ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 6

• 17 067
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
а Хам дуууа супата нали, заради Краш Джуниър/ Уебър... Whistling Whistling Whistling

п.п. ако той не те извини, те извинявам аз, тя си е малката Илианка... Whistling Whistling

# 166
  • КиТ
п.п.
Сутил наказан с 20 сек, за пресичене на шикан
Хулкенберг наказан с 20 сек, за пресичане на шикан

така Маса става 8ми в крайното класиране, Плами четстито  Crazy

Shocked  Party Party Party Party Party Party Party
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19

Тея от ФИА ще ги разцелувам  love001  love001  love001  love001

п.п Ния е пълно копие на Илианка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 167
  • Варна
мацки  Hug

Хейки: Трябва да ми вдигнат заплатата – работя и като пожарникар!   Mr. Green

п.п. мацки, не ставаме за врачки- Никой не се блъсна в мантинелата  Sunglasses

Но резултатите от анкетата  Mr. Green :

Кой от претендентите за титлата ще се запознае с МантИнелата от СингапуР?  (Гласуването приключено: Неделя, 26 Септември 2010, 22:50)

Бътън     - 0 (0%)
Хамилтън - 5 (29.4%)
Фетел    - 4 (23.5%)
Уебър    - 3 (17.6%)
Алонсо    - 3 (17.6%)
Маса    - 2 (11.8%)

Общ брой гласове: 17

Е все пак желанието да отпадне Хам, се е сбъднало за 5ма, честито, да отидете да пуснете тото  Mr. Green

# 168
е как да му върви  ooooh! ooooh! ooooh! Sick Sick Sick

ами готини са сега, кво:

# 169
  • София
Абеее, к'ва им е работата на тия фльорци на пистата минути преди старта? Амаха...и миналото състезание оная ми ти Елизабета (която е цяла година по-малка от мен, оък изглежда като лелка..верно яка, ама лелка) мляска Нандо 5 мин преди старта...аман! После разконцентрирани били, не знам си к'ви били - кой си води жените на работа с него, а?  Joy

Crazy веселяк е Хейки!

Аааааааааа, и добро утро!

Добре де, как да не ме е яд - исках и на Монца така да минат, а те ги набутаха на една платформа  Crossing Arms Търся и на другите момчета...

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 12:40 от Lana

# 170
# 171
Добро утро!

Понеделнишки поздрав

за Фетелистките

и

За НАНДОвистките

И ЗА ВСИЧКИ С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА УСПЕШНА СЕДМИЦА!

# 172
  • КиТ
Абеее, к'ва им е работата на тия фльорци на пистата минути преди старта? Амаха...и миналото състезание оная ми ти Елизабета (която е цяла година по-малка от мен, оък изглежда като лелка..верно яка, ама лелка) мляска Нандо 5 мин преди старта...аман! После разконцентрирани били, не знам си к'ви били - кой си води жените на работа с него, а?  Joy

Ау,ревност ли усещам Mr. Green Rolling Eyes Mr. Green Аз па не го видях мойто веднъж да са мляска,а кво се цепи от колектева Joy Joy Joy Joy

Нещо снимката не ти се вижда или ти си я сложила после като линк,същата ли е Thinking

А мерси Hug Hug Hug Hug Hug

# 173
  • София
Плами, благодаря - сега ще видя какъв е проблемът  newsm78

Ревност викаш - ами да...вместо нас да пратят, разни кокони, дето не са фенки даже  Crossing Arms Sunglasses

ПП Оправих, дано е ОК

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 12:40 от Lana

# 174
  • София
Ще изпаднем на втора страница, ей...къде се изгубихте, сама със себе си си говоря цял ден почти

Различни гледни точки
http://www.youtube.com/watch?v=bJIkYIUy7xo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=vWD7gMKKPkE
http://www.youtube.com/watch?v=BmxhA1f_Yys

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 16:14 от Lana

# 175
  • Варна
Ретро колите са страхотни  Crazy. направо ги обожавам  Crazy

п.п.  Mr. Green

# 176
  • София
Ретро колите са страхотни  Crazy. направо ги обожавам  Crazy

п.п.  Mr. Green

Тази карикатура е много идейна!!!!  newsm10

# 177
  • КиТ
Ще изпаднем на втора страница, ей...къде се изгубихте, сама със себе си си говоря цял ден почти

Ами образоваме се  Crazy Joy Joy Joy Joy Joy,лекцията не се проведе,а за упражнинето чакахме 3 часа а тоя влезе и ни говори 5 минути Mr. Green Joy Joy Joy Joy,нИ сме добре никък Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Бътан е страшен Sunglasses bowuu

# 178
Аз се скапах от работа днес  Confused затова не съм писала ...
Освен това цяла нощ сънувах някакви глупости - че някой се опитва да саботира болидите на Ред Бул , а аз не мога да намеря Фетел из Сингапур , за да го предупредя  Joy
После го намерих де , ама не говорихме за колите и ... нататък се сещате и после се събудих за работа  Mr. Green

# 179
Аз се скапах от работа днес  Confused затова не съм писала ...
Освен това цяла нощ сънувах някакви глупости - че някой се опитва да саботира болидите на Ред Бул , а аз не мога да намеря Фетел из Сингапур , за да го предупредя  Joy
После го намерих де , ама не говорихме за колите и ... нататък се сещате и после се събудих за работа  Mr. Green

Пипинка, много интересни сънища  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт