В детската градина малки ЮЛЧЕТА пак има! (Тема 143)

• 36 567
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Дуци, Мартина и тя точно така се държеше през кратката си ясленска кариера. Но всеки ден по зле ставаше.

# 166
  • София
Гнидка  Hug Надявах се от емотиконите да се усети шеговития тон на написаното  Simple Smile

# 167
Дуци, Мартина и тя точно така се държеше през кратката си ясленска кариера. Но всеки ден по зле ставаше.
Да, по-зле стават.
Днес за капак я оставихме да спи там, да видим довечера какво ни чака Tired
Нямам нерви вече, а едва сега започваме. Вече мисля други варианти, но нямаме много избор. В такъв момент човек си дава сметка как децата му са най-важното и значимо нещо в живота и всичко останало е на заден план, а някои дори са много незначителни. Пфу.
Утре ще проваме да я води една колежка, която е голяма приятелка на Анна Crazy

# 168
Дуци, така няма ли да се усложнят нещата повече  Rolling Eyes В смисъл, Анна може да приеме като "изоставяне" ...   Peace

# 169
Мацки, в събота от 15ч. ще има среща по женски в една сладкарничка за непушачи на Оборище. Ако има желащи да дойдат, моля да ми пуснат едно лично съобщение.

# 170
Дуци дано Анна свикне в яслата HugСимона като ходя да я взимам не плаче обаче иска близалка или бонбни,абе подарък иска детето и  така..
 Вече трети ден спи в градината,лелите казват,че все едно е била не за пръв път в градината а от години.Казва,че и харесва и пак ще спи там.За сега без проблем,дано и няма де :mrgreenЗащото в началото ходеше с желание,но след някой друг ден вече не искаше.Дано не се повтаря.
За  сополите и тя имаше в началото.Не знам колко капки за нос и слагах,но ефект никакъв.Започнах да слагам капки от клеева тинктура и определено имаше резултат Party

# 171
Мноого ниска активност в темата. Я да се разсъните  Mr. Green
Сами тия дни го оставих вкъщи, че имаше конюнктивит. Днес вече го изпроводихме и на всичкото отгоре вчера сам заяви че иска да ходи на градина. Няколко дни вкъщи с мен и размисли  Laughing Сутринта само като се събуди взе да мрънка, че му се спи и днес няма да ходи понеже е болен. Взе и да лъже вече  ooooh! Не е плакал, явно все пак си даде сметка, че там е по-интересно. Дано скоро всички дечица свикнат, че си е голямо облекчение.
Като пътува сутрин с баща си и понеже той все се изпуска по адрес на някой шофьор и нашия му приглася: "мама му стайа, тъпанаш с тъпанаш"  Embarassed hahaha

# 172
Аелия, разсмя ме и ме обнадеждаваш, че и това ще мине Laughing Сестра ми е проговорила с псувня покрай шофирането на баща ми  Crazy Майка ми загоряла някаква манджа и сестра ми авторитетно отсъдила "де..ба манджата д..ба"  Joy
Ужаст! И аз понякога ругая на пътя и после ме е яд. Поне Васко е спокоен шофьор, той налита направо на бой  Joy

# 173
Ох, Гнид, извинявай, но със сълзи се смея Joy

# 174
Гнид, и аз се хиля като зелка пред компа Simple Smile Това с манджата е уникално! Simple Smile
Ние гледаме да не се изпускаме с "лоши думички", но тук-таме можеш да чуеш от нас по някое "ега ти" и Никола веднага го повтаря  Mr. Green

# 175
И аз се смях, но как да кажа на Момо защо го правя Laughing

# 176
 Joy голям смях с вас. Кога проговориха децата, кога научиха и мръсните думи вече Mr. Green

На Илия в групата има варицела. Той я изкара, когато беше на 8 месеца и бях спокойна, че не може да се зарази. Днес обаче го прибрах с голяма пъпка зад ухото и според сестрата, пъпката била досущ като варицелна. Сега се чудя дали може да го повтори Thinking. Ще се гръмна, ако изкара два пъти варицела ooooh!

# 177
Гнид,голям смях  Joy
Браво на децата!Колко са ни умнички  Mr. Green На Алекс репликите са"Ко тана,аааааа шамам!"превод:"Какво стана?Аааа,шамар!" или "ей,уник" "Ей,малоумник"  Blush

Астарта,стискам палци да не е варицела!

Лесно адаптиране на ясленчетата,ние не сме приети все още .

# 178
Астарта,покрай двата месеца с варицелата чух, че докато са малки, имунитета не е 100%.|А дори и да го повтори,едва ли ще е страшно.

# 179
Добро утро!
Тази сутрин съм първа. И се хихикам лекичко, че съм у свеки и не ми се дават обяснения.
Много са сладички миличките. И Здравейко няколко пъти се пробва с разни изрази, но е инцидентно и както при повечето след возене из софийските задръствания.
Ние сме от понеделник пак на ясла, но днес като се събуди отново отказ да го обличам, а в колата мрънкаше, че не иска на градинката ooooh!
Хубав и весел ден на всички  umbrella !

Общи условия

Активация на акаунт