В детската градина малки ЮЛЧЕТА пак има! (Тема 143)

• 36 578
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Ха, днес купихме ботушки от SLS аутлета. Миналата година купихме на Екос, но са си тип апрески. Тази година исках същия модел, но нямаше. Взехме на Аpres4N, които са си вече истински апрески - лята гума от пред. Като за нашите условия тук са перфектни - зимата снега е огромно количество. 59лв са. Не знаех, че има намаление за 3чифта в нормалния магазин иначе с удоволствие щях да направя партия Simple Smile

Как мина днешното кафе? С Николета ходихме на постановка в Младежкия театър на Мечо Пух от 11. Прибрахме се към 13,30 и до като съм я приспивала съм заспала с нея и така до 17.00.

# 226
Супер, Джоли, за кукления театър! На Ния хареса ли й? Мислим и ние утре да водим Нико, в салона на ул. Гурко, на Снежанка и 7те джуджета. Баща му ще стои с него в салона, а аз и Борис ще се разхождаме в градинката пред Народния вероятно.

Иначе кафепиенето днес беше много приятно, както винаги! Катче, аз бях с Борис, в тази сладкарница не се пуши изобщо вътре, така че за бебе е 6ти номер! И нямаш извинение да не дойдеш другия път с Петър  Heart Eyes

# 227
  • София
Кетка, мене що така ме подмина Laughing Не ставам ве4е и за трети 4овек, викаш...

Помня миналата година, 4е някой ги хвали тези на Русиньол/ Роси?/, но бях останала с впе4атление, 4е са апрески...Ще отида в края на месеца да видя какво предлагат.

Нямам момчешки още  Peace  И аз чакам за Дени , може тогава да се комбинираме  Wink

# 228
  • София
Кети, благодаря  bouquet Ами кажете как да се организираме и да действаме:) Моята Магдалина вече е на 25ти номер!

# 229
  • Sofia
За момчешките ботушки и аз бих се комбинирала Peace

Кафето беше изключително приятно, а сладкарничката- повече от прекрасна. Много ми беше приятно да ви видя Hug

# 230
И аз се каня да ходим на куклен театър. Джоли, и на мен ми е интересно Ния как реагира.
И да питам , някой виждал ли е линиика на кюизнер- да се продава някъде по нашите магазини?

# 231
Николета вече няколко пъти е ходила на куклен театър. Вчерашния не беше съвсем куклен - бяха си хора с костюми - Мечо Пух беше човек с маска на главата. Зависи много от постановката според мен. Когато е ходила с дядо си на куклен театър е било нещо страшно (в смисъл страшни кукли) и още разказва за някаква дълга змия. Вчерашния го гледа мирно и тихо. 5мин преди да свърши каза, че й се спи Simple Smile. В къщи разказваше за представлението - кой какво подарил на Мечо Пух за РД-то; как спасил Ру, как ходил на северения полюс.

Постановките на Младежкия са много удобни - в събота и неделя от 11.00.

# 232
  • София
Нямам момчешки още  Peace  И аз чакам за Дени , може тогава да се комбинираме  Wink
Да, хайде, имайте ме предвид, даже с два 4ифта. Ако се присъединят още 1-2 мами, можем да преговаряме за 30% отстъпка hahaha
Мъж ми заведе Ники на празник на Бен 10 в Сердика и му поръ4ах да види в Дайхман дали са заредили ботушки Елефантен. Ще докладвам после.
Борис ме ядосва. Напрекъснато си събува 4орапите, през 2 минути е бос, а аз като гламава обикалям да търся 4орапи #Cussing out

# 233
  • София
Нали празника на Бен 10 беше вчера в борисовата....какво има сега?

# 234
# 235
Мъж ми заведе Ники на празник на Бен 10 в Сердика и му поръ4ах да види в Дайхман дали са заредили ботушки Елефантен. Ще докладвам после.

На пръв поглед през витрината, вече има зимни на елефантен  Peace

# 236
Танита, не знам защо така излиза линка newsm78 Иначе е много изгодно намаление на неоперативна липосукция, нищо за манджи не се споменава  Mr. Green Сайтът е много хубав - за различни градове се споменават супер изгодни промоции. Така че ви препоръчвам да го следите Party
Апреските на Екос бяха хубави, но към края на сезона започнаха да пропускат  Confused Сега сме му взели на Сами апрески от Дайхман, пък да видим дали ще се окажат хубави.

# 237
Разгледах го, но за варна още не е актуално доколкото разбирам. А  това за неоперативната липосукция звучи много интересно.

# 238
Tanita, имам някакви смътни спомени, че бях чела някъде, че линийка на Кюизнер можем да си направим и сами.
Ще се разровя и ще ти пиша Simple Smile
Кукленият театър, на който водихме Нико днес, не е минал особено успешно. Аз бях навън с Борис, Никола влезе в залата с баща си, но не бяха издържали до края. Приказката беше за Снежанка и са стигнали до там, където злата мащеха успява да погуби Снежанка.
Било е претъпкано в залата, те не са имали добра видимост, представлението е почнало по-късно от обявеното, диалозите между актьорите не са били много като за деца, а с някакви философски лирически отклонения, според баща му, та не им беше харесало много Simple Smile

Ще го пробваме пак след месец-два, а дотогава ще си правим куклен театър у дома Simple Smile

# 239
И да питам , някой виждал ли е линиика на кюизнер- да се продава някъде по нашите магазини?

Пусни Гугъл и ще ти излезе една камара инфо  Wink

Общи условия

Активация на акаунт