Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 6

• 55 000
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Stacked няма нищо общо Стоке със изискаването ти за големи колела
Дилянка от постовете ти направих извод че ти харесват черните колички, преди седмица в Премаман видях на промоция 
Jane Rider Matrix Moonlight

Въпреки че съм привърженик на 3 колела, тази много ме впечатли.
Особено тапицерията и много фешен Laughing

# 391
  • София
г-жа Стихийно бедствие, точно тези модели на Jane харесах и аз. А за Стокето - колелата не са от най-малките. Все пак аз се ориентирам към по-среден вариант, не към най-големите, защото с тях количките пък тежат повече. Просто не искам да са от най-малките.

Иначе, като маневреност и лесна управляемост Стокето си е доста добро,  в характеристиките го дават, че било подходящо за деца до 3 годинки, но май е малко тесничко и не много удобно.

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 14:59 от Stacked

# 392

Stacked не съм ползвала стокето вероятно мога да не съм обективна, но Пзарджиклийките избиват селските комплекси и в града е пълно със стокета, та това което забелязвам в тези колички  въобще не ми харесва, писала съм го и преди боли ме душата като видя как им висят краката на дечицата от тая количка, моята съседка има стоке детенцето и е около година и 2-3 мес въобще не мога да се сетя как ще го събере това дете в тая количка зимата с три ката дрехи, то сега едвам се събира там, да не говоря че нашия кмет чисти чисти ама все не почистено в града и като им гледам колелцата не се сещам как ще минават през снега зимата.
За мен стокето има (ше) едно предимство  пред другите колички е височината на която сиди бебето, и друго нищо не виждам в нея.

# 393

Stacked не съм ползвала стокето вероятно мога да не съм обективна, .........................., писала съм го и преди боли ме душата като видя как им висят краката на дечицата от тая количка, моята съседка има стоке детенцето и е около година и 2-3 мес въобще не мога да се сетя как ще го събере това дете в тая количка зимата с три ката дрехи, то сега едвам се събира там, да не говоря че .............................................
Ползвах СТОККЕ до 4 год. възраст на дъщеря ми,нормална е на ръст вече е 104 см краката и не висяха,дори спеше по час-два в нея ,ако не ме беше срам мен щяхме да я ползваме поне още 3 - 4 м ,защото тя искаше да се вози в нея и и беше комфортно.  Laughing
Още не съм я продала ще взема да я снимам вътре както е на 4г и половина  Grinning Степенката за краката се отпуска надолу,възглавничката на гърба се маха при по-големите деца и има достатъчно място за дете дори с дебели зимни дрехи.  Peace

# 394
  • София
г-жа Стихийно бедствие и аз такова впечатление имам за количката, с тази разлика, че на мен ми харесва. А по цена - ще ми излезе колкото Jane или Skate, защото ако реша за я купя, ще ми я донесат от чужбина и ще е много по-евтина от тук. А и знам, че много други жени са си ги купили така, та не мисля че някой "избива" комплекси с количките. Е, може би има и такива случаи, но са малко според мен. По същата логика и с всяка по-скъпа количка се избиват комплекси. Не мисля, че така.
Ето че mimozata споделя друго мнение като потребител, а не само страничен наблюдател.
Ох, не знам. Много трудно. И другите, които съм набелязала ми харесват. Никоя от тях не е извън полезрението ми. Ще падне чудене явно. Направо се въртя в кръг - тъкмо се спра на една и отнякъде ми "падне" информация за някой недостатък. Избирам друга - и прочета нещо хубаво за трета..... Thinking

# 395
  • София
Здравейте ,незнам къде да си отправя питането и затова пиша тук.Въпроса ми е по-спецялно към Дуранго и Рошко .Имам този шезлонг и ме интересува дали е подходящ за бебе на месец и половина .

# 396
  • Пловдив
Здравейте ,незнам къде да си отправя питането и затова пиша тук.Въпроса ми е по-спецялно към Дуранго и Рошко .Имам този шезлонг и ме интересува дали е подходящ за бебе на месец и половина .

Какъв шезлонг не е видно?!?

# 397
  • София

Какъв шезлонг не е видно?!?
извинявам се   Blush
ето това е   http://www.bebe-best.com/bertoni-shezlong-top-relax-orange-stars … 2010-p-17460.html

# 398
  • Пловдив
Да, подходящ е, по принцип шезлонг се ползва до около 6месеца, докато детето почне да стои седнало, после шезлонга става опасен. Е, не го слагай седнало в шезлонга бебето, на първата степен е добре.

# 399

Stacked изказах само мнение, не съм ползвала количката, в крайна сметка не мога да ползвам всички но пък това не означава че не трябва да имам мнение Blush Joy Joy Joy

Не вярвам на това дете да му е удобно

# 400
  • София
Аз нищо не съм казала, г-жа Стихийно бедствие. Нали само си обсъждаме?! И всяка от нас изразява мнение?! Да не би да не си ме разбрала правилно? Аз самата изказах подобни опасения и исках да чуя всякакви мнения, така че твоето ми беше от полза. А и снимката, която показваш Thinking

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 18:14 от Stacked

# 401
# 402
  • София
Да, подходящ е, по принцип шезлонг се ползва до около 6месеца, докато детето почне да стои седнало, после шезлонга става опасен. Е, не го слагай седнало в шезлонга бебето, на първата степен е добре.

На първа степен бебето някак си с краката нагоре седи.Поставям я на втора ,но там е като свита и за нея се интересувам по-спецялно дали е подходяща?

# 403
  • Пловдив

На първа степен бебето някак си с краката нагоре седи.Поставям я на втора ,но там е като свита и за нея се интересувам по-спецялно дали е подходяща?
Няма проблем да е малко свито, замисли се как изкарват последните месеци в корема - съвсем, съвсем свити.

# 404
  • Пловдив
Е, те тия снимки са все професионални без една. Професионално направени за реклама, естествено, че няма да показват количката в нелицеприятна светлина.

Общи условия

Активация на акаунт