Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 74-та тема

• 145 750
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Извинявам се за закъснелия отговор, но не бях в България и не съм влизала във форума от една седмица.

3xi ,  тестото разделих на три топки. Едната сложих в средата на тавата, другите две разточих, намазах всяка с олио и шарена сол, сложих ги една върху друга. Навих на руло, нарязах на шайби, около 1 см. и ги подредих около топката в тавата. Гледах да стоят прави, за да се получи като цвете  Peace

Знам че вече го знаеш, но да отговоря и тук на запитването, да видиш че не ме бърка, че ще отговоря отново на нещо, което вече съм писала  Whistling

benii, ето как правя пилешки дробчета на фурна  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379396.15

RuVe, радвам се че ви е харесала баничката  Peace

# 586
Пепика , този сладкиш с круши много апетитен, бе  Crazy
Да не даваш много сладкиши на Елвира, да не вземе да надебелее.
извън темата , тук са новите приятелки на Елвира

http://merypoppins-madebymy.blogspot.com/

# 587
Та в тая връзка да питам енциклопедията на форума - Лабрекс - кажи рецептата за това чесново пиле и медената торта.   chef

Joy Joy JoyРазвесели ме с тая енциклопедия! hahaha Ето Меденият сладкиш-торта, ето и Чесновото пиле в доматен сос.

Пепика, а ти, ако си сложила по толкоз тортилка на мъжете, като в чинията от снимката, ще мрънкат я! Ама и у нас без мръвки не минава, не се наяждали с постно, викат му гарнитура и питат каква е манджата. Grinning Крушовото сладкишче много съблазнително! Heart Eyes  bouquet

# 588
Лабрекс,много вкусно днес у вас,от супичката до сладкиша! Peace
Съблазниха ме още пирогът на Лина каз,кремчето Милена на Камерън,джоланчето на Гуинет и теглената баница на Алекс97.
Аелис,искам да ти благодаря за рецептата на лятната ти торта,по скоро ползвах идеята да смеся заквасена сметана с боровинково сладко и бисквити.Имах остатъци от точно тези продукти+една нектарина,направих го в чашки и го излапахме за нула време-мнооого свежо,лесно,бързо и вкусно се получи!  bouquet

От тази вечер да покажа едни хрупкави пил. бутчета:

и чийзкейк по рецепта на Миси777bouquet за рецептата, много приятен десерт се получи!

# 589
Добро утро момичета и момчета  Simple Smile
Страхотни неща сте публикували, отново е много вкусно при всички  Hug
Вчерашните ми занимания:
пилешка супа

пиле с картофи

и болиньос по рецепта на Мари_ета   bouquet

Приятен ден  Simple Smile

# 590
Пепика, страхотен сладкиш! Може ли да споделиш рецептата?

# 591
  • София
Здравейте, въпреки че съм закусила направо огладнях докато гледах тези прекрасни ястия, които сте сготвили
Гуинет, печеният джолан изглежда страхотно - може ли рецептата?
Alex - неверотна баница
 а от чийзкейка на Pure elixir напрамо още преглъщам

у нас: наденица на скара и пържени картофки

пържени тиквички с подлучено мляко

супа топчета

омлет със сирене

и локум от магазина

# 592
Момичета поздрави на всички, видях много хубави неща и си набелязах интересни рецепти. Аз нямам много време напоследък, но в бързината ето какво спретнах:   chef

Гризини с три вида брашно и розмарин

Хубав уикенд на всички!!!  bouquet

# 593
  • София
И от мен поздрвления за всички ви - момичета и момчета  Grinning !   bouquet

От мен една яхнийка (в моя край и казваме ЗадУшено  Laughing )

# 594
чийзкейк по рецепта на Миси777bouquet за рецептата, много приятен десерт се получи!

pure elixir, много моля напиши рецептата за това разкошно нещо, което си показала. Скъсах се от търсене на потребител с името Миси777 и не открих нищо.  Praynig

# 595
Madla ,martikom ,много се зарадвах,че ви хареса моят чийзкейк,особено при тези ужасно тъмни снимки Embarassed   bouquet
 Веднага ви копирам рецептата на missy777,защото не съм запаметила линка:

За блата:1,5 пакета бисквити ''Еверест - мляко" - начуках ги на ситно.Към тях прибавих 1пак.краве масло разтопено.Тази смес разстлах върху хартия за печене и върху нея сложих следната смес:1/2 бомбичка извара, 1пак. крема сирене разбъркани с 1ч.ч захар, добавих 1 кофичка заквасена сметана на Данон и 3 яйца и 2 ванилии.Запича се в предварително загрята на 180градуса фурна около 30-40 мин.След като изстине го залях със:1бурканче сладко от ягоди , в което сложих 1пакет разтворен на водна баня желатин.Престоява в хладилника.

Като изпекох чийзкейка се беше образувала коричка със страхотен загар и бая се замислих дали да не го оставя така,но все пак,тъй като сме почитатели на желираните вкусотии,подредих малко замръзени малини и залях с 1/2 бурканче разредено сладко,в което разтворих 1 желатин.Не сложих крема-сирене,а цяла бомбичка извара на Маджаров.Трябва да отбележа,че вкусовете на крема и желето се допълниха перфектно! В блата освен бисквити и масло добавих 1 яйце и  2 шепи мюсли+корнфлейкс.Да ви е сладко! Hug

# 596
Аз да се включа пак с два десерта  Crazy
брауниса на Венета  Heart Eyes     bouquet

сладки с бутер тесто, странна форма  Grinning, но много вкусни.

Правих и хляб с айрян,но замина директно към кофата  Confused Не ми се наду  Rolling Eyes, а по принцип става огромен... Днес ще сме на магазински хляб.
Смятам вече само в събота и неделя да правя сладкиши, не мога да се удържа иначе, и вместо да отслабвам, май съм взела да се окръглям още повече  Sick  Утре само един сладкиш с майонеза ще забъркам, че детето много го харесва и приключвам за седмицата. Дано...
pure elixir, копвам рецептата   bouquet

# 597
pure elixir, огромни благодарности за рецептата!!! Малкото ми зверче е голям почитател на домашно приготвените сладкиши и се старая да не го разочаровам. Сега ще остане доволен, както и ние с баща му, разбира се. Още веднъж: БЛАГОДАРЯ  Hug!

# 598
Здравейте, за първи път се осмелявам да пиша тук, затова ще ви се представя накратко. Но първо искам да изразя възхищението си от умението, изобретателността, старанието и удоволствието, с което са приготвени ястята ви, а също и аранжирани и снимани. Нашето семейство засега се състои от двама члена, но се надявам много скоро това да се промени. През седмицата приготвям по-бързи и диетични неща, защото работя в общи лини около 12 часа на ден, а през уикендите, в които оставаме вкъщи, се впускам в по-питателни блюда и сладки изкушения. Тук влизам, за да се уча или по-скоро да черпя идеи, защото уменията ми са доста далеч от повечето шедьоври, показвани тук.  Mr. Green

И в духа на темата, ви представям снощната ни вечеря - тиквички, за да се възползвам от техния отиващ си сезон. Разбира се, и при нас мъжката част не мина без подкреплението на мезетата. А много ми се е прияла и печена тиква, та през уикенда мисля да пекна една.

Тиквички на фурна - диетична имитация на пържени тиквички, по желание - с кисело мляко, а още по- по желание - с копър и чесън Simple Smile

# 599
martikom ,ще чакам да направиш и покажеш тук!Дано ви хареса! Hug
Вив-мив,как ти завидях за брауниса,аз нали не можах да го скопосам и все по чуждите въздишам!А твоят е красавец направо! Peace

Общи условия

Активация на акаунт