90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №112

• 30 341
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Славейче дръж се с теб съм,много цигари и много вода,едвам издържам на една салата която ме дебне и вика,обаче намерих цаката качих се на кантара преди 10 мин и какво да видя 64,200.
Ще има резултат,мечтая си за скарата утре която ще ми купят и какво ще хвърля на нея.
Йоана добре ми е вижда

# 571
zeli аз също май днес прекалих ,тъй като няма възможност да вечерям и изядох само две блокчета натурален шоколад и сега умирам от глад , но изпих две чаши вода ,а сед това изядох 3 сълзички и сега и е толкова тежко , че нямам думи.Утре май ще пропусна закуската , ще бъда само на кафе и без това съм на плодове Simple Smile

# 572
Водни момичета , пожелавам ви утре много добри резултати да отчетете  Hug
Днес бях бобова - наобяд салата зеле и картофена салата, вечеря - боб чорба и салата зеле с моркови. Още два дни и първия цикъл си отива, много бързо и неусетно. Все още чакам някой да пожелае да пие водица в понеделник с мен  Mr. Green

# 573
  • България
 момичета благодаря ви за пожеланията!
цял ден си останах режимна-тортичката си я взех за утре.
хапнах печени картофки с домати и.............пак се появи проблема от първия път...............
натравям се явно от тях..........сърби ме навсякъде..пих алергозан
миналия път стигнах до бърза помощ на двоен орбазон.дано тая вечер не стигна пак до там......
лека вечер

# 574
Реших го ! Почвам вашата диета ! ! !

И съм много мотивирана , да знаете  Mr. Green

# 575
  • Сливен
Реших го ! Почвам вашата диета ! ! !

И съм много мотивирана , да знаете  Mr. Green

УСПЕХ! Peace

# 576
Благодаря ! Simple Smile И на теб и всички в тази тема  Simple Smile

# 577
  • София
Може ли във въглехидратния да си направя салата която ядох и много ми хареса,прясно зеле и стафиди?

# 578
Като запис Simple Smile
От понеделник влизам във вашия отбор Simple Smile Започвам от 67 килограма на ръст 165 см, целта ми е да завърша целия 90- дневен цикъл с поне минус 10 кг.
Тъй като все още кърмя няма да правя водния ден.
Вече имам и готово меню за първите 4 дни, в понеделник ще започна с официалния отчет Simple Smile

# 579
Здравейте момичета и момчета, ако все още спазвате режима, скоро имаше такива.   bouquet
Приключих режима на 16,09 - свалих около 14кг с този режим и съм много доволна от постигнатото, затова след нова година ще го повторя за още по добра фигура. Преди около седмица обещах да кача снимки, за съжаление тези дни нямах много свободно време, но ето че най-накрая успях, дори малко (доста) се по олях  Laughing
Пожелавам на всички да постигнете целите, които сте си поставили, чувството, да изглеждаш или да се чувстваш добре е незаменимо удоволствие.  Peace

П.П - Повечето килограми, май съм ги свалила от сивото вещество, от много приказки щях да забравя да пусна снимките.  hahaha Embarassed

http://www.facebook.com/album.php?aid=37523&id=1000005720126 … &l=99258fb266

# 580
gloriana , браво страхотни резултати,изглеждаш чудесно,гледам, че и ти си близнашка мама  Laughing

# 581
Глориана, страхотен резултат!!!! Браво Simple Smile

# 582
Глори, ще извиняваш, ама първо се лепнах за децата.Да са ти живи и здрави тия слънца!Иначе резултатът е беспорен!Браво и на двамата! Hug

# 583
Хайде мина въглехидратния Simple Smile
з - круши
о - спагети с гъбен сос Дерони
в - 3 препечени филии със сол и червен пипер и 1 със сладко от сини сливи... Ето ви оливане  Embarassed

Утре плодчетаааа  newsm68
Глори, страхотни резултати, ама и аз налетях на децата повечко Grinning Това близнаци като видя и ми става едно милУУУ  Hug

# 584
Глория, изглеждаш чудесно. Дечицата са прекрасни. И аз съм в отбора на близнашките майки. Wink

Общи условия

Активация на акаунт