125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 382
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
някой да знае някое критично заболяване, което да причинява непреодолим и труднозадоволим апетит към животински продукти?

Бременност?  Wink

тц, това не ме притеснява и секундно, против него съм имунизирана Simple Smile.

Липса на желязо?

Искрено се впечатлих от французойките, исках само да споделя това:
http://www.nytimes.com/slideshow/2010/10/12/world/europe/20101012-france-3.html

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 10:03 от Atti

# 541
Хм, Атти, а забеляза ли фамилията на французойката Wink
(и аз се впечатлих от слинг върху тънки токчета, много майсторлък се иска, пробвала съм)  GrinningПС Действително последните години има бейби-бум във Франция, но за мен това означава 2 вместо 1 (най-често) или хайде 3; 4 в моето съзнание е свързано повече с културологични особености, отколкото със социални трендове...
http://www.indexmundi.com/map/?v=25

Това изречение ми е любимото, много показателно ""I spend a lot of time justifying myself,"  Ms. Nicholas said of her decision to quit her nursing job after Titouan was born. "In France you are expected to do it all.""
http://www.nytimes.com/slideshow/2010/10/12/world/europe/20101012-france.html
(нЕма фрийдом оф чойс по революционните полета, нЕма)  Crazy

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 16:22 от Agent Provocateur

# 542
ееее не са и много високи токчетата на французойката,агент твоите  (ако са като тези дето показа на снимката с тоалетната) са сериозни .Ма какво знам аз де,слингове  не съм ползвала никога.

Хиър..да така е ,аз където бях седнала на медисън билетите бяха по $1.500 и нагоре.Сцената я виждах доста добре с просто око.
Естествено не съм плащала и стотинка,имах големия късмет да ме пуснат вътре без пари и да се промъкна и седна до група момчетии които нямаха против моята компания. Mr. Green

Не знам вие на какви концерти сте били но на концертите на М.Дж на които съм ходила и на които съм била все отпред си беше  както се казва "на живот и смърт",наистина ставаше страшно.Гледали сте как хората припадаха и  ги изнасяха,е преди да отида си мислех че е от това че го виждат,всъщнот се оказа че припадат поради недостиг на въздух от натиска на тълпата.

# 543
.

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 16:48 от Лeни

# 544
Никой не ми отговори за българската телевизия, да си повторя въпроса - как се гледа легално?

Моето впечатление е, че във въпросните матернел градини е доста трудно да се намери място. Когато имаше варианти за работа в Париж, го разучих и ми казаха да се откажа да пробвам изобщо, частните и платени градини са също трудни. Но директен опит нямам и не е ясно все пак. Не е ужасно по-различно в УСА, че и безплатни градини няма. Агент, това със самооправданията, всички го имаме...  Тъжна статия общо взето Sad.

# 545
  • Boston, MA
... на концерти отдавна не съм ходила, сигурно от 2001 и бира и вино се предлагаха само в антракта, като на постановка на балет ooooh!. възмутително! но пък мога да се включа с пресни разкази от състезания по гимнастика на регионално ниво! там обаче няма никъв алкохол, дори в антракта, а е много по-необходим за психическото здраве на зрителите Thinking...

Вие манерки нямате ли си бре?  Joy

На концерт е хубаво всякак, е моето верую. За Мюз само съм още сърдита, не получих изходна виза (бебето беше тогава малко), но съм ги гледала преди 3-4 години, те и Килърс са ми най-любими от "младите". Иначе редовно се разписвам на всякакви събития, като най-близко до сърцето са ми първият ми концерт евър (Стинг в зала 1 в НДК, '95) и после събитията от близко - Дейв Гахан от Депеш Мод и Долорес от Кранбърис на соло турнета (поотеделно де, не заедно  Laughing) в един малък клуб. Буквално на една ръка разстояние. Пипнахме се де.  Joy

# 546
http://www.djtacho.com/  БИЗ ето така 30 кинта за 3 месеца  Peace

# 547
Мен това, което най-много ме впечатли е, че тя сама, на токчета, с 4 деца под 5 годинки някъде, се беше запътила към метрото. Само гледката ми образува нерви, не знам какво би било на живо.

Биз, нямам представа за ТВ - чувала съм от познати, че изпозват нетера, мога да разпитам дали са доволни.

# 548
  • Boston, MA
Ахъм, извинете, сега видях линка, как ви впечатлиха токчетата, а не сесиите за pelvic floor recovery?  Wink Записвам се (и нещо електронно видях, вибратор?  Laughing)

# 549
Никой не ми отговори за българската телевизия, да си повторя въпроса - как се гледа легално?

Ние гледаме през нетерра. Платили сме си за 2 години напред, имаха някаква промоция, та  май ни излиза по около $10 на месец, може би и по-малко. Не сме 100% доволни, но става, има и записи на повечето предавания.

Във Франция действително има процедури за възстановяване на перинеума, в Германия също, и на двете места безплатно  Peace .

# 550
как ви впечатлиха токчетата, а не сесиите за pelvic floor recovery?  Wink
и то безплатни Wink
(всеки си гледа от собствената камбанария - пусто секцио, дали има и безплатни пластични хирурзи по френско, че да запълват пълноценно 35+ раб.дни отпуска  Wink )

ТВ не гледам, еле пък БГ, камо ли пък да си платя за удоволствието...  Grinning

# 551
Е как съвсем без Бг тв агент,ами "стъклен дом" .Изпускаш да видиш как Стефан Данаилов  целува на 60 и кусур години  със 30 години по-млада от него  Laughing.Сериала е трепач м-у другото,заслужава си загубата на време.За 1ви път да видя нормален диалог във БГ филм....както казват във сериала"много яко".  Sunglasses

# 552
  • Boston, MA
Напълно нулево, дори под нулата е желанието ми да гледам българска телевизия.  Laughing

Евентуално за бабите, като гостуват, ама като гледам колко книги изчетоха, докато бяха тук, майка ми със сигурност беше доста доволна, че не си губела времето с телевизия. Свекърва ми пък изучи интернета. Все полезно.

# 553
Клер, пусни една прахосмукачка в личните си съобщения, че се опитвам да ти пратя нещо

# 554
Де го чукаш, де се пука е работата с моя въпрос и вашите отговори за телевизията Laughing. И аз не гледам, дори и американска, но баща ми иска да гледа българска, та затова и питам. Ще пробвам нетерра. Клер, от кое точно не сте доволни? Бавно ли зареждат?

Общи условия

Активация на акаунт