.
Внимавай, явно има слабо място там. При Момо се оказаха някакви стеснени канали и всяка хрема отиваше в ушите. Добре и редовно промивай със солен разтвор, можеш да включиш и зиртек или друго противоалергично.
! Не знам дали има и хомеопатични средства за справяне с подобен проблем , но приемам предложения.
Аман от инат, тръшкане и борба за всяко едно нещо
Изтощена съм физически и психически от ежедневни неща като хранене, събличане, обличане, миене на ръце, къпане. За всяко нещо трябват пазарлъци, понякога крясъци, а понякога и крясъците не помагат
Писъците през нощта от растящите кътници са черешката на тортата. Буди се, пищи и рита и се дави в лиги, горкото. Ама и ние вече взехме да сдаваме багажа.
Изтощена съм физически и психически от ежедневни неща като хранене, събличане, обличане, миене на ръце, къпане. За всяко нещо трябват пазарлъци, понякога крясъци, а понякога и крясъците не помагат
Писъците през нощта от растящите кътници са черешката на тортата. Буди се, пищи и рита и се дави в лиги, горкото. Ама и ние вече взехме да сдаваме багажа. 
Препоръчани теми