В детската градина малки ЮЛЧЕТА пак има! (Тема 143)

• 36 535
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
 Хей, момичета, от 1 месец и аз се запалих по плетенето. Засега съм изплела само три шапки  Embarassed Амбицирана съм да почна и дрехи, но....всичко с времето си  Simple Smile

# 76
  • София
Ох, тук съм и ви чета, но нямам настроение да пиша...
Вероника е с потвърдена диагноза от д-р Литвиненко. Поне ни обясни по-подробно и отговори на всички въпроси, които зададохме. Дори увеличи малко дозата на лекарството, защото предположи, че е имала припадъци, които не сме наблюдавали. Сега ме е страх и през нощта, докато спи.
Елена все още е при майка ми. Няма да ви казвам колко ми е мъчно вече. Очаквам да ми се обадят от яслата и само си правя сметки кой уикенд ще си я приберем. Всяка вечер като се видим на скайпа ми казва , че иска на Шофия да идва с колата на тати.
Не ми стига това ,ами и бабите ми вдигат кръвното.Свекърва ми е решила, че сега е по-добре Елена да не е при нас, за да обърнем внимание на Вероника(разбирайте, няма нужда да идвам да помагам за малката). Майка ми пък снощи ми се обади да ми каже, че има едно свободно място в яслата там и като и отказах категорично , ми се разсърди.
 А аз се чуствам ужасно, че не съм с нито едно от децата си, когато имат нужда от мен. Вероника е на занималня следобед, защото не смеем да я оставим сама у дома, но не знам дали това не я натоварва допълнително. Избор обаче нямам, ако ще ходя на работа...
На работа пък...не е за разправяне...опитвам се да се боря с вятърни мелници.

Ще взема на стари години да си родя още едно бебе и ще си се гледаме вкъщи трите. Упс четирите. Защото, ако имам трето пак ще е момиче. Wink
Купа, честито!

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 11:41 от kami_ch

# 77
Ками, кураж, мила! Може би и се надявам искрено, болестта да отмине с времето и да няма Вероника пирстъпи. Praynig   Praynig Praynig

# 78
Ками, стискам палци и се моля бързо да се преборите!   bouquet Hug

# 79
Ками,  Hug Дано се преборите и всичко да отмине.
Купа, чудесна новина! Лека бременност и сладко бебче на финала!
Астарта, благодаря ти за подкрепата  Hug Аз все още съм притеснена за Здравко. И той бълнува нощем и сутрин се събужда с думите: Не искам на градинка. Имат една сестра , която е много гръмогласна и предполагам, че той се стресира допълнително от нея. У дома се говори много тихо и се пее с цяло гърло Laughing, но като цяло наистина не е свикнал на високи децибели Confused
Евридика, симпатюхче направо сте страшни. Как и за плетки намирате време. Ще се радвам да видя снимки на вашите плетива.
Слънчев ден и хубаво настроени е на всички!

# 80
Ками,дано болестта отшуми с времето и никога не преживявате това още веднъж HugИскрено се надявам да се наредат нещата и да се поуспокоите.

Честито бебче на Купа-лека бременност и от мен!

Аз изобщо не умея да плета-а и нямам желание да се уча EmbarassedНо ми харесват много плетените жилетки.Браво на Евридика-първо за кърменето в тандем-възхищавам се искрено и го казвам за пример винаги като има повод,а и за плетенето сега Simple Smile

Астарта,пропуснала съм че си почнала работа-в детска градина ли си.желая ти успех Hug

Кети,да се оправи детенцето сега ,пък с яслата ще свиква по лека лека.

Джиджи,дано по скоро свикне Здравко-то си е стрес и за големи хора новата обстановка.

Бора сега е някакъв период-мисля повлиян от това че не бях с него 2 месеца и не иска никой друг да е с него или да прави нещо с някой друг освен мен-аз храня,приспивам,разхождам и всичко което се сетите-стои ми залепен за крака през цялото време...Е то сега майка е тук та затова,но утре като заминат и сме сами без това ще е така...Само не знам ако намеря подходяща работа как ще го оставям Confused  

# 81
  • Sofia
Енрике, Енрике, Енрике,Енрике, Енрике, Енрике,Енрике, Енрике, Енрике,Енрике, Енрике, Енрике!
 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 82
Джоли, честито бебче на приятелката ти, да им е живо и здраво!

Ками, със сигурност не ти е никак лесно  Confused Дано я израсте тази болест и най-вече да няма повече припадъци  Hug

Кети, дано не е вирус и бързо да се оправя Маги!

Астарта, радвам се че Илия вече се е адаптирал добре, дано и на теб ти става все по-лесно с работата  Simple Smile

Джиджи, успех и на вас с адаптацията!

И аз не мога да плета, но имам желание да се науча. Само че няма да е сега де, надявам се докато имам внуци да мога вече да им плета дрешки  Mr. Green

Джули, термина ми е на 21.04, но аз си мисля, че може би ще е по-късно, че напоследък цикълът ми беше доста по-дълъг от обичайните 28 дена  Crazy

# 83
Ками, ще се справите Praynig Вярвам, че всичко ще остане зад гърба ви като един лош спомен  Hug

НБМ,теб ли е целунал Енрикето снощи Rolling Eyes Laughing

# 84
 Ками , кураж  Hug

А за плетенето- така си почивам и избивам стреса, на мен така ми влияе.  Crazy

# 85
  • София
Благодаря ви, момичета! Hug
И аз си почивам с плетене, ама мъж ми се дразни много като ме види с плетка. Не че сега имам време.

Сега търся да чета за децата-индиго. Една колежка ми показа някаква книжка, в която пише, че на такива деца по грешка поставяли диагноза епилепсия, след един припадък. Чудя се да вярвам ли на такива неща...

Дано бързо се адаптират дечицата в яслите! Снощи говорих с една майка на съученик на Вероника. Дъщеря и е 2 месеца по-голяма от нашите дечица. От 3 дни е на ясла и е спряла да яде, да спи и да ходи до тоалетна. Стискала се по 12 часа. Направо настръхвам.

# 86
  • София
Ками Hug

# 87
  • София
има тема за децата индиго...в Нашите деца май беше  Peace

# 88
Ками, чети каквото намериш, трупай информация и си наблюдавай детето! Ти го познаваш най-добре от всякакви лекари и специалисти! И аз ще повторя съвета на Дуци - опитайте с хомеопатия - д-р Стоименова лекува децата на почти всички софиянки тук, много опитен хомеопат и страхотен човек. Освен това е дипломиран педиатър, така че познава най-доброто и от двата типа медицина!  Peace Има и много центрове за работа с деца с проблеми, поинтересувай се!
Пиши повече как е Вероника, има ли някакви видими промени в състоянието й (на ежедневна база), какво прави, кога се случват тези припадъци... Sad Sad

Астарта, Алекс как е с нощното напишкване? Случвало ли му се е отново, след като сподели, че малко след като е почнал градина, се беше случило?

Много ме кефите с еуфорията покрай Енрикето, май е било много яко наистина Simple Smile

# 89
  • София
Маги не е болна, казаха ни само Хомеовокс да пие...от викането ще да е  Mr. Green Голям рев, голямо чудо  Crazy
Но и утре няма да я пускам на детска, че ми е жал  Blush  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт