Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 74-та тема

• 145 846
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Мнооооого е шоколадово и вкусно, момичета  Hug
Pety, много апетитна порция!
Venetta, благодаря, вкусно кексче, а и баницата с лапад и сирене!
Роца, да зняеш как ми се прияде печена пълнена тиква ...
Леля Ог, уникална джунгла си създала!
пеп-4o, дали останаха от онези разни работи в голямата чиния?
Аелис, вкусни картофки!
mari_eta, трюфелите са разкошни!
labrex, вкусна супичка! Специално за тебе съм декорирала гювеча от тази вечер с бамя  /готвих от замразената във фризера/.

От мен - снимки от вчера и днес:

- торта

- парченце

- патешко филе с гъби

- гювеч

- туршийката ми е готова

# 181
  • ГОре на черешата...
Ауууу, Смайли, бива ли така - как ще спя сега с тази торта Crazy...цяла нощ ще я сънувам.
Изчезвам, че наистина няма да спя от слюнкоотделяне Laughing.

# 182
Аелис стана чудно вкусен сладкиша. Hug

# 183
Здрасти- пасти  Grinning

пълнена пъстърва

броколи със сирене и кашкавал

пълнени пресни камби с боб

# 184
От мен една полу-зимнина - Домашни сушени чери доматки в зехтин и подправки.

Казвам "полу", защото не вярвам да издържи много в хладилника, мъжът ми ги започна в/у препечени филийки с парче пармезан и сега това вечеря, а на мен ми се къса сърцето - толкова труд, за да го яде по тоя "просташки" начин   Mr. Green

http://dimov.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album21

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 21:09 от silviti

# 185
  • Пазарджик/Лондон
Елица-сестрица , страхотно изглежда   bouquet!Радвам се, че ти е харесал Hug.

Smiley* , има ли си рецепта тортата?

# 186
Еми, много вкусно у вас   bouquet и патешко филе  Crazy не съм яла поне 7-8 г.)

Вечерята у нас - яхния от петел с картофи

и за утре - пържено пилешко месо с гъби

# 187
Фреса , може ли рецептата за Искендер (Александровския) кебап?  Flutter

Лабрекс , рецептата за ароматен дроб много добре се получава с пилешко филе... И да помоля за изпробвана и добра рецепта за хомус...   bouquet

# 188
Мари_ета, благодаря  Simple Smile А картофките са супер лесни, аз ги правих за пръв път, защото днес си взех тавичка за готвене на пара. Нарязваш като за пържене, посоляваш и объркваш с малко олио. Правих ги в малката конвекторна фурна, но едва ли ще е проблем и в голямата фурна с вентилатор, само една тава отдолу и е готово.
Сладкишът ти е много апетитен   bouquet
Линдита, извини ме, копирах рецептата за спагетите и забравих да ти благодаря  Embarassed Благодаря   bouquet

# 189
Разрешете само запис да направя ,че днес с бебо се прибрахме от болница и ни е първи ден в къщи

# 190
Оооо Пепс   bouquet точно след теб съм. Направо ме убиваш с тези домашни вкусотии, а как хубаво ухаят, дори и виртуално.
Женя 83 - това с камбите и фасула - много идейно.
Елице....сестрице...къде се размотаваш с този дяволски вкусен шокохоликов сладкиш  ooooh! ооох сбогом чиста съвест, пак ще изтичам на прибежки, инкогнито да си засладя  Blush
Смайли  Shocked а къде са ти трюфелите от тортата, нема ги бе жена, излапах ги
Деликате, обичам мъфини, а и така са съблазнителни  Peace
Мариета  Joy верно, че можеш и второ да готвиш, аз си мислех, че карате само на "пасти", като нема риба и рака е риба:Сладкиша "Дани" е  newsm74

От мен една полу-зимнина - Домашни сушени чери доматки в зехтин и подправки.

Казвам "полу", защото не вярвам да издържи много в хладилника, мъжът ми ги започна в/у препечени филийки с парче пармезан и сега това вечеря, а на мен ми се къса сърцето - толкова труд, за да го яде по тоя "просташки" начин   Mr. Green

http://dimov.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album21

А ти бейби, от одеве ме късаш от смях. Къде си се крила толкова време? Отдалече си личи чувството  за хумор и самоиронията ти. А защо мъжът ти вечеря, препечени филийки? Знаеш ли, че това ми е до болка познато. От висене във форума, нямаш време Wink Добре дошла и никакво напускане  Naughty тук - при нас. Аз също правих домати, само че моите бяха купени сушени - сложих риган, чесън, каперси, босилек и ги залях с малко топъл зехтин и в хладилника. Ама за лимон, изобщо не се бях сетила   bouquet поздравления.
Сега и моите манджи:
Правих курбан - за здраве

тиквичка бюрек с млечен сос

свински джоланчета със зеленчуци

кекс от форума, стана доста голям и бухнал, но не е моят кекс, стои ми по-сух, аз обичам по-влажните кексове

# 191
При нас за вечеря гъби с кашкавал и топчета парено тесто.
Лека вечер на всички изкусни кулинарки!

# 192
Не, аз не "вися" във форума, аз работя. Това е официалната версия за пред домочадието (състоящо се от един член, ма пък вечно гладен).

Та не можах да се отърва с препечените филийки... преди малко ревна, че пак е гладен, та правих някво подобие на тортила. Как я правят тез мексиканос, не знам. При мен излезе едно голЕмо нищо, ма пък беше вкусно, чак и на мен ми хареса.

http://dimov.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album … 4&id=p9280650

Всъщност има ли някой качествена и изпълнима рецепта а царевична тортила?

# 193
  • София
Разрешете само запис да направя ,че днес с бебо се прибрахме от болница и ни е първи ден в къщи
Добре завърнала се и честит Мартинчо  Hug!Да ви е жив и здрав  Peace!

# 194
  • Русе/София
Добре завърнала се и честит Мартинчо  Hug!Да ви е жив и здрав  Peace!
Честито.Да Ви е жив и здрав.

Общи условия

Активация на акаунт