В детската градина малки ЮЛЧЕТА пак има! (Тема 143)

• 36 516
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Честит рожден ден, Иве, много здраве и усмивки!

# 661
Да ви се оплача. Днес ужасно се прекарах. На обяд посрещнахме девер ми(?) и вечерта ги изпратих с Антон и Сами да разглеждат центъра, че човека не е идвал в Чикаго. Да, ама се оказа, че днес било голямото палене на коледните светлини с парад, шоу и заря. Това го разбрах от тях, преди малко. Наготвих им супа, че било много студено и искали да се стоплят като се върнат. Б...х му м...а, ша има една атракция и аз ша я пропусна. Аааааааааааааа  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Поне Антон получи своеобразен подарък за рожденния ден. Ако не беше рожденник, да съм го върнала да ме вземе.  Crossing Arms

# 662
Честит рожден ден, мама Иви! Много щастие и здраве!

Николета се справя добре с яслата. Лелите я хвалят, че свиква много бързо. Появиха се естествено градински сополи, но никакви други симптоми. В петък трябваше да остане да спи в яслата, но четвъртък вечер се оплака, че я боли ухото. Останахме вкъщи в петък и ходихме при д-р Колева, защото д-р Стоименова била на обучение. Явно от сополките я е ударило ухото, но сега е овладяно. А и самото уше не е било толкова зле. Сега се чудя дали утре да ходи на градина или да е при Мими до като укрепне съвсем. Пепи иска Николета да свиква с градината, но на мен ми се иска да й се подсили огранизма. Вие как процедирате? Сутрин и вечер и давам клеева тинктура и коластра за подсилване.

# 663
  • Варна
Джоли, Боби беше на ясла 1 седмица, за максимум по два часа на ден. Вече две седмици е с ужасна хрема и кашлица от една седмица. Мисля и другата седмица да остане вкъщи. Давам му само витамини Саностол, неговата педиатърка не е привърженик за имуностимулаторите, дори за клеевата тинтктура не се изказа положително. За сега и се доверявам  Rolling Eyes. Каза ми, че щом минава трудно хремата ще е така цяла зима и да се подготвя  Crazy.

# 664
Благодаря на всички за  милите пожеланията тук и във фб  Hug

Донче,честит рожденник   bouquet Много да те слуша и да те заведе на почивка,а не на някакво си там светлинно шоу  Mr. Green

# 665
Джоли, май и преди имахте проблем с ухото. newsm78 Внимавай, явно има слабо място там. При Момо се оказаха някакви стеснени канали и всяка хрема отиваше в ушите. Добре и редовно промивай със солен разтвор, можеш да включиш и зиртек или друго противоалергично.

Честит празник на ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО! Да сте живи и здрави всички и да вярвате и правите добрини!

Доне, за яд си е, айде , догодина ще ги гледаш! Честит ти рожденик и да ви създаде спокойствие и уют!

# 666
И аз не съм идвала отдавна, но искам да ви споделя, че не искаме да спим на обед... На ясла спи, но събота и неделя - не. Ако сме навън, в количката заспива, но вкъщи или малко и полуседнала, или никак. Не знам, би ми се искало да спи на обед...

# 667
Залипсва ми да си почета тук... ще се опитам да съм по-последователна  Heart Eyes  Hug

# 668
Здравейте, момичета!
Не мога да смогна да ви навестя Confused Почнах работа и нямам и минутка. Лошот е , че не ми е много по сърце, но се налага поне за известно време.
Здравко ходи на ясла. Почти не плаче, но още не е оставал да спи. Много бил добричък, но след това вкъщи ми го изкарва и за там. Инати се , реве и т.н. За съжаление мигането не спира и сега търся добър детски невролог. Помагайте , моля Praynig! Не знам дали има и хомеопатични средства за справяне с подобен проблем , но приемам предложения.
Каката пък ще има рожден ден скоро , та и в тази насока съм го закъсала. Търся караоке клуб , в който да спретнем купона. Проблема е , че искам да го наема следобяд за 3-4 часа. Ако някой знае такива места може да ми пише и на лични.
На всички ви желая спорна и усмихната седмица  Simple Smile  Hug

# 669
Джоли, ако е останала само с хремата, нека си ходи на градина. Ако има и друго, което те притеснява, ти си прецени как я усещаш. Аз за подсилване давам рейсъл и коластра, чай, ядки, мед. И никога не давам лекарства на своя глава без да съм се консултирала със Стоименова, за да не направя по-голям проблем. Ще е трудничко сега заради комбинацията сезон, детска градина, но няма как.
Джиджи, според мен атакувай и на двата фронта - много добър невролог, за да диагностицира правилно проблема и после холистично лечение.

На нас тоя детски пубертет ще ни види сметката  Tired Аман от инат, тръшкане и борба за всяко едно нещо ooooh! Изтощена съм физически и психически от ежедневни неща като хранене, събличане, обличане, миене на ръце, къпане. За всяко нещо трябват пазарлъци, понякога крясъци, а понякога и крясъците не помагат Tired Писъците през нощта от растящите кътници са черешката на тортата. Буди се, пищи и рита и се дави в лиги, горкото. Ама и ние вече взехме да сдаваме багажа. smile3514

# 670
На нас тоя детски пубертет ще ни види сметката  Tired Аман от инат, тръшкане и борба за всяко едно нещо ooooh! Изтощена съм физически и психически от ежедневни неща като хранене, събличане, обличане, миене на ръце, къпане. За всяко нещо трябват пазарлъци, понякога крясъци, а понякога и крясъците не помагат Tired Писъците през нощта от растящите кътници са черешката на тортата. Буди се, пищи и рита и се дави в лиги, горкото. Ама и ние вече взехме да сдаваме багажа. smile3514
Не си сама, спокойно. Приеми го като житейски урок по търпение Laughing

# 671
Не си сама, спокойно. Приеми го като житейски урок по търпение Laughing

Да не се хваля, ама при нас нещата започнаха да поулягат. Незнам дали фазата отминава или Дормикинда помага, но има светлинка в тунела момичета, стискайте още малко.  Hug

# 672
Джиджи, специално за теб пускам това: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=421896.0
Оле, да не слагате и нещо друго в Дормикинда? Laughing Понякога се замислям за винена попара, като много ми дойде Mr. Green

# 673
# 674
 Ние сме с варицела  Crazy

Да питам тези, които я минаха - за колко време горе долу отшумява, да се подготвя психически  Tired

Общи условия

Активация на акаунт