Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 74-та тема

• 145 753
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте и от мен! Simple Smile
Благодаря на Леля Ог и delicate за милото посрещане! Добре заварили и на вас! След толкова много вкусотии, които видях, мога само да чакам вдъхновение и време за да приготвя поне част от показаното. Благодаря на всички за страхотните идеи. У дома тези дни приготвих

Печен джолан на фурна                                              Мариновани зеленчуци на грил                                         Микровълнов кекс

по рецепта на Илрай - благодаря Peace

Хубава и вкусна вечер на всички!

# 571
  • Варна
Джеронимо браво за тутманика
Пепи много вкусни воденички,рибка и сандвичи/добре си спортувала/
Петя,Деликате,Луча,Нервакова,Руве,Марито,Стихиино,Верабел,Дипсито,Рени,Камерън ,Лина всичко е вкусно,апетитно и разнообразно
Пепика...нямам думи,а питката ти е просто "супермен"
Вени пак много вкусни неща си приготвила
Селма и тя майстор изобретател с кекса
Бени много пухкави кексчета
Илрай супер патладжан
Лабрех всичко ти е прекрасно
Гуинет и тя супер вкусно
Браво за труда и вдъхновението на всички  newsm51
При нас за днес супа топчета,пуешко с грах и картофи,салатка с печен пипер,млечен грис  с канела, и едни питки от тестото  1/2 на Лабрех,много пухкави и мекички  newsm51

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 18:36 от megansg

# 572
  • сред люляците
Радвам се, че ви харсва патладжана ми. И то много  Hug Благодаря на всички ви   bouquet

Гуинет, много хубав джолан! Надявам се, че се е харесал и на вас   bouquet

# 573
Гуинет, всичко изглежда невероятно вкусно!!!

У нас за вечеря една проста мусака:

# 574
При всички е много вкусно, бих си хапнала от всяка по нещичко  Peace

При нас, първата в живота ми теглена баница и може да не прозвучи никак скромно, но като за първа съм съвсем доволна от резултата /много вкусна БЕШЕ   Laughing/, но и вие си кажете тежката дума де  Wink

Лека вечер!

# 575
Специални благодарности за Бързата пица за гладни хора на labrex. Страхотна е,най-бързото и вкусно нещо което съм готвила.Аз днес правя страшна импровизация и ако се получи ще я снимам.

labrex newsm20

# 576
Отдавна не съм писала в темата, но винаги когато имах време ви посещавах.
Просто сте чудесни , момичета!
На такива красоти, а не се и съмнявам и вкуснотии се нагледах   Crazy
Поздравления за всички  Peace
alex_og97 , като ти гледам баницата и само преглъщам.Великолепна е станала  Peace
 Гуинет , този превъзходен микровълнов кекс направо ми събра очите  CrazyМоже ли рецептата.
Да попитам и labrex  за рецептата на медения кекс  Grinning
За вечеря у дома съм приготвила пилешко филе  със зеленчуци и ПРЕВЪЗХОДНИТЕ секретарски мъфини на labrex с Нутела.

# 577
Вкусно, Вкусно и пак Вкусно   bouquet
  Днес при нас баничката-бюрек на Vivian* , за която рецепта искам искрено да благодаря  Hug стана любимата ни баница, става бързо и е много пухкава. и първия ми опит за Käsekuchen, спадна ми доста след като го извадих от фурната, вкусен е доста, но съм яла и по-хубав

# 578
крем-супа от броколи

Страхотна баничка Алекс. Само, че ме учуди. Как за първи път? Аз все ти гледам вкуснотиите и съм си заплюла едно -две нещица..да видим само кога ще им дойде реда...
Гуинет и твоето меню е приказно..
И на всички момичета тук  Hug Много красоти виждам тук.

# 579
и отново, за пореден път кифличките на Лабрекс   bouquet  

Рени, радвам се, че ти харесват, чудничко изглеждат! Heart Eyes  bouquet А аз отдавна не съм ги правила, ще си ги спретна скоро. Peace

ilrai78, това твоето не е патладжан пълнен, ами не знам какво, като картина е, и толкова вкусно изглеждаааа, пълни очи и уста!  bouquet  chef

Камерън, страхотно кремче! Heart Eyes  bouquet

Лина , това, дето го не знаеш какво е, много апетитно  Heart Eyes, а топченцата ги знам - чудесни са! Peace  bouquet

alex_og97 , каква тежка дума, направо загубих ума и дума, като видях баницата ти. Браво, майстор си!  bouquet  chef

kristina(1986), радвам се за тебе! Peace Сигурно и ти си била много гладна, като мен, когато я правих за пръв път! Grinning Шегувам се, бива си я пицата, че и бързо става, наистина е за гладни хора. Peace  bouquet

mery_poppins1 , как ги омагьоса тия кексчета? Никога не са ми ставали такива. Разкошни са!  bouquet  chef

megansg , много вкусотийки си спретнала! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  chef

Marieta, що да е проста мусаката, такава хубава манджа си е! Grinning  bouquet

# 580
mery_poppins1, благодаря ти и при теб е много вкусно  Peace

Женя 83, благодаря и на теб, но наистина правя такава теглена за първи път, правила съм с точени кори и правя и питки и погачи и кифли и каквото щеш, но не бях теглила кори досега  Wink

labrex, чак пък майстор  Blush, но съм твърдо решена да я правя по-честичко за да се усъвършенствам, защото на места тук -таме ми се късаше кората  Thinking

# 581
Съвсем плахо да си покажа импровизираната мусака,малко по-различна от оригиналната рецепта,но страшно вкусна,а и на вид я докарва.

# 582
  • DE
Здравейте !
Днес у нас
телешко по бургундски

# 583
Здравейте!
Ориз с гъби и тиквички  и Салата от останал фасул с кромид и

# 584
Днес отново е уютно в темата. Все едно сме на седянка и си хортуваме, ейй тоя интернет - какви социални контакти създава, макар и виртуални. Ама иначе си е супер, я иди да надничаш на  съседа в чиниите и то всяка вечер, без да изглеждаш ku-ku ku-ku неадекватно, а и откъде ще ти дойде наум коя манджа как да я сготвиш, само по обяснение. Е те това тука го можем...... всичките . Та в тая връзка да питам енциклопедията на форума - Лабрекс - кажи рецептата за това чесново пиле и медената торта.   chef Мери Попинз - ти пак се приземи в темата, къде скитА - имаш много поздрави от мойто Елвирче  Wink, чака сродната си душа. Бении, теб съм те запомнила с бисквитената тортичка и кексовете, липсваше в темата  Hug Илианче ти правиш патладжани, а Гуинет "твоя" джолан. Последния път и аз мислех да го правя по твоята рецепта, но нямаше време за мариноване. Пеп-ЧИ, хвърли един буркан "Камчия", не се стискай, преброих ги .....доста са  Peace Меганс, благодаря ти за похвалата, но като гледам и ти добре си я засукала твоята питка. А за баницата на Алек 097 - само бурни аплодисменти  smile3501
Ето и моите предложения за тази вечер:

Тортиля от картофи -сега мрънкат мъжете, че са гладни, извадиха сухите мезета от хладилника, а иначе все дебели били заради мен  dontknow няма угодия

Сладкиш с круши

Общи условия

Активация на акаунт