"Качествения секс",от къде се научаваме :)

• 12 501
  • 109
  •   1
Отговори
# 90
  Не знам  кой ще го прави стандарта, че то схващания всякакви...   Преди  15-тина години например съществуваше теория, че свирка се прави само при особени заслуги на мъжа, или ако Го Обичаш... не е смешно...
  Пък сега е от основните умения, от аб-то така да се каже...   добре, че съм схватлива и напредничава от малка...

Абе преди 15 години вече бях в "духова" възраст и нямам такива спомени за раздаване на "музикални" бенифиции... Whistling Whistling Thinking

# 91
Ааааа   Joy Joy  попадал си при особените заслуги, сигурно....

# 92
"Преди  15-тина години... "

моите спомени са, че любопитството вече надделяваше над табутата Wink

# 93
  • София
Преди 15 год.свирките ги наричахме по друг начин Mr. Green
,,Я памятник тебе воздвиг нерукотворнь,, Twisted Evilи др.от сорта.Но с ,,свирки,,се занимаваха само ,,аматьорките,,

# 94
Ааааа   Joy Joy  попадал си при особените заслуги, сигурно....

Аз пък разбрах точно обратното, не му се е случвало толкова често да го "освиркват"  Wink

# 95
  • някъде ...
Преди 15 години, самобръсначките се използваха само за бради ( при мъжете ) и крака ( при жените )  Whistling Whistling Whistling

И преди и сега оркестъра ( духовия ) си е актуален, само дето тогава нямаше нагледни мат'Риали и импровизирахме  Whistling

# 96
Че ако няма свирка , секс ли е?
това ми е предястието

# 97
А на мен десертът  Joy Joy Joy

# 98
  • София
Най-висша форма на доверие............при канибалите. Grinning

# 99
  • София
И по време на криза, го рекламират, защото е ... единственият начин да сложиш месо в устата си ...
 Laughing

# 100
А как стои въпросът при "духовите" изпълнения при женската част?  Thinking

# 101
За шпакловането ли иде реч  Joy Joy Joy

# 102
За шпакловането ли иде реч  Joy Joy Joy

Там сме! Hug

# 103
Преди 15 години, самобръсначките се използваха само за бради ( при мъжете ) и крака ( при жените )  Whistling Whistling Whistling

Това определено има връзка, и обяснява донякъде въпроса за желанието за придобиване на духови умения   - и при двата пола.

# 104
 Joy ...може и други фризьорски умения...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт