Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 74-та тема

• 145 876
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Пепчо сподели за кремчето Черно и Бяло моля те.
Лабрекс а ти за супичката, че имам домашни патладжани.
Рени шоколада го избягвам уж Mr. Greenзаради кърменето.Не че не ям тайно де Mr. Green.Но ще дойде ред и така да го пробвам сладкишчето Hug
Ох малеееееееееееее какво е това шоколадово чудо сега ooooh!.
Лека нощ че не се издържа тука.

# 91
Лабрекс а ти за супичката, че имам домашни патладжани.

Хъни-бъни, ето рецептата:  Супа с патладжан и гъби, харесахме си я вкъщи много! Heart Eyes  bouquet

# 92
merydit, може ли рецептата за това шоколадово чудо?

# 93
И на мен ми изтекоха о4ите по това шоколадово чудо Embarassed
и го изнамерих Peace

# 94
Пепчо сподели за кремчето Черно и Бяло моля те.

няма нищо за споделяне, Бъни.
Това е бял пудинг на Доктора, в който сложих 60 гр.масло (на 2 пакетчета). Когато беше готов, отдръпнах, сипах шепа копчета шоколад, разбърках леко - стана на кафяви следи и разсипах така в чашите. Те не се разтапят изцяло по време на бъркането, но докато изстиват в чашите се разтапят там, където са попаднали и е доста интересно на вкус така.

# 95
Здравейте, момичета!    Hug Записвам се чак на седма страница!

Пепика,   bouquet  Hug за новата тема! Искам и аз такава пчеличка!

Цецето, vanillla, MG18, pure elixir, Роца, megansg,  благодаря на всички ви за милите думи и за вниманието!  Hug  Heart Eyes

Umbra, честит рожден ден на твоя мил! Да ти е мил още дълги и щастливи години! Тортата изглежда много вкусно с тези бадеми!

Anuck, да ти е живо и здраво момиченцето! Много здраве и весело детство и желая! Чудесни сладки си приготвила! А, сега видях и креперите, много интересно звучи, ще опитам!

Момичета, и да искам, не мога да изброя всички ви! Тук лошо ястие няма показано и затова за всички вас   bouquet   bouquet   bouquet На новите момичета и на дълго отсъствалите, добре дошли!

Цецето, сватбената ти питка ми напълни очите! Разкошна е!
MG18, благодаря за обяснението!
mari_eta, много хубав кекс (този със стафиди и шоколад!), а снимката със сладките е прекрасна!
pure elixir, ей това се казва добра комбинация- рецепта на Селма, Лабрекс и Венета на едно място!!! Сигурно е била страхотна тая крем пита!
Аелис, много изкушаващ ябълков пай!
megansg, нещо ме подмамваш с тези кифлички! И баничката също е един път!
лулу!, голяма красота!
Хъни - Бъни, страхотно меню!
Лабрекс, много интересен сладкиш! Особено сълзите!
Меридит, страхотен десерт!
Пепчо, за теб думи нямам, всичко ти е толкова вкусно и разнообразно!

Аз ще се представя с днешната си джунгла  Laughing

Кекс-зебра (с   bouquet за Аелис и   bouquet за Костиля)

Жирафчето на Мариета, което пак не докарах като нейното, но стана много вкусно (Мариета, за теб   bouquet)

И мъфини по рецепта на Илрей с портокал и шокола (Отново ти благодаря за чудната рецепта!   bouquet )

Лека нощ на всички и успешна седмица!

# 96
Спагети със зеленчуци и пиле в сладък сос:

# 97
леле,какви красоти,направо думи нямам  bouquetнезнам аз как да се запиша сле всичко това......от мене скромно Бутер охлювчета Blush

...................леля Ог,вече прекаляваш мила моя с твоя уникализъм Stop Hug Hug

# 98
Извинете ме,че влизам без снимка,но не мога да се сдържа и да не изкажа мнение за красотите,сътворени от Леля Ог  Peace
Страхонта си,мила,голям естет си,просто нямам думи!Снимките ти са уникални,напълни ми душата и ми събра очите  #Crazy
За вкуса на сладкишите,изобщо не се съмнявам,че е превъзходен!Ще ги сънувам,да знаеш  Mr. Green Много ти се радвам   bouquet!
Тук е мястото да поздравя и още няколко момичета,чиито снимки са просто уникални:мариета,краси-мира,еси,танита,лулу,анук,лина каз,марабу и други разбира се,за които сега не се сещам!Момичета   bouquet

# 99
Merydit, моля те за рецептата.  Praynig  Hug

# 100
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Момичетааааааааа! Днес Мама Цоци има рожден ден и годишнина -  18 години щастлив брак.

Който желае да я поздрави, ето тук моля:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=528477.0#top

Лека седмица Hug

# 101
  • София-Младост
Здравейте, момичета!    Hug Записвам се чак на седма страница!

И мъфини по рецепта на Илрей с портокал и шокола (Отново ти благодаря за чудната рецепта!   bouquet )
Уникално красиви са тези мъфини, рецепта може ли и как направи украсата отгоре?   bouquet

# 102
Благодаря ви момичета...  bouquet
pileto55,mapua ....ето рецептата направо от източника....

Death by Chocolate - Bambinkamalinka
720 гр. полусладьк шоколад
250гр.краве масло
160 мл. течна сметана
6 големи яица
1.Разтопете маслото+400 гр.шоколад на водна баня
2.Разбийте яйцата добре и внимателно прибавете маслото+шоколада
3.Намажете 22 см. форма с масло,увийте я отвьн с алуминиево фолио,за да не прониква вода
4.Изсипете сместа вьв формата и я потопете в друга форма/тавичка/ отчасти пьлна с вода-топла
5.Печете на 220 градуса -5 минути.Покрийте с фолио и печете още 10 минути
6.Залейте с топинг и охладете
Топинг-Подварете сметаната в тенджерка.
               Махнете от огьня и прибавете 200 грама ситно настьрган шоколад.
               Покрийте и оставете 5 минути
               Разбьркайте докато се заглади.Топинга е готов,когато капката стои оформена за малко преди да изчезне напьлно в сместа.
               Ако е много гьст-добавете ликьор,ако е рядьк-още шоколад
П.п.Аз направих 1/2 доза в мини откопчаваща форма.Реално не можеш да изядеш много наведньж-чувстваш се доста шоколадово     наситен,дори аз,която мога да си изям цял буркан Нутела сама и наведньж
      Незнам защо в началото на  рецептата  е 720 грама шоколад,като реално е нужно 600 грама
       Аз обвих отвьн с два пласта фолио

Аз направих половин доза... Peace,но следващият път ще е цялата... Mr. Green

Сега забелязах,че Лозева вече го е публикувала...   bouquet

# 103
Да попитам за това шоколадовото изкушение, че нещо не разбрах-пече се на водна баня ли newsm78
И друго-след като го изпечем, още топло ли го заливаме с топлия топинг Thinking
Ще го пробвам половин доза, но нямам форма за торта-дали ще се получи в обикновена тавичка?

# 104
Да не ви изпусна в новата тема!

Общи условия

Активация на акаунт