Дано след като лекарката е казала, че вече е добре, тази кашлица да е било нещо инцидентно и днес вече детенце да е добре ! Бързо оздравяване и на теб ! 
. Интервюто съвпадна с една гадна кашлица след прекаран грип. Много се надявам да ми мине бързо с нейното лечение.
. Наистина, не ме притеснява, че няма да мога да прекратя договора, а по-скоро ще ми бъде неудобно да напусна след две седмици 
. Наистина, не ме притеснява, че няма да мога да прекратя договора, а по-скоро ще ми бъде неудобно да напусна след две седмици 

Аз естествено.Така и не разбрах от къде я лепнах.При мен беше доста ужасяващо,защото имах доста пъпки,пиех лекарства предписани от ЛЛ.Имах чувството,че ме заливат със гореща вода когато избиваха пъпките.
,но слава богу всичко бе наред както при мен ,така и при Мони.Нея я мазах със ментолов спирт и фенистил,аз също се мазах с фенистил,но не забелязвах някакво особено действие на фенистила.Та така,някъде за около 3 седмици оздравяхме,като и на двете ни останаха тук там белези.
Отговорът беше не естествено.
Много хубава новина, която и от двете да започнеш, все ще ти е радостно около Коледа 

Обаче смешно си го разказала. Стискам ви палци за успешен старт - на теб и на Боян!
Но мисля занапред да ходя от време на време. А живот и здраве, догодина и Дари да заведа
цял ден търсихме колело за малкия обаче тука нема подходящи, само едно намерихме на ДРаг 14-ца, обаче 200 кинта не ни се дават, някакви идеи откъде, някъде онлайн...
ще проверим за едно Мони в един магазин, ама....то всъщност детските колелета по-евтините имам предвид са само три марки Драг(това не е особено евтино), Дино и Мони, ако има и други....не мис е ръсят луди пари за колело като знам че догодина макс две пак трябва да му вземем....

Препоръчани теми