90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №112

• 30 337
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, може ли някой да ми помогне с лентичката.  bouquet

# 586
Момичета, благодаря ви за поздравленията.   love001  love001  love001
Пожелавам ви, много скоро да постигнете целите, които сте си поставили.   bouquet

yoana77 - да мила, мама съм на две прекрасни чудовища и един невероятно сладък тартор.   hahaha На всичкото отгоре сме и от един град.

Просто Хари - извинена си Хари, то всеки би се загледал първо в тях, нали все пак, това сме ние, но в по малък вариант и определено с подобрения.  Joy  Как я караш ти, нещо ново по край теб?

Бубичка ,  4elsy   - благодаря ви за милите думи, в този форум има доста близнашки мами.   bouquet

4elsy - избираш си на някой лентичката, кликваш в/у нея и отиваш директно в сайта, където задаваш твоите параметри и си готова.  Peace

# 587
Глориана,браво!Страхотни резултати сте постигнали!!А за прекрасното ти голямо семейство нямам думи!Да са ви живи и здрави дребчовците!!Тайничко си мечтая и аз за 3 дечица.... Simple Smile

# 588
Измина и третото четиридневие....
Не съм минавала последните дни за отчет, защото имах прегрешение и ме беше срам. Още повече, че прегрешението беше съвсем съзнателно. За щастие не само, че не съм качила, но имам малък минус. С точност ще знам утре сутрин. Винаги за меродавен приемам резултата сутринта след плодовия.

Да, почти 63 съм/моят кантар е механичен и не мога да преценя за грамове/, имала съм късмет Simple Smile. Но моля ви момичета -НЕ ПРАВЕТЕ КАТО МЕН ! Надявам се повече да не ми се случва до края на режима!

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 08:50 от vessit

# 589
  • София
ДУ
Глориана,чудесни резултати. Hug
Завърших 2 цикъл след воден 64,300.Два свалени км заІІ.

# 590
Добро утро!

Днес съм на варива. Пека картофки и ще прибавя салатка. Не съм сигурна, че ще ям зеленчуците, че цяла нощ съм дежурна по 00. Явно и аз прихванах нещо. Приемам го положително. Нали все пак има очистващ ефект  Crazy.

Закусвах грейпфрут и кафе.

Успешен ден, фиданки!

# 591
  • София
Добро утро.

За мен съботата е плодов ден. Кантарът пак си подхвана старата песен и си седи на едни и същи килограми.
За днес съм запасила - праскови, ябълки, банани и сурови лешници.

# 592
  • Сливен
Добро утро!

Днес ми е въглихидратен. Закуската ще е ябълка, обяда още не съм го решила, а вечерята ще е пица. Чудя се обаче дали мога да сложа няколо резена ананас newsm78 За сега си пийвам зелен чай

Щастлив ден на всичкки!

# 593
Добро утро Simple Smile

Приключих успешно с първи цикъл  newsm44 Преборени килограми - 5  newsm03 , не съм мерила сантиметри, но дрехите са си показателни  Flutter Най-хубавото от всичко е, че се чувствам чудесно през цялото време на диетата. Няма да крия, че имам няколко прегрешения през този период  smile3506

Надявам се всъщност 5кг да си останат за постоянно, защото 2 от тях са след водния  newsm17
Колкото до вчерашния воден - определено го понесох трудно  Weary снощи си легнах и ми беше лошо, днес сутринта бях на косъм да  Sick но се удържах.
Благодаря на всички за подкрепата   bouquet

Днес съм белтъчна. Закуската ми беше още в 7  Crazy - 2 малки ябълки и току що изядох още 2. Обядът ще да е кюфтенца със домати, вечерята мисля да е салата с много сирене, че съм умряла за сирене  Sunglasses

gloriana страхотен резултат  smile3501 действаш стимулиращо на всички  smile3521
Лек и минусов на всички  Hug

# 594
Добро утро!

Сетих се снощи да ви питам.... в белтъчен ден пише, че може паниран кашкавал. По тая логика утре може ли да хапна панирани тиквички със сиренце? Чуденката ми е заради брашното, ама той и кашкавала се овалва в брашно преди яйцето.  Rolling Eyes
Днес съм +0.700... Ама тия филии вчера  Crazy Днес съм на круши, праскови и банани.

Успешен ден на всички!  bouquet

# 595
Добро утро , фиданки  Hug
Славейче браво за добрия резултат   bouquet
gloriana страхотен резултат , разликата е видима !   bouquet

Аз да се похваля , вчера плодовия мина успешно и след поредната 4-ка отчитам още 1 кг по-малко  newsm68  Днес на бързо мерих и обиколки и там има минуси  Flutter , но в края на цикъла ще давам точен  отчет.
Днес протеини
З- грозде
О- салата с кашкавал роле
В- салата с мноого сирене

Успешен ден на всички    bouquet

# 596
И аз да се отчета за днес-варива.
Зак.-голяма ябълка
О-леща гореща и доматки
В-пак същото в по-малко количество.
Браво на мама gloriana за постигнатите резултати.Като гледам снимките и още по-вече се мотивирам,на 5.10.ми е първи воден.

# 597
  • София
Добро Утро!!!!
Изтече и поредната четворка и след нея съм -600гр.
Днес съм на белтъчини и мисля да ям кюфтенца.
gloriana страхотна си.Изглеждаш невероятно.Благодаря ти за стимула.    newsm51
Славейче поздравявам те за резултата.Надявам се и аз да се похваля така  smile3525
Фиданки - Сладуранки желая ви лек и ползотворен ден изпълнен с много положителни емоции и отрицателни килограми!!!

# 598
Здравейте Фиданки Simple Smile
Днес ми е 4 ден и съм минус - 1 кг въпреки , че вчера малко се олях и попрекалих , но важното е че не съм качила Simple Smile Днес ми е плодов ден и за сега съм изяла една половинка банан след малкия , смятам да пийна кафе ,а за останалите плодове ще видя после Simple Smile не съм решила още , но се чудя дали мога да си направя една салатка с моркови , ще ги настържа , ще им сложа лимонов сок малко сол и черен пипер и това е моята салат , дали е подходяща за днес Simple Smile Това е за сега Simple Smile

gloriana
страхотен резултат  действаш стимулиращо на всички

# 599
Браво, Глори!!!!  newsm51 Изглеждате чудесно! А дечковците са толкова сладки!!! И аз искам 3 дечица  Heart Eyes
Славейче   smile3501 резултатът ти е много добър! Продължавай в същия дух!
Днес - последен плодов преди втория воден  Sad Имам ужасен апетит, дано до утре изчезне  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт