Машина за хляб-35 част

  • 113 476
  • 744
  •   2
Отговори
# 600
  • Добрич
  • Мнения: 797
И аз се записвам с хлебопекарна но 2 дни и един успешно изпечен френски хляб.Пекарната е Мулинекс 2000,чак сега прочетох на 1-ва страница че само от нея имало оплаквания  Confused
Като я купих ми подариха и кухненски кантар към нея.

# 601
  • Бургас
  • Мнения: 5 798
Само да споделя, че вече три пъти ми се случва да откривам гъгрица (или поне аз си мисля, че е такава буболечката) в брашното на Перса от Кауфланд (евтинкото брашно). Различни партиди са, така че не е от това. И други брашна взимам оттам и нямат буби, така че не от съхранението в Кауфланд. Не е и от моето съхранение, защото в другите брашна нямам нищо, а те са ми заедно всичките (поотделно в торбичка е всеки пакет). Та да имате едно на ум тези, дето го ползвате Peace

# 602
  • Мнения: 9 785
Ани, каква му е цената на това брашно?

# 603
  • Мнения: 69
Роли, ако питаш за брашното "Перса", мисля че цената му е 0,50лв./поне толкова беше когато го гледах преди време/.

# 604
  • Мнения: 2
Искам да покажа какъв козунак спретнах с помоща на моя Мулинекс,малко ръчно оформяне и прекрасната рецепта на Max Mama.Следвам точно указанията на рецептата,но пека във фурната - слагам го в студена фурна -на около 150 градуса с вентилатор.

Още веднъж благодаря на авторката не само за рецептата,но и за подробните разяснения.

# 605
  • Мнения: 160
Благодаря на всички които се включиха със съвети към мен   bouquet .
За първи път направих обикновен селски бял хлаб и стана страхотен  Crazy .
Спазих си всички дозировки от книжката и се получи невероятен.
Лесно го извадих от ваничката и почти нямаше следи от перките(или бъркалките).
Благодаря ви за напътствията и ще се включвам за нови рецепти.След като ми се получава ,ще експерементирам>  Blush

# 606
  • Мнения: 115
И аз се записвам с хлебопекарна но 2 дни и един успешно изпечен френски хляб.Пекарната е Мулинекс 2000,чак сега прочетох на 1-ва страница че само от нея имало оплаквания  Confused
Като я купих ми подариха и кухненски кантар към нея.

  Аз съм доволна от мойта 2000,препичам си коричката допълнително и хляба си става супер  Crossing Arms
Само дето контейнерчето се беше разбило и прокапваше вода,но това си мисля,че с беше по моя вина  Embarassed
Поръчах си друго,пристигна и след почти година време пак се захванах с домашните хлябове Laughing
   Изчетох цялата нова тема,много нови неща видях и сега започвам да ви следя,а междувременно
и да бъркоцам вкуснотии   bouquet

# 607
  • Мнения: 9 785
... мисля че цената му е 0,50лв./поне толкова беше когато го гледах преди време/.

Благодаря за инфото!  bouquet

mamaR, снимките са малко малки, но козунакът ми изглежда супер Peace

ivaa71, откъде си поръча нов контейнер?

# 608
  • Мнения: 2

Ето и голяма снимка,наистина стана хубав.За пръв път направих преди Великден за проба,после няколко дози за самия Великден.От тогава го правя и винаги се получава.Изяжда се за отрицателно време.Рецептата е много сполучлива.Сигурно има и други успешни рецепти,но не съм пробвала.Ще потърся снимка на разрязан козунак,за да покажа как изглежда.

# 609
  • Варна
  • Мнения: 2 576
Чуден!

# 610
  • Мнения: 383
Искам да покажа какъв козунак спретнах с помоща на моя Мулинекс,малко ръчно оформяне и прекрасната рецепта на Max Mama.Следвам точно указанията на рецептата,но пека във фурната - слагам го в студена фурна -на около 150 градуса с вентилатор.

mamaR  Hug отлично изглежда, брависимо, по коя рецепта по точно, тя мах-мама си има доста козуначени рецепти/версии   #Crazy  bouquet

интересно видео - занаята за хляба (внимание 350мб )

# 611
  • Мнения: 741
Само да споделя, че вече три пъти ми се случва да откривам гъгрица (или поне аз си мисля, че е такава буболечката) в брашното на Перса от Кауфланд (евтинкото брашно). Различни партиди са, така че не е от това. И други брашна взимам оттам и нямат буби, така че не от съхранението в Кауфланд. Не е и от моето съхранение, защото в другите брашна нямам нищо, а те са ми заедно всичките (поотделно в торбичка е всеки пакет). Та да имате едно на ум тези, дето го ползвате Peace

Аз изхвърлям брашното, ако видя такава гадина и едни такива мрежички. На мен напоследък два пъти ми се случва с брашно на фирма Мелница Арчар- пълнозърнесто пшенично и ръжено!

# 612
  • Мнения: 2
Сега само слагам две снимки с нарязан козунак от предишно изпълнение,а утре ще потърся рецептата.


Намерих я, при рецептите,на стр.6 пост 87,не успях по друг начин да я цитирам.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 19:12 от mamaR

# 613
  • София
  • Мнения: 8 503
Много ви моля регулирайте си големината на снимките за да нямаме посещения от модератор !

# 614
  • Мнения: 7 779
Само да споделя, че вече три пъти ми се случва да откривам гъгрица (или поне аз си мисля, че е такава буболечката) в брашното на Перса от Кауфланд (евтинкото брашно). Различни партиди са, така че не е от това.
не се притеснявай - не са по-големи от теб  Grinning
а пък и в грамажа влизат.
то ако знаеш какво има в житото преди да стане на брашно ........  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт