Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 74-та тема

• 145 838
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
temenuga2 - Страхотна вечеря.

При нас Заек с брюкселско зеле

# 196
mari_eta,  пеп-4o, Пепика, благодаря  smile3525

Аелис, заповядай: Торта с готови блатове

# 197
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Привет девойки! Като гледам състезавате се кой с какво да изкушава  Joy Joy Joy, а за тези пред мониторите да ви минават някакви мисли  newsm78....как се справят    Laughing Laughing Laughing

Кашкавалените палачинки на Пеп-4о, но нали сме поклонници на нискокалоричните храни добавихме и бекон.....Пепи за теб Hug

един плодов сладкиш по рецепта на studi от Гответе с мен, голяма вкусотия

и една бърза следобедна закуска ЦЕЛ: да не заслабне внучето  Joy Joy Joy

Спорен ден, момичета!  Hug

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 14:21 от tutulina

# 198

labrex,...........Специално за тебе съм декорирала гювеча от тази вечер с бамя  /готвих от замразената във фризера/.

Smiley*, дразни, дразни! Преглъщах, преглъщах, пулих се............ама очи пълни, уста празна! bouquet

tutulinКa, тез пухкавите бързи работи, дет сЪ нИ заслабва от тях, какви са? newsm78

Футболна салатка

Пилешки гърди с печени чушки, гъби, чесън и сметана.

Питка

И любимата ни "Рошличка".

# 199
Много идейна е тази футболна салатка. Страхотна е!

# 200
  • При елфите ...
Здравейте!

labrex, tutulina, разкошне неща сте показали!   bouquet

Минавам да ви покажа само една бърза баничка от хляб, стана доста сполучлива.

# 201
  • Стара Загора
labrex, страхотна футболна салатка. С какво я направи?

# 202
labrex, страхотна футболна салатка. С какво я направи?

вилия, от варени картофи е, кисели краставички, шунка и наденица от хладилника, варени яйца, наситно нарязани ябълка и глава лук, объркани с майонеза + заквасена сметана + чер пипер + горчица. Сол на вкус. В майонезената смес сложих едно пакетче желатин и я оставих да стегне в купа, после обърнах върху подноса и украсих. Получи се неочаквано за мен много вкусна салатка, всичко живо наблягаше на нея и ми остана манджата. Grinning И маслинки за украсата. Това е.   bouquet

Много идейна е тази футболна салатка. Страхотна е!

Женя 83, благодаря! Имам си футболни запалянковци вкъщи, та за малко гъдел!   bouquet

# 203
А ще споделиш ли повече за нея?  Flutter

# 204
А ще споделиш ли повече за нея?  Flutter
Аз гледам и съм я правила от тук.
http://www.say7.info/cook/kitchen/38-Salatyi/

# 205
А ще споделиш ли повече за нея?  Flutter

Женя, идеята е от тук, в оригиналната рецепта е с риба, сигурно пак ще е вкусна!

# 206
Имам си футболни запалянковци вкъщи, та за малко гъдел!   bouquet

Много добре си го замислила. Особено тази седмица с двубоите от ШЛ и ЛЕ. Цена нямаш, labrex!   bouquet

П.П. Ако споделиш и за кой отбор са...  Grinning

От мен - Ориз с месо и зеленчуци, Топчета (тази рецепта я зная от баба си - тесто, което се прави на малки топчета пълни със сирене, залети с квасена сметана и яйца) и Сандвичи с яйчена салата и бекон (рецептата за яйчената салата (Egg Salad) е от Тук).

# 207
  • София
labrex салатата е страшна! много ми хареса, адски идейно...    bouquet  bouquet  bouquet
rossonera рецептата за тези топчета мисля, че трябва да бъде споделена... много вкусни ми се виждат...  Crazy Crazy Crazy

# 208
  • Torino,IT
Много идейна салатка Лабрекс  Peace
Тутулина, Росонера, много вкусно при вас Hug
Вив, няма защо, сподели после дали са ти допаднали на вкус спагетките Peace
Аз идвам на отчет с паста и броколи и патладжани едните само пържени с брашно, другите с яйца и галета.

Днес смятам да спретна една паста с боб за вечеря, защото съм болна и не ми се готви, приятен ден на всички  bouquet

# 209
Браво мацки, страхотни сте!  bouquet  bouquet  bouquet Аз не съм  се разписвала от дълго време... Embarassed
Ето и от мен за рождения ден на дъщерята:

Салатки:

пълнен заек с гарнитура

торта:

Общи условия

Активация на акаунт