В детската градина малки ЮЛЧЕТА пак има! (Тема 143)

• 36 539
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Та за Енрикето... аз се поуплаших от дъжда и не отидохме с каката,а и такова главоболие ме налегна, че и да ми бяха обещали , че ще ме целуне нямаше да ида Laughing
Кети и моя се дере, но за сега гласа не му е паднал. Днес имаха РД на детенце от групата и няколко майки изчаквахме да духнат свещичките, та да си вземем децата. И какво мислите се чуваше от вътре? "Мама къде е?" Мойто момче не спря през цялото време да мрънка. Ох, да мине и утре, пък от понеделник ще го мисля. И без това не се получи нищо с работата и излизам неплатена.

# 91
  • София
КамиHug Желая ти много сила и бодрост, понеже си в особено тежък момент от живота си. Ще се справиш и ще се наредят нещата. И аз зная, че епилепсията може да отшуми, пожелавам благоприятен развой при Вероника  Hug

Астарта, радвам се, че лелките са намерили подход към Илия. А Дари не е приета на ясла, няма и шанс, освен ако не отворят цяла група в нашия квартал или пък в някой съседен, където не дават доп. подточка за местожителство в района. Гледа я мама /a.k.a. Мими  WinkHug
Днес, като я заведох при мама, се спря на прага и не й се влизаше. Стоя сигурно минута отвън, гледа и мълча. После влезе и й мина, разтича се и си поиска детско по ТВ. Ама на мен ми е мъчно, тя си усеща, че остава без мен по цял ден  Cry И на мен ми е тъжно за нея през деня, макар че работата е увлекателна, а колежките са готини и се разбираме. И съчувствам на всички, чиито дечица сега се адаптират.

Кетито, наистина май да е от стреса при Маги, така ми звучи. Самото напишкване в яслата може да е точно от простуда - Дари например, ако е недостатъчно облечена, започва да се поизпуска - изтърва малко в гащите и тогава си казва или направо се напикава. Облека ли я по-добре, спира. Но в комбинация с нощните истерии... си мисля, че е от тръгването на ясла Sad Ти си знаеш най-добре, де.

# 92
Купа, страхотна новина!  preggo Мноого се радвам за теб  Hug Леко и безаварийно до края и още едно сладурче като Габи да ви радва. Heart Eyes
Ками, много жалко че прогнозата се е потвърдила, но не се обезсърчавай. Praynig Представям си колко ти е тежко, особено в тази сложна ситуация   spoko Но има алтернативи, чети, чети, моли се и не спирай да се надяваш. С времето съм сигурна, че ще се справите Hug
Джиджи, Кети, много мъчно ми става за децата. Confused Дано скоро успеят да се адаптират Praynig Нели, най-вероятно се напишква от стреса Маги. И Сами е така, като има нещо, което го тормози и започва да се изпуска.

Енрике, Енрике, Енрике,Енрике, Енрике, Енрике,Енрике, Енрике, Енрике,Енрике, Енрике, Енрике!
 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Е, това исках и аз да ви кажа. Жестоко беше, Джиджи, щеше да ти мине главата със сигурност  Party Много готин човек се оказа, почувствахме се все едно лично се запознахме с него, толкова много контакува с публиката. А и като го гледаш, ти идва да го изядеш направо... kiss Абе, с една дума се подмладих с 15 години и ще ме държи още известно време Heart Eyes Crazy

# 93
КупаHug честито много се радвам за вас!  Hug

Ками, кураж! в немската уикипедия има доста по-обширно инфо и в групата на Ясмин има детенце с епилепсия и учителките имат лист с основна информация и нужните действия - ако сметнеш, че с нещо може това да ти е полезно - не се колебай да се обадиш  Hug

# 94
Купа, честито, много се радвам за вас, лека и безпроблемна бременност.

Ками, бъди смела,  Вероника е борец и ще се справи. Чети, интересувай се , питай все ще има кой да помогне.

# 95
Ками, всичко ще бъде наред  Hug Ти си най-добрата майка за своите деца. Не го забравяй.

Джулс, Николета не иска да си тръгва от Мими, когато Дари е там. Много са ми сладки като се разделят и мисля не им е скучно. Николета винаги разказва за случките от деня. Много смешно нарича Дари - Даина Simple Smile Бебето беше номер 3 Simple Smile

Астарта, звучи добре адаптацията и на двама ви с Илия.

Последно време имам много работа и тепърва ще имам още повече. Днес си мислех, колко ми липсва времето, когато се притеснявах с какво и как да захраня Ния; в кой парк да отидем на разходка; да умувам 2 часа какво да сготвя, ровейки се из нета. Миналата година плетях, а сега не мога и да си помисля за подобен лукс - не че плетях много, но направих куп шалове, които не стават за носене Simple Smile

# 96
  • София
Гласуването приключи  bowuu

п.п. колкото и да не ви се вярва  Mr. Green

# 97
  • София
Ками, Господ да Ви дава сили и кураж !  Hug ДАно не се задълбочават нещата, а напротив - повече никога да не се повтарят !  Hug

ХА, дайте линк /за стотен път  Blush/, та да видим поне къде ще ходите, де  Joy

# 98
Моля ви, не редактирайте мненията си, като пускате нова тема, защото аз не съм разбрала, че има такава. За втори път го пиша това.

Ще ви чета по-късно, че сега съм на работа. Дано не ме баннат, че вече трети път го пускам този линк, но вие сте ми най-близки и искам и на вас да кажа:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=529485.0

# 99
Честит рожден ден, Юле! Бъди здрава, все такава умница и хубавица и ти пожелавам още поне едно детенце, когато решите с Ники!  Hug

# 100
  • София
Юле, Честит празник!!
Желая ти много щастлива година, изпълнена с любов и здраве!!

# 101
Честит рожден ден, Джули!

Прочетох ви Simple Smile
Купа, честито! Настръхнанх направо, много ме радват такива неща. Да сте живи и здрави, леко бебеносене ти желая Hug

Ками, стискам палци бързо да преминете през това Praynig И скоро всичко да е зад гърба ви.

И аз съм на вълна плетене Joy Една колежка ще ме учи.
Анна още е болна, седи си у дома, точи сополи и се надявам в понеделник да е здрава.
Линкът, който дадох горе не е активен вече, защото е имало тема за тази мама, вече са ги сляли. Ето го:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=515318.msg16469741#msg16469741
Има и DMS номер.

# 102
  • Бургас
Честит рожден ден, Джули!   bouquet

Купа, честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност и здраво сладурче на финала!  Hug

Ками,  Praynig

# 103
  • София
Джули,честит рожден ден,бъди здрава,весела,щастлива и много обичана  bouquet
Купа,пропуснах те Embarassed,честито,прекрасна новина Hug

искам да ви питам,колко време важат изследванията за ясла?и акото,веднага ли трябва да се занесе?

# 104
  • София
Ками, мъчно ми стана като го прочетох това. Дано с времето отмине, а поставената диагноза се окаже пресилена и невярна. Дано откриете причината и успеете да я предотвратите и повече припадъци да няма. Ще намерите вярното решение кога да си вземете Елена, не се ядосвай на бабите. Успех и сили!  Hug

Купа, много се радвам за вас! Лекичка бременност и здраво бебенце накрая!   bouquet

Яна е в някакъв такъв период, дето всеки ден заспива наобед с тръшкане и рев. Започва се още като види пижамата. Отпуска се като кашкавал, дърпа се и за мен е истинско изпитание да я преоблека и метна в кошарата. Метна си е съвсем точно казано. Буквално и държа единия крак, докато тя се мята напред назад, за да облека долнището, а после я стискам през кръста между краката си и борейки се намъквам горнището на пижамата. Следва рев, сополи, тръшкане и ритане в креватчето, докато се укроти, започне да хлипа тихо, съгласи се да я гушна и заспи точно за 5 мин.  Tired 
Колкото и ужасно да прозвучи нямам търпение да започне по цял ден да остава в яслата. Обещаха ми за края на другата седмица, пък да видим. Там се надявам да няма такива борби.

Общи условия

Активация на акаунт