В детската градина малки ЮЛЧЕТА пак има! (Тема 143)

• 36 525
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Купа, страхотна новина! Честито, много се радвам! Лека и сладка бременност!   bouquet
Ако искаш, кажи точен термин, за да те впиша на първата страничка Simple Smile

(...) Вече обаче използва и "Ами" в началото на изреченията, когато се готви да дава отговор на въпрос. Все още обаче не умее да задава въпроси.
Това ще да го е научила от Дарина. А тя - от мен  Embarassed Понякога го използвам, макар че е паразитна дума  Embarassed
Джоли, това второто от трите бебета ли е или посленото  hahaha Помня, че имаш 3 бременни приятелки, а дотук 2 бебета Simple Smile

Какво става с Ками и каката й, някой чувал ли се е с нея?

При нас адаптацията върви добре - и на Дари, и моята. Изобщо доволна съм и добре се чувствам. Е, малко ми е мъчничко, предпочитам да съм с нея, отколкото на работа, но все някога щеше да стане и това.

# 61
 Купа, Честито  Hug

# 62
  • София
Честито, Купа ! Лека бременност и живо и здраво пролетно бебче Simple Smile

# 63
КупаHug Много, много се радвам за теб! За кърменето не се кахъри - или Габи ще се откаже сама, или ти ще свикнеш и няма да ти тежи, както стана при мен. Важното е ти да си спокойна, че ако много настояваш Габи да спре да суче, тя ще го усети и ще се заинати.

Благодаря, момичета, за милите думи за моето кърмене в тандем Grinning Отначало малко ми тежеше, особено нощем, като ми се скачат и двамата, но вече свикнах и не ми пречи изобщо, дори и денем си ги слагам двамата ей така, а аз си подпирам на коленете една книжка и така се приспиваме, наистина е много мило  Heart Eyes

За Ками и Вероника и аз много си мисля. Преди й имах телефона, но откакто си счупих апарата, затрих доста номера и нейния сред тях, за съжаление...Много се надявам да влезе с добри новини!  Praynig

# 64
Купа, честито! Прекрасна новина. Безпроблемна бременност и здраво бебче, ти желая  Hug

Ками и аз я мисля. Често се сещам и за Ампаче. Някой в течение ли е как са?

# 65
Купа, чудесна новина Hug. Лека и безпроблемна бременност Heart Eyes

Джоли, честито бебче и на твоята приятелка Hug

Евридика, наистина са много мили тези моменти. Много се вълнувам от разказите ти, както и от снимките на Нико и Борис, сгушени в теб Heart Eyes

За Ками и аз много мисля, дано се включи скоро и дано новините са добри Praynig

Джулс, ти къде записа Дари на ясла?

Джиджи, дано Здравко се адаптира в яслата, а теб офертата от работата да те удовлетвори Peace

# 66
Астарта, а ти как си в работата? А как са твоите момчета, Илия адаптира ли се добре в яслата?

Гнидка, Апамче са добре, тя работи, а Нори трябваше от този понеделник да е на ясла. Надявам се и съм почти сигурна, че се адаптира добре там, тя е бойна мацка, само да не боледува!

Аз пък се уча да плета на една кука, харесала съм си едно одеалце, дето очите ми останаха и викам: "Аз ли не мога да го оплета, бе?!?!"  Crossing Arms Ама мога само като спят децата да плета, иначе все нещо около тях правя Simple Smile Та ще вземам хляба на Тити, де, хаха Simple Smile

# 67
  • София
Аз утре няма да пускам Маги на етската, много и падна гласа  Rolling Eyes Само ще отида на родителската да видим колко пари ще ни одрусат  Twisted Evil

Да ви се оплача обаче, не вървят добре нещата  Sad първо че нещо ме бойкотира и се напикава там. Вчера 3 пъти, днес до обяд 2  Crossing Arms А в къщи не се изпуска, ако ще кажете че може да е настинала  Rolling Eyes Нарочно го прави. Плачела много. Учителката каза, че не прънка, а си разбира детето като му се говори и целенасочено плаче и казва "Искам мама " Cry
Нощно време не спи постоянно пищи и се тръшка нещо от зъби ли е на знем, ама на нас ще ни поникна вече от зор  Crazy Снощи се събуждаше в истерия през 10 минути и иска мама, аз и викам "тук съм бе мамо", тя все едно не чува а още спи и крещи "искам мама, искам мама"  Cry
Хем ми беше нервно, хем ми стана мъчно  Rolling Eyes Все едно си мъча детето  Rolling Eyes
Усещах си аз , че така ще стане и за това казвах, че не искам да бързам с работата Rolling Eyes Добре, че не съм започнала нещо сега, че върви обяснявай на нова място, че излизаш в отпуск, защото детето ти не се адаптира в ясла  Crazy

# 68
Евридика, мерси че се интересуваш Hug. В работата е пълен хаос и голямо напрежение. Още на втория ми работен ден едната учителка си взе отпуск и се наложи да стоя сама с непознатите за мен деца по половин ден. Вече горе-долу влизам в ритъм, защото се опознахме с децата и зная на кое как мога да влияя, но все пак ми е трудно съвсем сама. Хубаво е, че миналата година изкарахме варицелата, защото в групата ми има епидемия и си представям, ако се бях тръшнала, както съм назначена по заместване Crazy. Илия се адаптира учудващо добре. Вече тича към яслата, там се радва на лелките, явно и те са разбрали, че не трябва да му крещят и вече всички са щастливи Simple Smile

Кети, изкарахме го и ние този вирус, от който спада гласа. Много е неприятен, но поне минава бързо. Ние се оправихме само с клеева тинктура, а Алекс с рейсъл. Жал ми стана за Маги като си я представих как плаче насън за теб. И Илия първите 2-3 нощи плака така след яслата, но бързо свикна. Дано и Маги се адаптира леко Hug

# 69
Купа, страхотна новина. Честито!   bouquet

Вчера, събирахме акота и пикота и сега чакаме резултатите. От понеделник с бодра стъпка (надявам се) се присъединяваме и ние към ходещите на ясла.

Ние със приспиването сме до никъде. Приказки и аз разказвам, но не за приспиване а предимно за успокоение преди сън. Ако е много превъзбудена, започвам да й говоря, да й разказвам или да й чета, но и тя като Ния на Джоли желае да е активна в говоренето и да показва, къде е това на картинката и т.н. и няма приспиване. След като се успокои вече, отиват с баща си на голямата спалня и там се приспиват, като от време на време се чува, как тя философства или пее, а баща й "заспивай!" и така около час Crazy

# 70
  • София
Астарта   Shocked Вирус ли е, аз мислях, че от постоянното и пищене  ooooh! лелее, да я чакам ли сега и Т да вдигне  Sad Утре сме до лекарките и без това, направо ще я прегледат  Rolling Eyes

А пък при нас Маги заспива по -лесно от Дени в стаята им, обаче през нощта се домъкват като призраци...събуждаш се и те до теб  Mr. Green

# 71
И аз я мисля Ками...Дано всичко е наред при тях!
Евридика, и аз съм мераклийка да се уча да плека на 1 кука...ти взимаш ли уроци от някой? Grinning

# 72
  • Варна
Купа, честито и от мен    bouquet! Лека и безпроблемна с красив резултат  Hug.

# 73
Благодаря ви момичета  Hug

# 74
Кети, дано при вас не е вируса Hug. Ние изкарахме някакъв, който започна с болки в гърлото, спадане на гласа и накрая кашлица, без температура. Но бързо минава. Все пак щом утре имате път към доктора, добре е да я види.

Общи условия

Активация на акаунт