125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 354
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Забравих за това, да. Само дето на Агентката не и помага хич, предвид състоянието и, но вероятно всичко с анасон ще е добре, нали той помага всъщност?
Джинджифилът не е ли противопоказен в големи количества при бременни? Иначе и него го забравих, помага при коремни болки.

# 616
Чай от мента и лайка също, Биз Simple Smile

Мерси за информацията на Хиър и се извинявам за подвеждането.

# 617
  • Чикаго / София
Честит Рожден Ден на Пресиян! Да е здрав и всички много да го слушат! newsm59 newsm38

Едира, честит ти рожденник и годишнина! Вечна любов и разбирателство да цари в семейството ви!

Киселини май не съм имала до сега. Така като ви чета, май ако съм имала би трябвало да разбера.  Thinking

Новини не чета в интернет, освен ако не са ми пратили линк към нещо специално. Просто нямам време да си губя времето в четене на новини. Хваща ме нервата. Предпочитам да си пусна  новините и да ги слушам докато се занимавам с нещо друго.

# 618
Eдира да ви е живо и здраво детето!!!А на вас честита годишнина!!!

# 619
честити празници на едира и семейство!  bouquet

киселини имах (само) по време на първата бременност, гадно си е, съчувствам  Hug

имаме катерици на тавана, под покрива, някой да се е преборвал с гадините, без да ги изтребва? искам да напуснат доброзорно, тропуркат по цял ден и нощ, не се изтрайват  Crazy

# 620
Против катерици ми бяха препоръчали да пръскам това или подобно, но не съм го пробвала.

# 621
Да се запиша и аз преди да е свършила темата ooooh!...едвам ви изчетох, но си имаме баба и дядо и е голяма лудница в къщи... Rolling Eyes

Честит рожден ден на Пресиян - да е жив и зздрав и да расте усмихнат.

За киселини и аз съм чувала за джинджифил, но така и не ми се наложи по време на бременността.

Момичета правили ли сте кръщенета тук.Малчо ще го кръщаваме на 31ви в една гръцка църква при нас и се чудех дали е същото като в Бг.Какво избрахте за почерпка след това - смятате ли, че барбекю в къщи е подходящо, че ми е най- удобно? newsm78

Между другото в Childrens Place и Carter's има хубави намаления за интересуващите се. Sunglasses

# 622
Момичета правили ли сте кръщенета тук.Малчо ще го кръщаваме на 31ви в една гръцка църква при нас и се чудех дали е същото като в Бг.Какво избрахте за почерпка след това - смятате ли, че барбекю в къщи е подходящо, че ми е най- удобно?

Да. Не знам как е в Бг  newsm78 Нашата почерпка беше чай, сладки и баница, на поляната в задния двор. Като нищо можеше и барбекю да направим.

# 623
Момичета, сърдечно благодарско за пожеланията за порасналото ми бебе и  нас  Hug
Трогната съм   bouquet
За киселини и аз не знаех какво е преди бремеността - втората. При първата също нямах.
В Бг пиех Талцид , гледам  че и тук го има.
Действаше.

# 624
Мики...баш в гръцката съм ходила и си беше като в БГ, топнаха в казана ,бебето орева орталъка, дърпаше попа за брадата.Бая дълга церемония обаче.
После почерпката  беше във наето помещение  със цяло агне .
Правиш каквото ти се прави,правила няма.Барбекю звучи супер! Simple Smile

# 625
Мили мами от САЩ,

Нахлувам тук с молба за помощ и съвет. Praynig Praynig Praynig
Мои близки пътуват към вашите земи и искам да поръчам това или уред с подобно действие -

http://kitchenstir.com/store/index.php/store/index.php?_a=viewPr … d&productId=6

http://kitchenstir.com/store/index.php/store/index.php?_a=viewPr … d&productId=1

Питането ми е, къде да търсят и кой вид е за предпочитане ?

Добре ли е друг на място да го поръча по нета ( имам човек там) и те само да го вземат или  е по-разумно в LA директно да ги пратя в някаква верига магазини ?
Имайте предвид, че с нищо там не съм наясно, освен с това, че май ще се взима трансформатор или под. допълнително.
Извинете ако въпросът ми е глуповат, но ще бъда много благодарна за всяка помощ.  bouquet

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 12:23 от Miraetta

# 626
Кисилини съм имала само докато бях бременна с Пухкавел. Рецаптата за душевния ми комфорт беше- маслина с костилка, изяждам маслината и смуча костилката докато ми омръзне

# 627
  • The QC to be!!!
Да, ще ти трябва както трансформатор, така и адаптор. Аз лично не бих препоръчала ел. уреди които не са направени да работят на 240 волта. Може и да го има в някой магазин там като Bed, Bath & Beyond (ако все още са в бизнеса) или друг подобен за домакински уреди  Thinking

# 628
Да, ще ти трябва както трансформатор, така и адаптор. Аз лично не бих препоръчала ел. уреди които не са направени да работят на 240 волта. Може и да го има в някой магазин там като Bed, Bath & Beyond (ако все още са в бизнеса) или друг подобен за домакински уреди  Thinking
 да, много от уредите изобщо не работят на по-висок волтаж. В САЩ е 140 волта, в Бг. 220, трябва да се съобразите и с това. Може и да работят, но не за дълго.

# 629
 Hug Благодаря на всички споделили!
(не опитвам узо, чай от мента/лайка дори да умирам обаче  Grinning любимите ми джинджър бонбони (захаросан джинджър) мен лично не ме спасяват от киселини, което не ми пречи да ги унищожавам с тонове! ще опитам обезателно другите терапии, че сме хукнали на море и искам да се глезя дори това да означава да помъкна тежката артилерия за киселини  Mr. Green Ще ям! )

Общи условия

Активация на акаунт