125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 408
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • usa
Ако искате да видите какво е куче да целува на воля бебе гледайте това ,превъртете напред на 1:26 сек  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=hLFzw4Ya_sA

обичам кучета, но имайки предвид, че те достигат с езиците си едни определени части от анатомията си, които ние общо взето избягваме да облизваме, не бих останала доволна от размяната на такива интимности между куче и мое дете...

# 436
Цоне, беше ми приятно да те чуя днес  Hug

# 437
Аз не знам. Нещо като quiet time ли искаш да въведеш на съседите? Laughing

Не на съседите, ами на мързеливите мексикански работници. Айде като ми е вратата срещу лизинг офиса да подлудят детето с 4 часов непрекъснат шум. Познай какво ми се пише след това на мен, като не спи.

# 438
Лени, нашия костюм е една падед акула още от Аризона, но Ейдж я видя като оправях дрехите му и си я иска. Не знам колко е по-топло при вас от аризонският климат, но тогава го оставих гол само с къси панталони и акулата(без ръкави).

сега ако кажеш, че Акулата е на бейбистайл  Shocked - аз съм се засилила да купувам същата!!!  Mr. Green

# 439
  • The QC to be!!!
Агент П. още веднъж мн. благодарности за инфото... аз като гледам много от безплатните услуги предлагани до сега от банковият сектор и в това число КК може би ще ги ревизират и съответно или променят или премахнат  Tired Дано само да не наложат такси ако плащаш през чекинга или сейвинга, или пък ако плащаш чрез банков чек, щот' тогаз пак ще се връщаме към писането на чекове Tired нещо което мн. не обичам. BOA спира продажбите на фореклосед имоти , дали доводите им са това което казват, че са  Wink

Aй какви ужасни костюми са ви завладяли  Peace Да не забравите снимков материал, то не, че аз ще го видя де, все ги изпускам  Blush

Titina няма общоприето такова нещо, или някаква съобразителност в това отношение. Ако искат могат трева да косят, да разбиват бетон точно под прозореца ти, дървета да сечат... бе 'квот им кеф, освен ако обаче самият комплекс има писани правила по този ?. Но поради твойте съображения можеш да си изпросиш да ви преместят в друг апартамент ако на мениджъра асансьора му ходи до посленият етаж.

Цоне твойта госпожица много бързо е научила трика в живота  Mr. Green както писаха... д-то да ти е здраво.
МВК а 'що не се замислите над малка къща с двор голям и борова гора  newsm78

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 19:54 от Baby*

# 440
Baby*, това ми е най- по сърце двор и борова гора, ама всичко е над $700000.  Rolling Eyes

# 441
Baby* в договора ни пише, в "подходящо време". На всичко отгоре в Тексас има закон касаещ тези неща. Нямам нищо против да го вършат ( все пак това им е работата), но искам да знам кое е "подходящото време". Чакам мениджъра на комплекса да ми се обади, като съм се подготвила и законово, има си норми за шумов фон и ако е над този фон за тези дейности се изискват специални лицензи.

Решението е в собственна къща.

# 442
  • The QC to be!!!
MVK ти ме шашна с тези цени бре  ooooh! и това в NC казваш в Дюрам а? Уби ме направо, никога не съм гледала в този район на NC какви са цените или имотите, но като цяло в the country спокойно може човек да си намери ранчо с 1-2 acrs за $100К  Peace Е да, за ремонт може да е, но все пак, земята и спокойствието са ценни. Но ако човек иска да може да излезе по пантофи до магазина или до кафето, и да е в подобен квартал давайки му тази възможност, да... такива цени вероятно биха били... знам ли  Thinking

Titina дано се споразомеете с мениджмънта без голяма еуфория  Peace

# 443
Лени, ахам, същата Laughing

МВК, още го мисли мъжа ми Rolling Eyes

Клипа с кучето не го гледах, по ясни причини Mr. Green

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 22:44 от benson10

# 444
Бенс, разходих се и поразгледах снимки  Hug направи ми деня!!! Детенце, мама, тати...Прекрасни сте  Hug

Цоне да покажеш снимки на "лошото момиче" после, София е остроумна сладурка!

# 445
Бенс, егаси съвпадението  Laughing - АДж е сладур, както го помня!
А какъв размер е вашата? Аз намирам само  размер 18-24м и се чудех дали ще стане на Ноли...  newsm78 Имахме една тиква на бейбистайл, тя беше 6-12м и му ставаше и на 2г, та се чудех за акулата...

# 446
Baby*аз за Chapel Hill си мислех като писах цената. При мен или всичко или нищо

# 447
Благодаря за подкрепата на всички!!! Ще се справим:)) 
anette1104  , кога си завършила НГДЕК? Съпругът  ми също я е завършил 1995...да не се окажете съученици:)

# 448
Лени, ще стане, нашата е за 12-18 месеца, къса е да се закопчае м/у краката му, но с допълнително парче с велкро ще стане (не се вижда като ходи), в останалата част костюма му става идеално.

Ван, мерси! Hug

# 449
  • USA
Aa, помня я тази чаровна акула  Laughing. Мноого е сладък, Бенс. Heart Eyes Винаги много ме радва, като пускаш негови снимки.

Кристиан ще е мечка, много се радвам за което, защото първоначалното желане беше да е влак  Crazy. От както взехме костюма, всяка вечер си го слага и си се радва и ме пита дали Хелоуин е утре. Много го обичам този празник. Аз се размазвам пред малки бебета в костюми. Няма да забравя една "люта чушка" на 1м.  Laughing

Миналата година едно куче много ме впечатли с костюма си: http://farm3.static.flickr.com/2594/4062399699_58f3bcf3ac.jpg

Общи условия

Активация на акаунт