90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №112

• 30 329
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Днес започнах ! Simple Smile Нали тези 3 кг ги качих бързо-за около седмица , ( до 65 ) и реално теглото ми е 62 някъде , надявам се да имам добър старт .

Ден 1

З: 2 ябълки
О: 2 варени яйца ,4 червени чушки
В: 1 варено яйце , 2 червени чушки

+ 1 час аеробика

П.с. Висока съм 1,70 . Ако има значение де .. Wink

# 601
Цитат
Браво на мама gloriana за постигнатите резултати.Като гледам снимките и още по-вече се мотивирам,на 5.10.ми е първи воден.
и на мен newsm17 дано да издържим

# 602
Днес:
З- една голяма ябълка
О- печени картофи с домати и краставици
В- две печени чушки, отново със салата

# 603
За днес:

банан
гювеч и салата
гювеч и салата

Глориана, чудесен резултат  bouquet
Големи сладури са ти сладурите Laughing

# 604
Здравейте и от мен аз нес съм на протеини З-ябълка,О-1 шницел малко извара и 1,2 малки пекани чушки но сега като ви чета се замислих за чушките дали са подходящи  Thinking моля кажете да знам за друг път Praynig успех на всички и много минуси

# 605
Глориана, впечатляващо изглеждаш! А децата са ти неотразими! Честно да си призная гледах теб и децата и сега се сетих, че и съпругът ти беше на диета с теб Sunglasses
Нана, мноого си отслабнала. Напоследък плющя филии с лютеница,  та чак ушите ми пукат. Hug
Печени чушки може, няма проблем.
З-праскови, О-1.5филия с лютеница и 1 циганска баница , за В- правя ябълкова баклава от рецептите,ще кажа как е. Малко се улях с обяда, ама се остъргах нещо с лютеничката.
Славейче, добър ти е резултата много! Heart Eyes
Бубичка, аз също стартирах с мноого кг, така че не се коси-
Хари, ти как я караш след режима, сподели как се храниш, че това ми е дерта на мен.И да си призная в нережимния ми ден онзи ден, когато бях с вируса, за вечеря си хапнах кюфте  с кора хляб, ама така ми се услади, все едно цял живот не съм яла подобно нещо. Shocked
И да ви дам идея за вкусна салатка, снощи я сътворих-сварени картофи, морков, прясна чушка, карфиол, червено цвекло и пресен лук.Малко сол, олио и оцет, супер стана.

# 606
А да ви питам аз вас, като ги ядете тия филии с лютеница с какъв хляб? Бял, типов или...?

# 607
  • София
А да ви питам аз вас, като ги ядете тия филии с лютеница с какъв хляб? Бял, типов или...?

Аз с какъвто има - бял или добруджа. Черен хляб не понасям.

# 608
И аз напоследък с бял, че половинката с такъв се храни.Но като се замисля с ВИта, Финес ще е по-добре.Малки филийки, но повече засищат и по-здравословни.

# 609
Скоро и аз ще ги пробвам значи Whistling
Благодаря ви Simple Smile

# 610
  • София
МИна обяда на белтъчния,започвам последния 3 ти цикъл.
З-ябълка,О-пъстърва на скара/нова ми е/ със салата зеле и моркови/Нана наистина е вкусна комбинация/В-пиле/филе/тиквички на скара.
Хляб съм яла всякакъв с лютеница но предпочитам препечен.

# 611
Като сте рекли филии с лютеница, та и аз да отчета обяда - туй беше  Mr. Green- една пълнозърнеста питка с тиквено семе и лютеница, а, и да не забравя омахах и две печени ябълки. За вечеря ще правя макарони с гъби и лук, а сега запрятам ръкави да правя мъфини, че ще имам гости за кафе, и ако много се изкуша пък...днес ми е позволено да пробвам една.
Глориана, поздравления и от мен  Hug Изглеждаш страхотно и имаш прекрасни деца  Heart Eyes

# 612
Здравейте, момичета!!!

Днес на майтап се качих на кантара, а ми е едва трети ден от диетата и съм -1.500 Shocked Shocked Shocked

Това направо не е реално. Помислих, че с кантара нещо не е наред Shocked Shocked Shocked

Ако вървя с такова темпо, до 90-ия ден ще се свърша. А аз имам да свалям 5-6 кг.

# 613
bobkas Радвай се много мечтаят за такива минуси  Simple Smile
gloriana чудесно изглеждаш   bouquet
и аз като Ива&СиЕ хляб съм яла всякакъв Simple Smile

днешния обяд ми е смесица на 3 белтъка  Embarassed Нана, Хари няма да се повтори не ме бийте  Laughing

# 614
Спирай с белтъците, че отиде почивката! Joy

Общи условия

Активация на акаунт