Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 74-та тема

• 145 744
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
pure elixir, благодаря ти   bouquet  Пробвай пак да го направиш, вкусът си заслужава, а и от втори опит винаги стават по-добре нещата  Hug

# 601
ние днес:
шкембе чорба

свински джоланчета по рецепта на Пеп-4о Hug Hug(уникални станаха)

питки джобчета за сандвичите на каката-мисля,че ги видях от лабрекс Hug Hug(някой неща не помня вече Crazy Crazy,че то едно и две ли са.. Laughing

питки с айряненото тесто на LABREX Peace Hug

шоколадовата чийз торта на Селма Hug Hug

Сърдечни благодарности за рецептите на всички вас!!! Hug Hug Hug

# 602
  • София
Мъфини с ябълки и овесени ядки. Много сполучливи. Харесаха ми много овесените ядки в тях. И от същото тесто на сладкиш с домашен шипков мармалад.

# 603
  • ГОре на черешата...
Съвсем ви изпуснах края - вие готвите ли, готвите Crazy...чудесни ястия виждам, с още по-красиви снмики, браво на всички  bouquet!

Вив-мив, харасеха ли ви болиньос? А браунисът ти е умопомрачителен Peace!

От мен едни мнооого вкусни сладки Бананчета:

# 604
verabel ще се пробват тези мъфини, чудесно са се получили.
zlatina_ZZ питките ти изглеждат превъзходно искам една, въпреки че преядох преди малко.
viv-miv и аз се точа на този браунис на Венета, ама ме е шубе че няма да се получи, твоя е страшен.
pure elixir и аз копнах рецептата за чийзкейка, хем лесен хем страхотно изглеждащ.
 Kafenceto още преди обяд ми предизвика слюноотделяне с твойта чудна манджичка, такива точно обичам  Hug
И то не бяха наденички, омлетчета, супички, сладкиши и какво ли не,
а мъжо ми напомня че не ми вървяла диетата  Embarassed Embarassed Embarassedми то със вас каква диета да пазя.

П.П. Нещо ми забива нета и немога да кача снимките по-къно ще опитам пак.

# 605
mari_eta , това май не са точно панирани банани...какво е?
zlatina_ZZ , моя син откога ме врънка за шкембе чорба... 
Madla, така ми се приядоха тиквички...моя мъж донесе вчера,ама за днес вече съм приготвила да пека сьомга...може би утре или в неделя...

У дома...
Гъбена супа

Ябълков крамбъл

и Божествения тиквеник на Селма     bouquet

# 606
Специално влизам да покажа тортата,която спретнах днес за утрешният празник на моето слънчице,което ще стане на една годинка...на Пепика!
Пепика,благодаря ти много  !   bouquet Hug

# 607
Мари_ета, извинявай, че не споменах като публикувах снимките  Blush Да, хареса ми вкуса на болиньос, на дъщеря ми също, мъжът ми каза, че малко сухо му идвало  Rolling Eyes Но определено пак ще правя, и бързичко става  Grinning Виждам ново бананово изкушение от теб, ще чакам за рецепта   bouquet
Г-жа Нервакова, действай смело с брауниса, ще стане, къде ще ходи  Grinning
краси.мира, чудесни предложения   bouquet
merydit, много сладка калинка, детето ще и се зарадва  Heart Eyes

# 608
  • Кукуландия
От мен едни мнооого вкусни сладки Бананчета:

Мнооого моля за рецептата, мъж ми е луд по бананите  Crazy Mr. Green

# 609
г-жа Нервакова,благодаря за милите думи! Hug
Вив,няма смисъл да пробвам,с кексово тесто и изварена заливка не ми се получава не само тази рецепта.Освен да пробвам с друго тесто.Или изварената смес да е на решетка,както прави Вени в друга подобна рецепта,за да има откъде да излиза влагата,иначе заливката я задушава.Фурната ми все пак е в след пенсионна възраст,но ще служи вярно още малко,няма как. TiredВажното е,че благодарение на Джемма съм набелязала модела на новата,и това много ме радва.
Меридит,честит празник  на детенцето,да е живо и здраво!Много весела торта!  bouquet

# 610
  • На небето
zlatina_ZZ  поне рецептата помниш ли на джобчетата? Че моя ученик всеки ден трябва да носи закуска в предучилищната и се чудя вече какво да измислям.

# 611
  • ГОре на черешата...
Вив-мив, написала си, няма проблеми Peace.
Краси.мира, Uinen , ето рецептата:
Бананчета

# 612
  • При децата ми
Здравеѝте кулинарни маѝсторки и маѝстори! Wink Имам въпрос: предложете ми рецепта за спагети с каѝма, че синът им иска точно такива за вечеря? :hug
Аелис,  bouquet благодаря ти за отговора за питката преди няколко дни. Направихме пита-слънце, стана много вкусна! Така не стигна и до снимка. Simple Smile

# 613
Отдавна не съм се появявала тук, да взема да се запиша в края на темата  Rolling Eyes

сусамен геврек и боза (нито едното не е мое производство, но закусих с тях  Simple Smile )

поачи със сирене и ким

салата с круша, цвекло, моркови и орехи

# 614
pina страхотни поачи
Ето и мойте нкюфтета от тиквички на фурна и баница или баклава с локум

Лека и вкусна вечер ви желая  Hug

Общи условия

Активация на акаунт