90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №112

• 30 349
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Домашен е. Така или иначе варя на беба зеленчуци за пюрето
Тогава си го пий. Simple Smile

# 556
Благодара, Нана  bouquet

Беше важно да чуя мнението ти!

# 557
Tired Tired Tired Tired

Толкова много искам тоя ден да свърши  ooooh! Вода вода и пак вода за цял ден, който започна в 06:00ч и се очертава да приключи не по-рано от 24:00ч...  Crazy Не съм гладна, но ми прималява вече и цял ден си мечтая за каквото и да е ама да го пъхна в устата (засега само цигари... малко повече като бройка от обикновено Blush ) Даже плодовият ден, който по принцип не харесвам, ми се вижда прекрасен днес  Joy

Ох, имам едно последно изкушение довечера... да издържа да гледам как другите ядат тортичка... а аз ще пия водичка...
Дано наистина луната подейства Wink и кантара ме зарадва утре  Peace

# 558
Аз днес съм на плодове  Mr. Green удържам фронта , но съм гладна ( въпреки че предните плодови бях още по-гладна  ) А вкъщи се канят да вечерят кюфтета , гарнитури.... да не изброявам , но красотата изисква жертви  Mr. Green
Славейче успех с водния ден , не се предавай  Hug

# 559
  • Canada
Привет моми4ета  Hug ,
Излишно се притеснявах за водният ми ден, мина като песен по вода Wink
Направо не мога да повярвам, 4е издържах без даже да ми се прияде нещи4ко.
От4ет : След 1-ви воден ден (за целия период) съм минус 5 кг. Мерки не мога да съобщя, защото не се премерих в на4алото, но дрехите ми говорят Simple Smile
Продължавам, никакво отказване... Прави са моми4етата дето са коментирали по-назад, 4е е лесно да се откажеш щом не сваляш или задържаш. И после какво пак да затъваш в килограми и пак да търсиш подходяща диета и т.н.
Продължавайте смело и упорито напред, макар и с прегрешения, не се отказвайте - ще има резултати в минуси със сигурност  Peace
Ако се 4уствате обезверени, влизайте по-4есто тук в теми4ката. Тук ще намерите и съвет и добра дума и бухалка ......... винаги има ефект  Flutter
Славей4е, успех с водния ден! Peace

Желая ви минусов уикенд! Hug

# 560
нали пише за бульоните, че на обед може и от готово кубче. само не ме нападайте, така си пише. Embarassed Peace
успех на всички слабеещи и поздравления на отслабналите. Hug

# 561
нали пише за бульоните, че на обед може и от готово кубче. само не ме нападайте, така си пише. Embarassed Peace
успех на всички слабеещи и поздравления на отслабналите. Hug
Така пише ,но всеки сам преценява.Аз лично не бих пила бульон от кубче пълно със сол и химия.

# 562
  • София
Отчет за днес

закуска - кафе и банан
обяд - козунак
вечеря - хляб с лютеница и кисели краставички, плюс 3 мини толумбички

# 563
Благодаря за подкрепата, момичета!   bouquet

Водата я пия все по-често през последните няколко часа... някой беше писал, че коремът изпращал един и същи сигнал към мозъка при глад и жажда... е това си го повтарям цял ден и се наливам с вода все едно ще следва голямо засушаване  Laughing

# 564
права си, но аз пих, че ми стърже яката. Embarassed
лека вечер

# 565
Здравейте,

не съм чела назад, но утре ще свърша тази работа.

Днес съм на протеини, но нещо не съм гладна.

Въпреки, че съм в цикъл и тогава задържам вода днес кантара продължаваше да показва 61 кг. Доволна съм,

Вчерашният плодов ден изкарах на 2 ябълки и шепа лешници.

Днес хапнах половин филия с пастет, малко луканка и кашкавал за обяд, а за вечеря таратор.

Водата е над 2 литра.

# 566
Ето и моя първи отчет:
з- 2 банана( май е много)
о- пилешка пържола с краставици и домати
в- парче риба и домати и краставици и малко сирене
повече от 2 литра вода
Надявам се, че е добре.

# 567
Днес бях на въглехидрати достаааа
З-банан и 1/2
О-3 филийки от черен хляб  с домашна лютеничка+7/8 бисквитки с овесени ядки+ 3 домашни бисквитки с тиква+3 фурми Embarassed+1 шепа сурови лишници Embarassed щях да ги забравя
В-3 не много големи парчета тиквеник+4 лъжици с мусли натурално със сока на един портокал и 1 чаена лъжичка сладко от ягоди+редчето черен шоколад
Е на това му се вика да прекалиш да не съм чула някой да се оплаква, че се изкушил бих всички рекорди Joy
Нана утре да се разберем къде да се видим по някое време аз ще полягвам, че съм много уморена лека вечер сладурки Simple Smile

# 568
  • София
Зели, лешниците не са за днес, а за утре - в плодовия ден.
А утре ме потърси на скайп. Ще се разходим.

# 569
  • Асеновград
Здравейте, момичета!
Славейче, Ива и Сие - не остана. Утре чакаме да се похвалите с добри резултати.
Добре дошли на новите момичета и успех.
Yonito -добър резултат.
Отчет за днес-варива: О-ябълка, О-фасул, В-също. Над 3 литра вода. Сега осигурих и банички с ябълки за утре. Ммммм хайде утре идвай. Вчера поканиха сина на детско парти за утре. Сигурно мен са питали кога да го правят, за да ми съвпадне с въглехидратния ден   Joy 
Относно пиенето на вода. Първо изхвърля токсини и измива шлаки, второ водата помага за изгарянето на мазнините, при ниско съдържание на вода, тялото започва да си я добива от органи като дебелото черво. Когато това се случи се стига до запек... и сигурно има поне още 10 причини, за да се консумира повече от 2 л на ден. Щом аз се научих, където бях като камилче-най-много 1 чаша вода за деня, а сега пия по 3-4 литра вода. 

Общи условия

Активация на акаунт