90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №112

• 30 283
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Поля_от_слънчогледи - ЧРД!!! Да си жива, здрава и много щастлива.  newsm51

Вчера беше белтъчен:
З - банан
О - 3 кебапчета стандарт "стара планина" + 3 печени чушки
В - 1 кофичка кисело мляко, че малко след 20 успях да се добера до вечеря и това беше най-бързото.

Днес - бобов:
З - 1 ябълка
О - ориз от пилето с ориза, задушени гъби и салата алабаш с моркови
В - ориз отново.
Тук ми идва чуденката - не е ли нережимно да се яде нещо от "манджа" в която има и други нережимни за деня продукти? Все пак има смесване на "сокове"??? Питам, защото виждам, че и други момичета го правят, а на мен ми се случва за 1ви път.

Утре за въглехидратите - нали може да направя палачинки с яйца, брашно и вода (знам, че яйцата са белтък, но все пак), че голямото ще си е вкъщи, защото е болно милото  ooooh!

# 691
Май наистина не е добре от пиле с ориз да се яде само ориза. Според мен веществата от месото при топлинна обработка преминават в ориза.
Да попитам дали мога да пия бирена мая на таблетки. Някой пил ли е?

# 692
  • София
Зависи как е приготвена манджата. Аз готвя пиле с ориз и ям само ориза, но предварително варя месото и после се готвя с бульона. Отделно месото го слагам само в единия край на тавата.

# 693
Бирената мая май е малко анти-диета... не бих я пила.  Peace

Аз днес бях на белтъци.
з - 2 банана
о - сърчица с лук и гъби. Много вкусни бяха, но явно преядох, защото сега абсолютно нищо не ми се яде..  Confused Ще резна един домат със сиренце след малко, колкото да мине белтъчно вечерята.

Честит рожден ден, Поля! Жива и здрава да си!   bouquet

# 694
  • София
Отчет за днес

з - кафе с мляко и 1 банан
о- свинско със зеле и 2 резена кашкавал
следобяд - кафе с мляко
вечеря- 3/4 от една скумрия, 1 домат и няколко вилици зеле с моркови и майонеза

# 695
днешен отчет:
закуска - грозде
обяд - боб + салата от зеле и домати
вечеря - пак същото  Simple Smile

# 696
Днес първия въглехидратен ден
З- една ябълка
О- парче пица ,направено от готово тесто,маслини и домати и малко лютеничка
В- пак от пицата,но по-малко, една толумбичка и една сладка  Embarassed
И да се похваля,днес се притеглих за първи път и кантара показа -2 кг.  Laughing Дано да продължава така.
Приятна вечер на всички!

# 697
Поля от слънчогледи,честито!!!! Simple Smile Бъди много, много щастлива и усмихната!!!!
Момичета, имам два бързи въпроса за деня на водата Sad- кафето разрешено ли? и дали е разумно утре да отида на фитнес....предвид че ще се натоваря доста, а само на вода....ох,дайте малко кураж,много ме е страх че няма да издържа Cry

# 698
Пухи, кафе, чай-няма проблем, ако много ти премалее хапни плод. Simple Smile

# 699
puhi mama, ще си ми другарче утре за водата значи  Hug Аз лично не ти препоръчвам точно утре да ходиш на фитнес, отложи го за вдругиден, ако имаш начин. Утре си пий водичката, кеф ти чешмянка, кеф ти минерална, кеф ти топла, кеф ти студена  Mr. Green
Поля от слънчогледи, честит рожден ден и от мен   bouquet

# 700
Хари,багодаря за бързия отговор Hug камък ми падна от сърцето- че  и без кафе съвсем щях да изтрещя Rolling Eyes
Мартинче,страхотно е да си намериш другарче за това изпитание Hug Hug  С теб ще се подкрепяме хем водно, хем по градски Wink значи утре ако видя по центъра носеща се русалка да питам ти ли си Laughing А пък колкото вида вода изреди- е-хееее- няма как да останеш гладен при такова изобилие Wink

# 701
Виждам, че сте ми градски и ще ви предложа още един вид вода - морска Joy, ама не знам дали се вързва с режима newsm78
Моят първи воден ще е на 18-ти, пак се пада понеделник и работен ден. Отсега ме е страх, мисля че у дома по-лесно се понася Embarassed.

# 702
ами утре значи среща на морето-ще се надпиваме Hug

# 703
  • Сливен
sunny0203 защо искаш да пиеш бирена мая?
Да отчета плодовия:
з-чай
о-грозде
в-ябълка
водата 1.5л

# 704
Цитат
ами утре значи среща на морето-ще се надпиваме
Момичета да оставите малко море и за мен.
Вторник  да го допия
 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт