"Качествения секс",от къде се научаваме :)

• 12 511
  • 109
  •   1
Отговори
# 30
  • някъде ...
Качестеният секс е в главата, дами и господа. Не зависи толко от коя страна на пръчката си... newsm78 Praynig
И да, и не! Peace
Историята познава случаи,  в които отсрещната страна саботира /макар и не нарочно/ случващото се в главата ти. Peace
При това не само един  Mr. Green

Дев, определено понякога се случва емоцията да владее разума  Peace
В този ред на мисли, какво мнение има главата ( горната ) не е от особено значение ...

# 31
Не, Драконе!  Peace
Според мен идеята на Дев е, че в въображението прави усещането качествено т.е. в мозъка се ражда всичко. И аз съм съгласна. Просто колкото и да даваш воля на сетивата си, когато отсрещната страна е с различен ритъм и с други желания, това "саботира" твоята представа и й пречи да се осъществи в качествен секс.  Peace

# 32
  • някъде ...
Не, Драконе!  Peace
Според мен идеята на Дев е, че в въображението прави усещането качествено т.е. в мозъка се ражда всичко. И аз съм съгласна. Просто колкото и да даваш воля на сетивата си, когато отсрещната страна е с различен ритъм и с други желания, това "саботира" твоята представа и й пречи да се осъществи в качествен секс.  Peace

Не, Шев  Mr. Green
На някои определено не им пречи да си направят секса качествен, независимо от факта, че : "отсрещната страна е с различен ритъм и с други желания" ...
Не всеки път се получава, но се случва - зависи от човека  Peace

ПОЯСНЯВАМ : Ако търся само секс също е възможно да е качествен ...

+ че най-качествения секс се случва ( мисля  Whistling ), когато успееш да изключиш мозъка от схемата, и се оставиш на сетивата ...
Лично мнение  Peace

# 33

На някои определено не им пречи да си направят секса качествен, независимо от факта, че : "отсрещната страна е с различен ритъм и с други желания" ...

Така е, защото тук вече си казва думата опитът и това доколко познаваш тялото си...т.е. когато отсрещната страна не е "кармичен саботьор", винаги можеш да обърнеш нещата в своя полза. И това също не е лош секс.  Peace
Просто качественият секс е комплекс от сетива, партньор, опит и настроение - нещата, които ти си изброил, а аз цитирах. Peace

# 34
  • някъде ...

Така е, защото тук вече си казва думата опитът и това доколко познаваш тялото си...т.е. когато отсрещната страна не е "кармичен саботьор", винаги можеш да обърнеш нещата в своя полза. И това също не е лош секс.  Peace
Просто качественият секс е комплекс от сетива, партньор, опит и настроение - нещата, които ти си изброил, а аз цитирах. Peace
И отново опираме да това, че разума не е задължителен атрибут  Hug

# 35
Аз пък него изобщо не го броя! Дори бих казала излишен атрибут! Peace

# 36
  • някъде ...
 Peace Hug

Сега като се замислям ...  Thinking

Секса свързан с ... хм .. главата, също може да е много качествен ...  Whistling

# 37
Peace Hug

Сега като се замислям ...  Thinking

Секса свързан с ... хм .. главата, също може да е много качествен ...  Whistling
Ще се сетиш ти къде се раждат хубавите неща!  От мен само допълнението, че за да може качественото да е наистина много качествено и другата страна трябва да има.. хммммм.....идеи в главата си! Laughing Peace

# 38
  • Талант на 2012,2013 г.
Качественият секс идва с времето. Не е задължително да сменяш партньорите като носни кърпи...

# 39
"Качествения секс",от къде се научаваме Simple Smile

тренировки тренировки тренировки ..... с различни треньорки  Peace другото е бошлаф Sunglasses

# 40
Абе мани ти да е само физическо изживяване.Ако е така сексът си е чикия само че с жена, не с ръка...Тва треа да е процес, ритуалм, игра...не само онуй в туй и аре... Whistling

# 41
  • някъде ...
Абе мани ти да е само физическо изживяване.Ако е така сексът си е чикия само че с жена, не с ръка...Тва треа да е процес, ритуалм, игра...не само онуй в туй и аре... Whistling
Дев, при мен поне е по-качествено като изключа главата ( само едната  Mr. Green ) и остана на сетива  Peace

# 42
  • Galaxy 13197853088
като науката теория, практика, изследователска дейност ...

# 43
  • Там, където ме обичат
тренировки тренировки тренировки ..... с различни треньорки  Peace другото е бошлаф Sunglasses
Точно! И треньори също Wink

# 44
А,недей така,до тогава ще е станала любовна жрица  hahaha

Ех...тази злоба човешка... Mr. Green
Как няма край... Stop
Аз, и сега може да съм любовна жрица Joy...ти откъде знаеш каква съм или каква ще бъда Thinking...нещо като гадателка ли се явяваш. newsm78

Tц тц тц както вика баба ви Джеврие,напоследък само засягам хората във форума.Шегувам се бе душицо,очевадно е защо се засягаш  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт