглехидратите са храна за мозъка ....пък твоята с тези пъзели  ooooh! трябва да наваксва  Laughing

П.п. Не го коментирах във фейсбука, ама е гениална  Shocked Маги въобще не вдява за какво иде реч...слага ги както и падне  ooooh!

ха, изненада, докато пиша  Grinning Честит аватар   Peaceи не я вдигай  Naughty

# 141
  • София
е, кети, гледам да не я вдигам излишно, без хич да я вдигам не може... Аз иначе не искам да й ограничавам хляба, но се притесних, че започна да качва.  Thinking

А за пъзелите, аз щях и във ФБ да го пиша, ама кво стане не помня, та не го написах. Като ги взехме тия пъзели (по желание на стоян) бях категорична, че яна не може да се справи. Вечерта с негова помощ ги нареждаха. Много й беше забавно и все искаше да ги нареждаме отново и отново, докато накрая схвана идеята. Та искам да кажа не ми е гениално детето, нормално си е. Просто май си подценявате вашите, както аз я бях подценила, че е абсурдно да се справи. Сега вече за 0 време ги нарежда, защото и наизуст ги знае картинките. Голямо удоволствие й доставя. Подрежда го, разваля го и отначало. Голямо бинго с тия пъзели. Препоръчвам  Peace

# 142
Дуци, разбирам те напълно Sad . Дано по-бързо се адаптира Анна. Ти ме уби с тоя коментар с “дебелия задник“. Не слушай истерични лелки. Peace
Сакси, много мил аватар! Heart Eyes И аз се шашнах, докато  гледах как Яна реди пъзели.
Да оздравяват болничките! Hug
Ива е с кашлица от днес. Няма никакви други симптоми. Почвям с рейсъла, та дано пресечем работата.

# 143
  Сакси, може ли да покажеш пъзелите, да ме ориентираш какво представляват  Praynig

Благодаря   bouquet

# 144
ох Сакси страхотен аватар  Heart Eyes Hug
Мати има един пъзел от рожденния му ден, но не съм му го показвала още  newsm78 май и аз си подценявам детето, но той сега е на вълна конструктори (има 3 + един непоказван още) и като се смесят елементите върви ги сортирай  ooooh!
при нас периода с истериите и тръшканиците намаля, да не кажа, че направо отмина, но си останаха едни прояви на инат...напр не иска да влиза у бабите си (и при двете едно и също) стои на вратата като магаре на мост и вече не знам как да го накарам да влезе, в повечето случаи се стига до бой  Rolling Eyes след 10-тина минути той е вече усмихнат все едно нищо не се е случвало.... Thinking много ми е странно...

# 145
  • София
Така изглеждат. 4бр са в кутийката. Дървени са, което много ми харесва, защото не знам картонените колко ще оцелеят. Всеки е от 12 парчета.

Върти ми се нещо от сорта на 6лв като цена.

Мая, защо не пробвате да го оставите навън. Разбира се, стоиш плътно зад вратата, слушаш и гледаш през шпионката. Мисля, че бързо ще размисли.

Често яна не иска да тръгва, когато трябва да излизаме и тогава и казваме "не искаш да идваш, добре. Хайде кажи ни чао, ние тръгваме." понякога веднага се отказва, друг път затварям вратата и след малко почва да чука и да вика "маммооо и аз дойда" и този вариант ме устройва много, защото ако насила я грабна и изведа има мрънкане и сръдни, а така не.

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 14:37 от saxophone

# 146
Хмм, и ние имаме два дървени, май са и те по 12 части, но нямат кутийка за редене. Обаче хич не вярвам Лили да може да се справи с тях и хич не вярвам да я подценявам Mr. Green Тя е на светлинни години от въпросите, които задава Марти на Танита например. Милата вече връзва горе-долу по три думи и това са й постиженията.
Имаме обаче и едни, които са като книжки и на всяка страница има пъзел, а отдолу е същата картинка. Но са й стари и единственото интересно й е да ги разваля, а аз да ги нареждам след това Crossing Arms

# 147
  • София
Бухтичка не се притеснявай,  Grinning единствения подценяваш детето си тук е Сакси  Mr. Green Hug
Сакси, ще ме прощаваш, ама нали ми подари такова пъзелче и то от 9 части, не от 12 като на Яна....е бута, ръга, мъчи се моята маймунка и не и се получава  Joy Joy Joy Има светлина в тунела, защото поне забелязва, че не и се получава и се дразни  Mr. Green
...Та опитвах се да кажа, че детето ти може да не е гениално за теб, но в сравнение с доста други деца е Wink

# 148
От къде ги купувате тези пъзели? Викам да пробвам и аз моято акъл, да видим ще вдене ли за какво става въпрос и гений ли е или не?  Laughing

# 149
 Аз нямам шанс в Ловеч да намеря такива  Tired

Общи условия

Активация на акаунт