В детската градина малки ЮЛЧЕТА пак има! (Тема 143)

• 36 568
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Астарта, една майка в немската тема преди време беше писала, че ако се изкарала шарка с по-малко от 50 пъпки не се изграждал имунитет Shocked На мен ми стана любопитно тогава и търсих информация, ама не успях да намеря нито за, нито против. В една статия само срещнах, че много, много рядко може да се случи да повтори. Но нямаше подробности  Rolling Eyes

# 181
  • София
хахахха, много весело тук  Joy Joy Joy

Сетих се друго от темата за муньовци  Mr. Green
Един дядо все гледал Анимал планет и като показвали Пепелянка, казвал "Я, виж, това е баба"  hahaha и постоянно така. И детенцето започнало да проговаря, и веднъж се събрали на семеен обяд и дават Пепелянка по телевизора и хлапенцето сочи и вика "баба, баба"  Joy Joy Joy
...бабата така се обидила, че не говорила на мъжа си няколко месеца, а на детето му трябвало повече да резбере, че това не се казва "баба" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 182
Хахаха, Кети Crazy

Анна днес отиде на ясла с колежката ми, тя сама си пожела така. През сълзи й е показала кое й е шкафчето, къде се влиза и спокойно й казала "тао"(чао).

Аз пък днес съм с такива болки в кръста, гърдите ме болят от няколко дни, отдавах го на новия сутиен, който имам, реших, че може да ме стиска, но една колежка спомена, че й закъснявало и на мен ми светна лампичката. Казах на мъжа ми, че ако е станало нещо ще му се случи случка Twisted Evil

Астарта, не бях чувала, че варицела повтаря, ти направо ме шашна. Дано не е това при вас Praynig

# 183
  • София
А пък  ние всички сме в къщи  Mr. Green
Вчера мъжа ми взе Маги от яслата и тя много сърцераздирателно плаче, все едно си и на посещение в затвора Joy и на татко и му се е напукало сърчицето и веднага предложи днес да не я пускаме  hahaha
Дени пък през нощта се разкашля и и той намаза да си е в къщи  Mr. Green

# 184
Кети, при вас е весела къща. Да се оправя бързо Дени.
Здравко се закашля сутринта и аз го питам: "Защо кашляш?" "Имам кашлица, защото." Simple Smile
Дуци, дано на Анна и е по-добре така. Само за днес ли е така или ще я води приятелката ти и следващите дни? И да му мисли мъж ти  Whistling

# 185
Астарта, дано да не е варицела. Напоследък все чувам за варицела, която повтаря, но не знам доколко може да се счита за реално, защото първото боледуване може да не е диагностицирано правилно.

Ние снощи излизахме. Оставихме детето на нашите и се втурнахме като невидяли по кръчмите. Много готино си изкарахме, само дето сега главата ме боли. Не можах да реша какво точно ми се пие и пих от всичко по малко и днес  smile3537 Но имаше много танци и веселба, така че геройски ще издържа  Laughing

# 186
Момичета, за тези от вас, които си се гледат или за дъждовните уикенди, да ви споделя 1 идея /взета от http://krokotak.com/2010/03/kak-da-si-napravim-golemi-tsvetni-ma … ista-ot-makaroni//
Боядисахме си макарони, купих 4 връзки за обувки и такова низане на гердани пада Simple Smile Никъде не ходи без кутията, показва я на всички и много им се радва Peace

# 187
Lili_X , благодаря за идеята   bouquet Дано успея да намеря боя за яйца  Rolling Eyes ти от къде купи?

# 188
това е чудесна идея  Hug
имам боя за яйца, макарони само трябва да взема по-здрави и такива пликчета имам...ще му бъде интересно предполагам, е може да не редим гердани...все пак мъж... Crazy

# 189
Lili_X , и ние боядисвахме макарони, и синци низахме, но не съм се сетила на връзки за обувки, а ползваме корда. Но връзките са чудесна идея, мерси.
Боя за яйца май в момента не продават , аз имах една стара.
Ние и таралежи от домашен пластелин правихме, а сега си боядисваме камъчета с пастели и лак за нокти, и пишем буквите Simple Smile

# 190
И ние имаме таралеж от домашен пластилин, тези дни го правихме Simple Smile Пластилинът е супер, впрочем, много добре стана и много време вече ми издържа, без да се рони, да се спече или нещо там друго гадно  Peace

Изобщо идейките от сайта на Крокотак са супер! Изпринтила съм на Николчо и картинки за оцветяване. Гадното е, че при нас заниманията са ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с мама, каквото и да прави, все трябва да съм до него и да правя 90% от нещата аз. На моменти (като днес, например) това безкрайно ме дразни! Как пък не можа едно занимание да си намери това дете  Tired

# 191
Евридика, и при нас заниманията са с мама, да не си помислиш друго.
Но открих нещо, което ми осигурява към час спокойствие- един пакет мокри кърпи Mr. Green Онази вечер го беше докопала, а аз се правех че не виждам, щото нещо интересно правех. Е, голямо чистене му падна, бърса, три, навсякъде, накрая дойде да трие клавиатурата и мишката. После ги направи на купчини кърпите, за тати, за мен, дели ги, прехвърля ги, голям майтап беше. Ако не ми свидеше, всеки ден бих и купувала, ама тя тогава щеше да загуби интерес сигурно.

# 192
И Никола обича мокрите кърпи Grinning А вчера реших да му предложа занимания с вода - напълних легена в банята и да си пуска там корабчета. Обаче човекът реши, че ще се къпе и се гюмна в легена барабар с дрехите, та си отворих беля само  ooooh!

# 193
  • София
Да разваля веселбата и да ви се оплача, че Дени през нощта ми се разкашля и днес сме на АБ  Shocked
Ей, за часове прави остър ларингит  ooooh! ooooh!

# 194
Аз съм доста озадачена от пъпките на Илия newsm78. Първия път диагнозата беше на 100% сигурна, изкарахме я семейно, защото Алекс я донесе от детската градина. Беше си варицела като по учебник, а Илия беше целия в пъпки, дори и белези му останаха. Сега до първата пъпка се е появила втора, има и една на кръста, но няма температура, нито някакви други белези на шарка. В яслата им се е разболяло и второ детенце, а в моята група вече половината деца са с варицела.

Общи условия

Активация на акаунт