90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №112

• 30 327
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
спирам,довечера съм само на 1  Laughing

да се отчета:
закуска: 2 круши
обяд: 1пил.крилце + 2 парченца риба + 1 чаша мляко  Embarassed
вечеря: ще бъде само пил.месце

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 15:16 от Брук*

# 616
Славейче, аз ям само пълнозърнест/ ръжен хляб. В осми клас спрях белия хляб. Няколко години по-късно напълно отказах хляба. Имала съм много издънки пред гости (и моят не яде хляб) та каним гости, наготвила съм, заредила съм пиячка, всичко е на шест...докато не ме попитат: "А хляб няма ли?!"  hahaha  Embarassed Нооо пък обичам да си хапвам всякакви тестени изкушения - пици, спагети, макарони  Blush Уффф, стига съм мислила за храна...утре съм на вода!!! smile3549

# 617
Popsy аз от както съм на диетата съм яла хляб 2 пъти. Не ми липсва. Но от време на време, като не ми се прави нищо, да си имам резервен план с филиите  Whistling

Стискам ти палци за утре  Hug И чакаме в понеделник пълен отчет  Peace

# 618
момичета, не мога да ви изчета с моето рядко влизане тук cry

Глори,впечатлителна разлика-супер просто smile3501 между другото ,ти си от жените на които им стоят всякакви килограми-и като пухкава си страшно сладка и секси Simple Smile

Славейче, и твоите резултати ме карат да мечтая че и с мен може да с еслучи такова чудо някой ден newsm17

аз днес съм на гладния въглехидратен, хем изядох цяла пица на обяд и съм изпила повече от 2 л вода дотук едвам ще изчакам да стане малко по приличен Embarassedза вечеря час -поне 5 и съм си приготвила четири /срааааам/ ябълкови пая и поне 2-3 редчета шоколад че се запасявам за последващите плодов и първи воден....отсега го чакам със страх как ще го издържа и много ме е яд на мене си защото преди да е дошъл още аз вече в главата си съм умряла от глад и това ама никак не  е добре Sad
И искам да попитам има ли някъде да се прочете повече за режима- любоптно ми е да разбера процесите които се случавт с тялото , някой беше писал че режима е с цел събуждане на организма с редуването на различните дни,много ми е интересно....

# 619
Здравейте фиданки! Grinning
От два дена не съм писала,но съм напълно режимна.Водния мина доста леко.Не съм се мерила след него,но и ми е безразлично колко съм свалила.Определено по дрехите си усещам и това ми стига.
Днес съм белтъчен
З-1 ябълка
О-1 парче сирене и кашкавал (един вид белтък се водят нали или съм смесила) и доматки
В-ще е същото като обяда освен ако не мога да смесвам сирене с кашкавал,ако не само едното

# 620
  • Асеновград
Привет, момичета!
Днес ми е любимият въглехидратен ден. Менюто за днес: З - 2 ябълки, О - филийки с лютеница и 3 банички с ябълка, В - торта със сигурност и ще си взема и чепния шоколад с мен (отиваме със сина на детско парти). Хубав ден на всички!
Глориана, Славейче страхотни резултати.

# 621
Привет,момичета!
Славейче,много добър резултат!!!
При мен кантара продължава да варира с 1 кг нагоре-надолу...Другата събота ми е 2-ри воден и ще видим дали ще ги докарам и до -2 кг този цикъл Thinking
Менюто за днес: З-грозде; О-салата боб ,печени чушки,лук и маслини+половин царевичка; В-краставици и домати+царевица
Успешен ден на всички!

# 622
Благодаря ви момичета   bouquet
Всъщност ако не споделях тук и не четях вашите резултати надали щях да устискам... А с форума бих казала, че доста бързо мина първата фаза. Даже съм си поставила по-високи изисквания към мен самата за втора фаза - да не смесвам белтъците; да ям едно и също на обяд и вечеря и да увелича водата  Peace Ще се радвам на още 5кг след втората фаза  Mr. Green

# 623
  • България
днес любимия ми ден-въглехидратен!
закуска грозде.обяд питки с маслини и шарена сол.малко тортичка и тулумбичка от вчерашния рожден ден.
вечеря пак питки и нещо сладичко от запасите на децата.водата поизостана,наваксвам.
утре плодове-грозде,ябълки и орехи.
кантара цяла седмица си стои на 52кг.........ще паднат и тези 2...няма начин.......

# 624
Момичета, БЛАГОДАРЯ ВИ, много сте мили  newsm20 newsm20 newsm20
Пожелавам на всички, на първо място много здраве, защото то е най-важно, на второ място много щастие, защото то осмисля всичко в живота и на трето място много, много късмет, защото без него сме за никъде.   bouquet
На всички, които изявиха желание за близнаци и за повече от две деца им го пожелавам от цялото си сърце. С много деца в къщи никога не е тихо и никога не е скучно, могат да те изкарат извън нерви за секунда и само половин миг е нужен, за да те накарат отново да се усмихнеш.
Без вашата подкрепа, всичко щеше да е много по трудно, нарочно не казвам невъзможно, защото за мен няма невъзможно неща.
Обичам Ви и определено, няма да се отървете лесно от мен, ще наминавам много често да ви чета и да се надъхвам за следващото завъртане на режима, а и ако започна много да се оливам с храната, вие ще сте моята спирачка.   love001  love001  love001

Още веднъж благодаря на всички ви за голямата подкрепа и мили думи, не бих рискувала да ви изброявам поименно, за да не би да пропусна някой в бързината.  Laughing

# 625
Момичета, във бобов ден мога ли да ям маслини,изобщо кога мога да ги ям,че нещо не мога да ги определя?
Благодаря предварително!

# 626
  • София
Леле Фиданки и аз прегреших.И то не с друго ами с много голяма порция за вечеря.Надявам се утре да не съжалявам  newsm17

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 19:52 от elinoriks

# 627
  • София
Да си отчета плодовия ден

закуска - кафе и 1 праскова
обяд - ябълка и 100 грама сурови лешници
следобяд - 2 домата
вечеря - грозде

# 628
Момичета, във бобов ден мога ли да ям маслини,изобщо кога мога да ги ям,че нещо не мога да ги определя?
Благодаря предварително!

Маслини могат да се ядат всеки ден без плодовия  Peace

# 629
Нана, и аз след белтъчния съм +400, вчера само 2 пържоли и моркови съм изяла. Може би е нормално, как мислиш?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт