90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №112

• 30 363
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • София
А какво да ям за обяд - ден въглехидратен.На работа съм.

Форнети, баничка с ябълка, с тиква.
Кроасан.
Спагети с доматен сос, гъби и кисели краставички.

# 526
Можеш пълнозърнести бисквити Хогаренас например или солети или нещо подобно. Име еднин нови Брускети с маслини много са хубави.

# 527
Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 528
АИЯ, та ти си старо куче в диетата, защо питаш?

Ще обядвам пиле със зеле. За вечеря същото Peace
Дано не се издъня като за първи ден, искам резултатите на Нана!

# 529
  • София
Здравейте Фиданки!!!!
Искам да ви се похваля,че тази сутрин след въглехидратен кантарев ми показа -300, и съм много доволна.  newsm68 newsm44 Днес съм на плодове и ще въртя банани, киви и сини сливи.Пожелавам ви лек,ползотворен и много миснусов петък.  newsm51

# 530
здравейте ,момичета.Продължавам с моето режимче,но не се тегля и не се меря....на 30я ден ще ги направя тези неща.....та,да ви се похваля,че днес получих най-готиния стимул,който можеше да ми бъде предоставен.Гръдната ми обиколка е 106 и вярвайте след 2 кърмения не е много за хвалене.Днес мъжът ми ми каза,че в момента ,в който си изкарам двете горни преси(плочки)на корема ще ми даде веднага пари да си направя "ремонт" на гърдите.Давам си време до др лято и ще съм го направила.....тренирам през ден.Успех на всички с целите им

# 531
Здравейте , Фиданки Simple Smile
За кафето bobkas аз си пия едно на ден в офиса , прочетох , че може затова си позволявам едно , но чакам с нетърпение да дойде белтъчния че да си го изпия с прясо мляко както си го обичам,но и водата ми е над 2 литра , много рядко е по малко от 2 литра.За утре и аз май ще трябва да си купя ядки и ще видя доста голяма подкрепа от мъжо да видим дали няма и ние да се посдърпаме за това Simple Smile grandy1 мога да кажа , че моята гръдна обиколка е по - голяма и хич не ми е добре и аз чакам малко да спаднат Simple Smile а да не казвам , че и моите гърди  след кърмене доста увиснаха Simple Smile но се радвай на предложението Simple Smile

# 532
rose_madder , благодаряяяяяяяя  bouquet

# 533
  • София
Бобкас, пия толкова кафета, колкото ми се пият. Обикновено 2-3 дневно, като ако е белтъчен ден само първото е с мляко, останалите чисти.

# 534
Искам да споделя , че съм с - 800 гр , но се претеглих след като вече ядох и съм много   Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 535
  • София
Водния върви като по ноти,мерси за подкрепата.Градината  Sick  това ме кара да мисля за друго а не за храна,вдигнах адреналина дано мет.се задейства и той.Кафе пия сутрин със стевия после чисти минимум 3 на ден/нес/
Харито ми се губи????

# 536
здравейте днес съм на плодове сутринта нещо не ми беше добре и се чудех дали ще издържа но засега съм по план з-ябълка о-банан

# 537
Иве, загубена съм си!;)

# 538
Добре вече съм официално на предела на отчаянието SadSadSad преди вчерашния ми плодов ден бях 53.6 след него 53.4 .. просто вече не знам.. хубавото е че това ме стилумира да продължавам ама др си е като си получиш наградата.. Дали е от това че пия само 500 ml вода на ден.. или че утре трябва да ми дойде.. Стриктна съм от към всички правила..

# 539
АИЯ, та ти си старо куче в диетата, защо питаш?

Ще обядвам пиле със зеле. За вечеря същото Peace
Дано не се издъня като за първи ден, искам резултатите на Нана!
Ами- забравила съм.Мислех си,че по добре да питам.  bouquet Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт