ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 6

• 16 994
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • КиТ
Мен пък ме притесняват всички 23-ма пилоти Mr. Green Joy Joy Joy Joy,ако може едно коридорче да направят Thinking Rolling Eyes Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 76
  • Варна
Мен пък ме притесняват всички 23-ма пилоти Mr. Green Joy Joy Joy Joy,ако може едно коридорче да направят Thinking Rolling Eyes

Joy , Плами извинявай и на твойто ще му е доста трудно  Crazy

Пипи, честно тия двамцата (торпедата) ако може зад някой друг да си кютат  Mr. Green

# 77
  • София
Вие хубаво му мислите само лоши неща на Нандо... Crossing Arms

# 78
  • Варна
ааа не е вярно  Whistling, и вие като му мислите само Убавото, казваме ли ви нещо  Crazy  Joy

малко отзиви от квалификацията:
Барикело щастлив за разлика от съотборника си   Twisted Evil
Розберг изпуснал една позиция на старта
Шумахер: Поне ще тръгна от чистата страна на пистата
Пилотите на Ред Бул разочаровани от позициите си
В Макларън доволни, че са близо до Ред Бул
БатОн: Утре стартът ще е ключов. Моята цел ще е да изпреваря Себастиан [Фетел].  Crazy  Whistling

# 79
ааа не е вярно  Whistling, и вие като му мислите само Убавото, казваме ли ви нещо  Crazy  Joy

малко отзиви от квалификацията:
Барикело щастлив за разлика от съотборника си   Twisted Evil
Розберг изпуснал една позиция на старта
Шумахер: Поне ще тръгна от чистата страна на пистата
Пилотите на Ред Бул разочаровани от позициите си
В Макларън доволни, че са близо до Ред Бул
БатОн: Утре стартът ще е ключов. Моята цел ще е да изпреваря Себастиан [Фетел].  Crazy  Whistling
Интересни отзиви.

# 80
Мен пък ме притесняват всички 23-ма пилоти Mr. Green Joy Joy Joy Joy,ако може едно коридорче да направят Thinking Rolling Eyes Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Масата ще има голямо поле на изява... Да го видим ще стигне ли до точките  newsm78

Те нека си мислят. Аз съм го инструктирала - първи тръгва, първи пресича финала и на най-горното стъпало... без никакви изненади и фалове...

# 81
Тъкмо се чудех защо не ми излизат изписани нови 5 страници след квалификацията, а то новата тема сте направили Laughing
Аз днес не знам дали ще мога да гледам състезанието, а много ми се иска Confused

# 82
Сега и един дъждец да завали в Сингапур ... като този в момента в София  Wear Umbrella Wear Umbrella Wear Umbrella Wear Umbrella Wear Umbrella и ще видите на кака лиглъовците / имам предвид всичките / какво ще правят  Laughing

# 83
  • София
Ще правят пируети, кой от кой по-завъртяни...и накрая Сена, Ди Граси и Клийн ще са на подиума  Joy

# 84
Ще правят пируети, кой от кой по-завъртяни...и накрая Сена, Ди Граси и Клийн ще са на подиума  Joy

Joy Joy Joy Е, може да им е дошло времето.  Joy Joy Joy

# 85
  • КиТ
Мен пък ме притесняват всички 23-ма пилоти Mr. Green Joy Joy Joy Joy,ако може едно коридорче да направят Thinking Rolling Eyes

Joy , Плами извинявай и на твойто ще му е доста трудно  Crazy

Тъй е Анелка,трябва да вземе хеликоптера Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Е, може да им е дошло времето.  Joy Joy Joy

Аз предлагам последните да станат първи,а кво ща кажите newsm47 Flutter Flutter Flutter Flutter

# 86
  • Варна
 Joy, конспираторки такива  Crazy

Маса, ще сложи нов двигател - 9ти  Sunglasses

п.п. мацки, снощи питах мойто гардже вкъщи за Джиджовица и тъй като директно беше зададен въпроса, мойто се разтърси за повече инфо  Mr. Green (уж да бъде по-обективен) иии на първо място изникна тази ми ти снимка http://www.paranerdos.com/public/2009/09/Jessica_Michibata_Tarzan.jpg, е нали се сещате какво му е мнението вече  Crazy Joy

# 87
п.п. мацки, снощи питах мойто гардже вкъщи за Джиджовица и тъй като директно беше зададен въпроса, мойто се разтърси за повече инфо  Mr. Green (уж да бъде по-обективен) иии на първо място изникна тази ми ти снимка http://www.paranerdos.com/public/2009/09/Jessica_Michibata_Tarzan.jpg, е нали се сещате какво му е мнението вече  Crazy Joy

Хей, Анелка, тя тук Мичибатката на мен ми харесва, какво остава на мъжо... Това, което написах е неговата реакция, не моята...

# 88
  • Варна
Гери, мъжка му работа  Mr. Green

започна Студиото по ТВ7, не е валяло до сега дъжд  Whistling

п.п. ауууу Николинка тука бе  Mr. Green

# 89
  • КиТ
Ни гу е срам Нелко,как му позволи да се рови за  повече снимки Mr. Green Joy Joy Joy Joy

п.п. ауууу Николинка тука бе  Mr. Green

Туй и аз щях да кажа,тъкмо вчера са чудихме,сигурно ни е чула и е довтасала да я скиваме Crazy

Общи условия

Активация на акаунт