Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 74-та тема

• 145 820
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • ВАРНА
Птичи пастет

ориз със зеленчуци

# 211
От мен един бърз обяд, да не изгубя темата Simple Smile

# 212
Здравейте.Честита тема.Аз Ви следя,де. Joy
Честито на всички рожденници и именници,които пропуснах.  bouquet
Страхотни сладкиши,баници абе всичко е много вкусно.
От мен няколко прости нещица тези дни.
Банани в шоколад(кофти снимка) Embarassed

Пиле с ориз и зеленчуци(ориз не бях яла сигурно от година и ми се стори адски вкусен) Laughing

Супичка

Салата(краставици,сирене и копър)

С балсамов оцет и дресинг

Снежанка

Пържени картофени кюфтета+кренвирш

и картофени кюфтета на фурна

Приятен ден на всички кулинарки. Peace

# 213
  • На морето!
Изпуснала съм цяла една тема.
Премрях от глад, докато ви четох.

# 214
Добър ден  Simple Smile
Много е вкусно, чудесни предложения от всички   bouquet
От мен омлет и бекон на тигана (малко прегоря омлета  Embarassed)

леща

кекс  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339561.0 с газирана вода (за пръв път правя, доволна съм от резултата  Wink ), половин доза е

Довечера ще сме на печена рибка  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 15:02 от viv-miv

# 215
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Smiley*, дразни, дразни! Преглъщах, преглъщах, пулих се............ама очи пълни, уста празна! bouquet

tutulinКa, тез пухкавите бързи работи, дет сЪ нИ заслабва от тях, какви са? newsm78

Smiley* браво на теб нека сега Лабрекс да  види  какво ни е на нас, когато ни пуска разни "вкусотийки - глезотийки".... Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Ама и ти с тая торта си за критика  Laughing

А пък Аелис какъв тиквеник е спретнала, видях на едно място....дано го покаже и тук....    

Лабрекс това тука.... бързото е добруджанки, ама ти ги знаеш тях, така че не мога да те смая  ooooh! ooooh!с нещо ново. А ти нещо за "рошличката" и за питката ей тъй някакви угризения да изпитваш....ммммм #Crazy  станах и въртя очи  Rolling Eyes, ама нищо....

Aredhel  и у дома е така, хляб не остава, веднага влиза в употреба, я на баница, я на пица....

rossonera, ако ей сега ми пратиш от тези топченца, шЪ сЪ прИжаля дЪ знаИш...

Зайка  и magi71  стига да дразните с тези зайковци, еее много се изнервих... ooooh!

Честит рожден ден на дъщеря ти  magi71 желая и много щастие, здраве и късмет.   bouquet

Umbra мами с яйчица, Neli4ka с кИфтаци разни...нИ сЪ търпите вече   hahaha hahaha hahaha

айде от мен за отскок едни свински задушени пържоли с лук, моркови и гъби

# 216

Лабрекс това тука.... бързото е добруджанки, ама ти ги знаеш тях, така че не мога да те смая  ooooh! ooooh!с нещо ново. А ти нещо за "рошличката" и за питката ей тъй някакви угризения да изпитваш....ммммм #Crazy  станах и въртя очи  Rolling Eyes, ама нищо....

tutulina, знам ги, ама такива пухкавелки никога не са ми ставали. Чудесно изглеждат!  bouquet
viv-miv , кексчето изглежда разкошно!  bouquet
magi71, да ти е жива и здрава дъщеричката, много вкусотии си направила! Heart Eyes  bouquet
rossonera, и твоите топчета колко примамливо изглеждат! Heart Eyes  bouquet Мисля, че мамето newsm78 (дано не бъркам) беше написала рецепта за подобни и ги правих, бяха много вкусни. Peace

Пробвах джобчета, изпържих и мекици със сирене от тестото.

# 217
# 218
Мале ,Лабрекс изтече ми слюнката Shocked ShockedМоооооля те Praynig дай ми рецештата за тези джобчета (ще направя садндвичи на каката..)
 Hug

# 219
  • Torino,IT
Marabu, разкошен е кекса  bouquet

# 220
rossonera рецептата за тези топчета мисля, че трябва да бъде споделена... много вкусни ми се виждат...  Crazy Crazy Crazy

anisunshine, отговарям веднага.

Правиш си тесто - 1 яйце, 300 мл. прясно мляко, 2 с.л. кисело мляко, 1 с.л. захар, 3-4 с.л. зехтин или олио, 600-650 гр. брашно, щипка сол. Оставяш го да втаса. Взимаш след това по една топка от него, колкото юмрук, примерно и я разтегляш с ръце по дължина. Не трябва да е много широка, примерно 6-7 см. Натрошаваш в нея сирене, притискаш след това от двата края, да слепнат, става като тръба пълна със сирене и след това я нарязваш на малки топчета, около 3-4 см. всяко и така процедираш с цялото тесто. Нареждаш ги в намазнена тава, плътно едно до друго, много излизат. Аз ги правих тези в тава с диаметър 36 см. Оставяш ги да втасат отново. Изпълват цялата тава. И ги слагаш да се пекат в предварително загрята фурна на 180 градуса. След като видиш, че се зачервяват отдолу и отгоре, ги вадиш и заливаш със смес от една заквасена сметана от 290 гр. ("На баба" са по-толкова) и 4 разбити яйца. Запичаш го до златисто, вадиш и завиваш тавата с кърпа. Това е.

# 221
Лабрекс, страхотни са джобовете  Crazy Crazy
Тутулинка  Hug развалила си омлета  Joy Joy
Маги, Неличка, многое вкусно у вас   bouquet

При нас Супа пиле

Бъркани яйца с наденица

и  тъй като отдавна не съм правила сладичко  newsm78

Сусамки

# 222
Добър вечер,
пеп-4o тези сусамки съм си ги заплюла. Дано скоро да успея да ги направя!
От мен тази вечер пица на клечка

и в суров вариант, щото снимката е много по - добра Wink

# 223
  • на втория етаж
Anuck,супер идея!
Пепи,пак съблазняваш със сусамки!
Юле,страхотна снимка!
А пък  labrex е такава подстрекателка .... Crazy и всички с пържолки,кексчета и т.н.
След толкова много вкусотии,да се включа и аз с една постна яхнийка - картофки с бамя:

# 224
  • София

Малиииииииии, какви неща сте сътворили днес...........
Преглъщах, бърсах се, преглъщах....., чак се уморих!!!
Всички днес сте вълшебници и заслужавате    bouquet
Сега ме е срам да си изтипосам моите манджи скед толкова красоти......
Идеята за пица на клечка е фантастична! Браво! Ще се възползвам скоро от нея!

- пиле с грах
http://media.snimka.bg/7287/020829058.jpg

- чорбичка от леща
http://media.snimka.bg/7287/020829064.jpg

- браунис на  Кетрин Хепбър споделана от Дидибу
http://media.snimka.bg/7287/020829071.jpg

Общи условия

Активация на акаунт