90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №112

• 30 261
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Мисля морската вода да я оставим за след режима и за лятото  Sunglasses Засега да наблегнем на другите води  Laughing
Аз ще се мъча да не пия и кафе, ама да видим дали ще издържа. А добре, че се пада водния на работа, там по принцип и диетата върви по-леко, имам работа, няма изкушения, не готвя през деня  Mr. Green А иначе се събрахме добра морска компанийка  Hug
Като че ли не мисля толкова как ще мине тоя ден, а си мисля, да нямам зацикляне след него, ама поживьом увидим.
Нана, ама голямо маце си на снимката от разходката  Hug
Лека и спокойна нощ на всички кандидат-фиданки, и вече фиданки!

# 706
Солената вода е нережимна, така че не пипайте морето! Joy

# 707
Моят воден ден е на 16.10 има ли някой с мен? Тогава май се пада и лунната диета, но не съм съвсем сигурна.
Нана, виждам че ти и някои от другите фиданки хапвате на вечеря нещо различно от обяда и пак е режимно разбира се , може ли да е различно. Аз като четях от първа страни Grinningца останах с впечатление че трябва да е едно и също, но може и да не съм разбрала.

# 708
То по правило трябва да е еднакво, ама на практика е шок и ужас!Много скучно става менюто.

# 709
Да бе и аз заради това се надявах да не е голяма грешка че не се трае понякога Joy

# 710
Честит рожден ден на поля от слънчогледи, да е жива и здрава.  bouquet
Днес имах гости и ме е  Embarassed, че много прегреших. Не искам да съм дебела, знам, че е в мои ръце това да не съм и пак правя глупости. Мразя се.

# 711
оставяме тогава морето за лятото Simple Smile ще се мъчим на чиста вода и това е-аз обаче утре не съм на работа и ще има цял ден да обикалям печката като гладно коте.... Sad  Мартинче, не мога да си представя деня без кафе -колкото ми е ниско кръвното и гладна както ще стоя....аз като бях на плодове и чай 20 дена не бях пила  кафе-първата седмица незнаех на кой свят съм,такова главоболие и повръщане и виене на свят- не искам да си спомням-не че не издържах инатски но първото нещо което направих след плодуването беше да изпия няколко кафета Embarassed
И аз се притеснявам за теглилките- досега не съм се теглила ,някъде около 80 кг започнах преди месец,утре съм си обещала да се кача   на кантара,дано имам повод за радост-а падна ли под 70-обещавам една гооооооооооооляма морска почерпка Hug
лека вечер на всички, дано не сънувам вода, вода, вода.... Wink

# 712
Ееее стига, не се терзай всеки се подава на малки изкушения понякога. Утре намали порциите и гледай да се изкушаваш по-малко. Naughty
(Към Челси)

# 713
Поля от слънчогледи честит рожден ден!Дано дните ти са изпълнени с щастие,любов и много успех!   bouquet

Отчитам бобов ден:
З-1 ябълка
О-3 картофа печени с кората и салата домати и краставици
В-2 картофа и варени броколи

Искам да ви питам сушените плодове режимни ли са за въглехидратния,че нещо не си спомням? Laughing

# 714
# 715
  • София
Нана, ама голямо маце си на снимката от разходката  Hug

Мартинче, за маце не знам, ама верно съм голяма  Joy  Hug

# 716
  • Сливен
Добро утро!
Хайде да се отчета рано, рано след безсънната нощ покрай беба. Вчера плодов:
з-чай
о-грозде
в-ябълка
1,5 л вода и има, няма 50 гр кашу, и аз не знам точно /мъжа ми си напъха шепата няколко пъти в купичката/
Резултатите от тегленето: - 900 гр
Днес за белтъчния ще съм на риба и зелева салата
Отивам да гризна една ябълка и да подремна поне час

# 717
  • у дома с любимите си хора
Добро утро!

Поля от слънчогледи,честит рожден ден ,макар и на патеричка!Да си здрава,щастлива и много любов ти желая!

Да се отчета как минаха при мен 2-та дни.Въглехидратния-отново откачих -ядох режимни неща,но доста  Embarassed Embarassed Embarassed,но поне вечерята ми приключи в 16,30часа.Вчерашния плодов ден мина добре-3 ябълки и 2 банана.

За днешния белтъчен съм предвидила:
з-грозде
о-варени яйца+салата от домати и печени чушки с копър
в-1/2 от обяда

Отивам да изчета всичко написано.
Лек и спорен на всички!

# 718
Добро утро!

И аз да се отчета как минаха моите 2 дни.
Събота  - подов. З: - праскова, О: - 1 ябълка и 1 праскова, В: - 1 банан - бяхме на гости и имаше само това, другите хапваха разни вкуснотии.
Неделя - Воден - бяхме с мъжо по магазините, той хапна в мола а аз за да не се дразня, разглеждах магазините през това време, в резултат на което съм с ново палто  Grinning
Вечерта пак на гости, седях на масата и гледах как всички хапват, добре че съм голям инат. Много ми помага ината, за да не си развалям диетата.
Естествено кантара днес ме зарадва 61кг. остава ми само още 1кг. до целта ми, а имам още една седмица до края на 1 цикъл.  newsm44

Хе хе гледах си колко трябва да ми е идеалното тегло за моята височина. Според различните калкулатори трябва да кача между 4 - 8кг. Да да ей сега. Хич не ми липсват сланините. Е малко ми е по студено, но ще се обичам по дебело, а и ще свикна.

днес - белтъчен

З: 1 праскова
О: пържола + салата - домати, краставици и сирене
В: мисля си за едно варено яйце и същата салата, но ще видя дали ще си изям пържолата или ще ми остане и за вечеря.

# 719
Здравейте! Пробвах този режим пролетта и понеже не спазвах едно от основните правила - вечерята ад е1/2 от обяда свалих, но не много кг. СЛед това правих една точкова диета УУ(ооооооф постоянно съм на диета). Вече месец и повече си ям нормално, та на моменти дори се тъпча. За това реших отново да започна този режим, но от утре. Довечера ще напазарувам необходимите продукти.  Много обичам сирене и кашкавал, но се притеснявам да ги ям в по-големи количества праз протеиновите дни, т.к. имат доста мазнини. Вие ограничавате ли им количествата??

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 09:53 от bva

Общи условия

Активация на акаунт