90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №112

• 30 360
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Добре вече съм официално на предела на отчаянието SadSadSad преди вчерашния ми плодов ден бях 53.6 след него 53.4 .. просто вече не знам.. хубавото е че това ме стилумира да продължавам ама др си е като си получиш наградата.. Дали е от това че пия само 500 ml вода на ден.. или че утре трябва да ми дойде.. Стриктна съм от към всички правила..

Хем не пиеш вода, хем си стриктна...Е, как става така.
Минимумът на ден е литър и половина.

# 541
Е добре де само от към водата не съм Laughingдр ми е точно Sad водата с какво може да е виновна че не свалям

# 542
  • София
Е добре де само от към водата не съм Laughingдр ми е точно Sad водата с какво може да е виновна че не свалям

Ами айде порови малко и попрочети. То пък не може постоянно някой да ти смила нещата.
Ти как мислиш - дали случайно е написано да се пие много вода, ако няма отношение към отслабването.

# 543
За мен тя винаги е била основния виновник! Не си стриктна изобщо с 500мл.  Peace

# 544
  • България
 водните и плодовите фиданки днес изкараха късмет-луната ще помогне за още много поголеми -.
успех момичета.
днес цял ден съм погости-закуска грозде и чаи при приятелка,обяда при свеки мина режимен-грах с салата домати и печени чушки.вечерята ще е печени картофки и салатка домати и краставици-на рожден ден на мама.тортичката ще си я донеса у нас за утре.
да ви почерпя за здравето на маичето  party023 cook cook  food010 newsm35 Animal Cow kyllmg  Animal Tropical Fish newsm03 за всеки по нещо-да ни е жива и здрава още многоооо години

# 545
Роси, да е жива и здрава мама още много и много да ви радва и помага! smile3525

# 546
Здавейте и от мен!   bouquet
Днес съм на въглехидрати:
З - 2 банана
О - малка филийка с лютеница и кроасан с шоколад
В - не знам още. сигурно домати с кубети и няколко бисквити
Роситооо - ЧРД на майчето!  newsm67 Да е жива и здрава!

# 547
Здравейте,
4 дни - 2 кг
Днес з-кафе с мляко, о-пил пържола с варени моркови, в- същото
Момичета, като гледам никой не прави междинни хранения, само аз ли ям през 4, 3 и 2 часа. Embarassed

# 548
Тук междинни хранения не се препоръчват по принцип. Яденето е 3 пъти дневно, но ти си нова все още, нали, така че ти е позволено известно отклонение, докато свикнеш. А и резултатът ти засега е добър.

И аз днес не издържаш и хапнах една ябълка към 16 ч., хем на обяд дооста добре похапнах. Надявам се утре вече да вляза в правилния ритъм.

# 549
  • София
И аз ям само 3 пъти на ден.

# 550
  • Сливен
Здравейте момичета,
Тъкмо реших и аз да се включа тук и нета избега #Cussing out #Cussing out Благодаря на sunnytania за отговора.
Започнах диетата на 26.09 и я нагласих така че водните дни да ми се падат по време на пълнолуние. 2 в 1 за по-добър реултат Joy Joy
След първата четворка съм 1500 на долу и от пълнолунието преди това имам 1000 в минус. Така че стартирах...  Laughing Laughing Laughing
Днес ми е бобов: з-ябълка; о-ориз с маслини и салат; в-същото. Забравих бульона на обяд newsm78 newsm78

# 551
И по-добре, че си го забравила Wink Гледай да го забравяш до края на диетата  Joy

# 552
  • Сливен
И по-добре, че си го забравила Wink Гледай да го забравяш до края на диетата  Joy

От това което четох в началото май трябваше да се пие newsm78

# 553
Aко е домашен бульон  не трябва да се забравя.

# 554
  • Сливен
Домашен е. Така или иначе варя на беба зеленчуци за пюрето

Общи условия

Активация на акаунт