90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №112

• 30 303
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Нана, и аз след белтъчния съм +400, вчера само 2 пържоли и моркови съм изяла. Може би е нормално, как мислиш?  bouquet

Изчакайте малко.
Всеки организъм реагира различно в началото.
Ще се регулират нещата.

# 631
Браво за добрите резултати на всички приключили и успех на останалите в борбата с мазнинките .
Аз от утре съм решена твърдо да стана по-сериозна и да внимавам повече с количествата защото усещам,че така до никъде няма да я докарам. Ще се меря след водния.Днес плодов:

З-печена тиква
О-ябълка и праскова
сз-грозде
В-печена тиква

# 632
Добър вечер фиданки. Вчеа бях на бобови: з- ябълка о- картофена салата+ филия пълнозърнест хляб в - 2 варени царевици , но ги ядох много рано към 5 часа и към 8 ядох една ябълка. Не знам грешака ли беше?
Днес въглехидрати:
з- ябълка
0- пица със домати и чушки от горе и малко чубрица
в - кремче какао, но се стих че имаше в него сухо мляко ,самоче беше късно- изядох го Embarassed . Следващия път ше внимавам повече.
 Утре плодов мисля да е с ябълки и круши само без ядки, защото днес малко попрекалих с кремчето. След тази четворка ще се премеря и ще пиша. Чао, лека вечер.

# 633
Отчет на последния плодов от 2ри цикъл: 2 банана, 2 праскови, 1 киви, 1 много малка чепка грозде, 250мл фреш от портокал, 90гр кашу
Лека вечер, фиданки!  Hug

# 634
Записвам се наново в темата.
На 13 юни аз и мъжът ми приключихме успешно 90 дневната и след малко повече от 90 дни почивка започваме пак.
Резултатите при нас са - Аз - 10кг, той - 8кг. За тези 3 месеца и повечко почивка аз не качих нищо, а мъжът ми свали още 2кг.

Започнахме отново на 28,09, днес сме на белтъчен /втора четворка/

# 635
Здравейте , Фиданки Simple Smile
Отчет за плодовия ми ден :
З - 2 банана
О - чепка грозде но не успях да я изям до край
С.З - малка ябълка
В - салата моркови с лимонов сок , магданоз и черен пипер, малко краставичка Simple Smile
Вода към 2 литра , преди малко един  билков чай Simple Smile
Забравих да ви кажа , че вече съм с - 2.5 кг по малко Simple Smile

# 636
Хайде и аз приключих... след малко отивам да си лягам, защотоооо не издържаааам! Това ми беше най-гладния ден... и то защо... защото всички си имаха работа аз редих маса... НЯма да казвам какви неща правих, за да съм си само аз изкушена!  Mr. Green

з - 2 круши
о - 2 праскови
в - 1 банан...

Вода.. литър и половина може би... ще я поборя още малко и ще лягам, че изкукуригвам вече!  Twisted Evil

# 637
отчет за днес:
з-ябълка
о-3 кебапчета + 1 яйце варено
в-1 кебапче+ 1 яйце варено
за утре си готвя бобче

# 638
Браво К(р)оки, много добри резултати и аз се стремя към-10кг. Ще драснеш ли горе-долу с какво се хранихте през почивката за да не качите нито грам. На мен проблема ми е в йо-йо ефекта. Всеки път се получава, нещо не се справям извън диетите. Party

# 639
  • София
Да се отчета и аз за днес:  белтъчен - з:ябълка, о:сирене по шопски, в:/ей-сега, късничко, ама не смогнах по-рано/: 2 кюфтенца със салата домати
За утре съм запланувала картофена салата цял ден.

# 640
Чери, срам не срам ще си призная - изядох всичките пържени картофи на света това лято  Mr. Green
С нищо специално не сме се хранили. Щях да спазвам РХ, но не ми се получи и ден даже. Първите дни спазвах принципите на 90дневната, но после така му отпуснахме коланите...

# 641
Вчерашния плодов ден мина режимно -праскови ,ябълки,манго и бадеми.Днес съм на белтъци.Закуска -кафе и грейпфрут,обяд -сьомга на грила и марулена салата.Вечерята ще е същата като обяда.

# 642
Супер сте К(р)оки. Радвам се за вас, дано и сега да имате успех със свалянето, а пък аз да си задържа килцата този път Peace

# 643
  • София
Вчерашния плодов ден мина режимно -праскови ,ябълки,манго и бадеми.Днес съм на белтъци.Закуска -кафе и грейпфрут,обяд -сьомга на грила и марулена салата.Вечерята ще е същата като обяда.

Пети, извиявай, откъде купи марулята. Много обичам, а не съм виждала. Сега пък ми се прияде.

# 644
Нана при нас продават целогодишно ,не съм в БГ.

Общи условия

Активация на акаунт