Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 74-та тема

• 145 787
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Марията, благодаря!  Hug Доматите са пълнени с Пармеджано, галета и подправки. Наистина са много добри.
Тази вечер Пиле Cordon Bleu

и Варен ориз с мащерка

# 271
  • София
от мен едни рибено-картофени кюфтенца:

# 272

и у нас нещо такова  Wink

Пълнено пилешко филе със сирена

# 273
  • ГОре на черешата...
Анук, Пеп-чо, спрете се бре, аз едни принцеси опекох и капитулирах за днес ooooh!.
Уж пица щях да правя, тестото - готово, пък децата - с издути тумбаци Laughing.
Ще рискувам и ще го метна в хладилника за утре, никога не съм правила така, дано става за печене утре Thinking...

# 274
  • сред люляците
ilrai78 моля те как точно направи тази питка и всичко около нея страхотна е  Praynig

Благодаря! Ето рецептата.   bouquet

# 275
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте, неуморни момичета! Толкова ми липсваше общуването в този форум (не че съм ви изпускала от очи). Както винаги страхотни идеи, неизчерпаемо въображение, вкусна и уютна обстановка откривам тук. Включвам се набързо с моето семпло меню и отивам да разглеждам пропуснатото.

Печени  пиперки с чесън                                  Терин с патладжан                                                                      Печени ябълки с мед и стафиди

Ох, тези пилешки руленца са страхотни!!!!

# 276
  • Русе/София
Питка с тестото на Макс мама с едно втасване

Откога дебна за оформлението  на тази питка.Моля.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 22:33 от 3xi

# 277
Бонбони от моркови и кокос   по рецепта на Йоана,много бързи и вкусни бонбони.Моите станаха по тъмни ,защото използвах кафява захар.

# 278
Страхотни сте! Казвала ли съм ви го скоро?

# 279

Страхотни сте! Казвала ли съм ви го скоро?

newsm10  smile3501 newsm10 newsm51

Оризова запеканчица.

# 280
# 281
  • София
    Момичета, прекрасни творения на кулинарното изкуство сте приготвили!Всички, без изключения! newsm10 smile3501

Aз днес направих нещо, за което си мечтая от две години!Ще ме извините за кривата снимка, но внука искаше да го снима!

Свинско бутче от бебе-прасенце  Embarassed! Жал ми беше, но не можах да устоя!

# 282
  • Плевен
Поздравления за всички момичета, приготвили страхотните вкуснотии, които виждам на последните страници.  bouquet  bouquet  bouquet

От мен пълнен карфиол, още в тавичката, по рецепта на Лабрекс- благодаря!   bouquet

# 283
Страхотни сте всички  Hug
Сега, Мари_ета да ме извинява, обаче ще пусна една снимка на нескопосания ми Жираф  Embarassed. И бързам с оправданието - точно на частта със слагането на тестото в тавата малката реши, че трябва да мрънка и да я нося, та се получи едно нищо откъм външен вид. А не беше и изстинал напълно като резнах парчето  Laughing Но пък се изяде почти целия, така че напълно си заслужаваше да го направя. Мари_ета, благодаря за вкусната рецепта   bouquet (избрах най-замаскираната снимка  Laughing)

хляб с айрян - много вкусен  Heart Eyes

и свински пържоли (мъжко производство  bowuu) и салатка

Лека нощ от мен!

# 284
  • Sofia
Опитах се да намеря рецептата за жирафа, но не успях. Може ли да постнете линк, моля?  Embarassed Hug

Общи условия

Активация на акаунт