ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 6

• 16 997
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
п.п. ауууу Николинка тука бе  Mr. Green
И аз затова влезнах...да видим сега с Мичибатка какво ще стане - досега никога не са били едновременно на състезание  Thinking

# 91
Ladies, Подготвяте ли се вече?  newsm18
Време е, питлейнът е отворен ... Загрявайте гумите!
И аз загрявам. Ютията. Такава купчинка дрехи за гладене съм си приготвила да отметна за тези 2 часа! Дано ми стигне!  Mr. Green

Според Майк Гаскойн пистата е напълно изсъхнала, и на радарите дъжд не се вижда ([цитирам: Radar reports no rain within a large area around Singapore), така че пируетите на първо четене се отлагат. ГолЕм зор ни чака ... Whistling

Успех на всички, на някои повече  Wink и който се качи днес на подиума, да си го е заслужи на 100%!  Peace

# 92
  • Варна
Безаварийна на всички гарджета  Peace
Приятно гледане  Hug

подкрепям Спас -
...................... и който се качи днес на подиума, да си го е заслужи на 100%!  Peace
Peace

# 93
  • КиТ
Е Дино,трябваше още една обиколка да останеш на пистата ooooh! Crossing Arms

п.п Ама прогресира да 15 позиция Party Party Party Partyтъй,че май-добре така Thinking
Тимо Глок се привиква в бакса,стига се е мотал там Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 15:32 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 94
  • София
Не знам за вас, но много трудно го гледам това състезание - имам ускорен пулс 5 минути преди старта и досега още не съм се успокоила  Blush, излизам от стаята на всеки 3-4 обиколки  ooooh!

# 95
  • КиТ
На мен пък тоя Тимо Глок ми образува нерви,що не отиде да кара на друго място от 2008 му имам зъб на тоя човецец #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Зарад него бейбито се забави много Tired Crossing Arms

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 16:06 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 96
Аз заспах ...

# 97
Толкова ми е спокойно, че ги водя всичките с по няколко обиколки на ютията! Сейфти карът само ми образува нерви!

# 98
  • КиТ
Уебър се учи май от Фетел  ooooh!   smile3555 Sick Анелка  spoko spoko spoko spoko

Дедо и той кво са сблъска там Thinking

# 99
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  #Crazy #Cussing out Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 100
Хам не остави място и неизбежното се случи ...

Успяха да ме събудят Simple Smile

# 101
п.п. мацки, снощи питах мойто гардже вкъщи за Джиджовица и тъй като директно беше зададен въпроса, мойто се разтърси за повече инфо  Mr. Green (уж да бъде по-обективен) иии на първо място изникна тази ми ти снимка http://www.paranerdos.com/public/2009/09/Jessica_Michibata_Tarzan.jpg, е нали се сещате какво му е мнението вече  Crazy Joy

на тази снимка колко фотошоп имааааааааа, тури му пепел....и мен да ме фотошопнат и аз ще съм номер 1, айде да спрем с таяяяя, чеееее ми става нервно  #Cussing out Sick Sick Sick Sick

Адашкаааааааа, слизай от балкона стига висЕ там  Whistling Whistling Whistling Whistling

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 16:29 от Синеоч

# 102
  • Варна
защо Хамилтън да оставя място? Ако си изпреварил някой с цяла кола, ще тръгнеш да му оставяш място?
Маса що не му остави място на Спа?
Глупости, това си е състезателен инцидент. Колкото и да е кофти, положението е такова. Всеки се бори и за сантиметър!

# 103
Ами защото беше очевадно, че Марк е до стената, движеха се с почти еднакво темпо, нямаше къде да отиде - или в стената или в Хам.
И ако беше преценил това, сега щеще да вземе някакви точки, а не да е с 0.

# 104
  • Варна
на нас ни е много лесно да преценим от местата си, ама там на пистата нещата се случват малко по-бързо.
В крайна сметка очевадното за нас е малко по-различно от това по време на пистата.
Това е риска! 
Еми, ще вземе 0, следващият път не се знае  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт