125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 366
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Цоне, чух сега и прочетох.. нямате ли правилник, там би трябвало да има нещо по въпроса или нещо като домоуправител Laughing, все трябва да има някой, който да знае, преди да се стигне до адвокат. Всички ли сте собственици или има и наематели? Моя позната- пианистка(живее във Франция) трябваше да саундпруф-ва целият си апартамент.

# 181
Хиър, Бенс мерси много. Ще погледна.

# 182
  • Boston, MA
Мирсиии, мирсиии за гардженцето (Агентката го е направила по-хубав  Mr. Green).

Да са живи здрави и честити Тина и Титина!   bouquet

Мария, Плами вече съвсем различен човек, голям. Слагай резе нависоко, и ние това сме направили (нямала съм случай, но май е въпрос на време).

Цоне, не е ли в правомощията на наемодателя това? Ако сте собственици, кондо асоциацията трябва да вземе отношение.

# 183
От Management - а ни се обадиха, Бубка. В Ко-оп сме. Пуста беднотия.

# 184
Тина, да си жива и здрава и много много концерти ти пожелавам!

Цоне, а пробвахте ли да се разберете за време, по което съседа не е вкъщи и тогава може да свирите? Ако не мислиш, че сами ще се разбрете може да пробвате с mediation. Ако се интересуваш смао какви са ти правата може да пробваш да се обадиш на  Attorney General  в твоя щат, обикновено си имат специален отдел, който се занимава с такива въпроси.

# 185
Пробвахме. Имаме време от един до два следобяд да "свири". Тя милата само 20 минути издържа. Тя е още пикла на 4 годинки. И дори това го дразни. Самото свирене представлява натискане на 3 клавиша с един пръст. Laughing Не като на Мони свиренето.

# 186
  • Boston, MA
Е това имах предвид, де, кооп-борда (и ние до къща няма да заботаеем, сестро  Laughing) Да не говорим, че в момента водим революция тук с бабите за една врата.

Те какво, само по мнението на съседа ли се водят?

# 187
Явно. Sad. Кипя от злоба. Иде ми да почна да забивам пирони по стената между нас. Как да му отмъстя? Да не стане по-лошо...
Старата приказка-не купуваш имот, а съседи излезе много вярна.

# 188
Опитай с медиация наистина, виждала съм много добри резултати. На линка, който Хиър беше дала имаше една агенция, предлагаща тази услуга.

# 189
  • Boston, MA
Добре де, ако продължава тя да свири, в рамките на разумното време, какво могат да ви направят? Аз за някои неща ги игнорирам бабите, извън нормалното уважение към съседи.

# 190
(Агентката го е направила по-хубав  Mr. Green).

Аз чудеса не мога да правя  Grinning Бобо си е съвършен!  Heart Eyes

Тине, да си ни жива, здрава, духовита и проклета  Hug
(и там, таковата, Телетата... знаеш си) Mr. Green

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 14:23 от Agent Provocateur

# 191
Добре де, ако продължава тя да свири, в рамките на разумното време, какво могат да ви направят? Аз за някои неща ги игнорирам бабите, извън нормалното уважение към съседи.

Да ни пратят честитка за 500 долара Mr. Green

# 192
  • У дома
Цонна, а може ли да преместите пианото в друга стая? Аман от диваци  ooooh!

# 193
за начинаещи четци, 2/3год-1/2ри клас,да препорьчам
http://readingeggs.com/
код за 5 фри седмици к изтича днес USA47NNF

# 194
Голям Фишър Прайс рикол  Rolling Eyes
http://today.msnbc.msn.com/id/39429024/ns/today-parenting/

И хубава клюка за кафето ви (внимавайте с бавачките)  Wink
http://content.usatoday.com/communities/ondeadline/post/2010/09/ … gal-for-7-years/1

Общи условия

Активация на акаунт