Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 74-та тема

  • 145 613
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
  • Мнения: 522
Ооо, Леля Ог,
Тортата е страхотна. Shocked
Не се стърпях да не коментирам Embarassed
Извинете ме за спама.

# 406
  • Мнения: 158
Леля Огр тортата ти е пронизваща направо! Аз все още не смея да се пробвам и на една десет сложнодст от тази Crazy
Респект  bowuu

# 407
  • Мнения: 9 451
Много ми харесва снимката с макароните и жълтите цветя зад тях!


жълтите цветя са минзухари, от градината на мама.  В началото наесента, пълна е  Rolling Eyes Rolling Eyes
Страшна пиратска торта, Нинка   bouquet

# 408
  • София
  • Мнения: 15 827
    Момичета разкошни и вкусни неща сте показали.Леля Ог, както винаги перфектна, а на RuVe в сладкиша ми останаха очите!Ще го сънувам!

   Пилешки филенца с чеснова майонеза(собствено производство) и галета на фурна!Салатка от тиквички!

     

# 409
  • Варна
  • Мнения: 488
21 Имам страшно много магданоз. Можете ли да ми дадете идеи какво да сготвя с него, моля!
В нета видяха само една рецепта за Магданозени кюфтенца, но преди време ядох такива и не ми се сториха вкусни, може и да не са били приготвени добре.

Показвам питка:

малко загоря..

# 410
  • София
  • Мнения: 1 341



21 Имам страшно много магданоз. Можете ли да ми дадете идеи какво да сготвя с него, моля!


Паниран магданоз - яде се като  семки..........., голяма краста....

# 411
  • Мнения: 149
Рени, поясни малко за панирания магданоз. Предполагам, че се прави като панираната коприва. Ах, само не ми казвай, че се панира стръг по стръг, или може би на малки китчици newsm78 Утре тръгвам за село на гроздобер и ще опитам тази вкуснотийка, че при мама магданоз и яйца колкото щеш. Много обичам магданоз и тази рецепта може да ми стане любима. Нали съм привърженик на по-здравословната кухня, мисля, че паниран магданоз е добра идея - пържи се за секунди и магданоза остава почти свеж (съдя по панираната коприва).

# 412
  • Мнения: 1 088
Емили вчера пробвах от блога на Пепчо това. Определено ще го направя пак.
Инъче магданоза не е никъкъв проблем да се замрази във фризера - измит нарязан и в кисийки или кутии...После цяла цима пресен магданоз.

# 413
  • София
  • Мнения: 1 341




Да, Вили! Пържи се стрък по стрък, но става бързо като копривата.

# 414
  • Мнения: 0
От мен само това:

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 08:21 от cvetomir_77

# 415
  • сред люляците
  • Мнения: 767
Цветомир, много ти е хубава баницата! Simple Smile

Леля Ог, каква торта само... Shocked Нямам аз толкова търпение...

Канелени кифлички от мен.

# 416
  • Мнения: 320
Леля Ог, тортата е фантастична  Peace, видях я и в една друга тема, направо си си майсторка вече, невероятна си, браво и шапка ти свалям да знаеш  smile3501 smile3501 smile3501 newsm20 newsm20 newsm20

cvetomir_77, страхотна баница  Peace, аз не успявам така да я докарам, поздравления  newsm10

И за да не е само спам, ето нещо и от мен - супа топчета /стара снимка/, пърженичка направо от тигана и селския хляб на Ердинч





 

# 417
  • Мнения: X
Ивка27,Илрай,Лабрекс,Крисче,много се зарадвах,че ви хареса лучника Blush, ето рецептата на Теменуга2.
Моите промени са:тестото ми е от 200мл. прясно мляко,40гр. кр.масло,1ч.л. сол,1 ч.л. захар,1/4 кубче жива мая,брашно,чубрица.Тава с диаметър ф 30.
Лукът и пиперката ги задуших и леко ги карамелизирах с 1 ч.л. тъмен балсамов оцет.Прибавих натрошеното сирене и 1 нарязано триъгълниче топено сирене+ парченца маслинки.Подправки-риган и черен пипер.Аз сложих за заливка 4 малки яйца+3 суп. лъж. заквасена сметана.Накрая поръсих с кашкавал .Сложих го в студена фурна,за да бухне тестото при печенето.

Леля Ог,отново много си се постарала,тортата е много изпипана!
Пеп-4о,пак голямо изобилие у вас,постните манджички най-много ме съблазняват!
RuVe,уау,какъв огромен еклер,че и с ягодки,супер!
Цветомир77-чудесна втасала баница,пък като отчета,че е правена от мъж-два пъти браво ти казвам!Записвам си  рецептата!  bouquet
Спорна седмица на всички! Hug Heart Eyes

# 418
  • сред люляците
  • Мнения: 767
Ивка27,Илрай,Лабрекс,Крисче,много се зарадвах,че ви хареса лучника Blush, ето рецептата на Теменуга2.
Моите промени са:тестото ми е от 200мл. прясно мляко,40гр. кр.масло,1ч.л. сол,1 ч.л. захар,1/4 кубче жива мая,брашно,чубрица.Тава с диаметър ф 30.
Лукът и пиперката ги задуших и леко ги карамелизирах с 1 ч.л. тъмен балсамов оцет.Прибавих натрошеното сирене и 1 нарязано триъгълниче топено сирене+ парченца маслинки.Подправки-риган и черен пипер.Аз сложих за заливка 4 малки яйца+3 суп. лъж. заквасена сметана.Накрая поръсих с кашкавал .Сложих го в студена фурна,за да бухне тестото при печенето.


Благодаря!   bouquet

# 419
  • Мнения: 0
И аз много благодаря за комплиментите на всички. Дори аз не очаквах, че ще стане толкова сполучлива.

Общи условия

Активация на акаунт