Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 6

• 55 002
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
И на всичките децата са почти прави. Просто легнало положение /даже средно/ не виждам как ще се получи.

# 406
Какво значение има професионални, или не...количката е една и съща, не е друга с рекламна цел. А според мен това не е право положение, спокойно може да се спи и съм го виждала много пъти и с големи деца.
http://www.mypushchair.co.uk/stokke-xplory.jpg
http://www.blogcdn.com/parentdish.co.uk/media/2009/06/the-stokke-edit.jpg
Винаги съм се чудила защо в Бг тази количка толкова се мрази, при условие, че в цял свят се признават качествата й

# 407
Винаги съм се чудила защо в Бг тази количка толкова се мрази, при условие, че в цял свят се признават качествата й
Не съм останала с впечатление да се мрази.
Само за пример : вчера бях на разходка в Морската градина, видях поне 10 такива колички в различни цветове   Crazy, сигурно беше най-разпространената количка от всички останали (като обща статистика от всички видени), следващата по срещаност беше   Jane- Slalom Pro

# 408
  • ул. "Мечтание"

На мен лично ми е адски грозна и има неща в нея, които не ми допадат. Но чак пък да я мразя.  Thinking

# 409

Stacked изказах само мнение, не съм ползвала количката, в крайна сметка не мога да ползвам всички но пък това не означава че не трябва да имам мнение Blush Joy Joy Joy

Не вярвам на това дете да му е удобно

на тая снимка просто майката не е свалила степенката надолу и е на най-късата позиция.
Легнало има и гледам освен моето много деца си спят с кеф.  Grinning

# 410
  • Пловдив
Според мен е хубава количка, но не е кой знае какво, в смисъл, че същите неща се намират и в други колички, които са в пъти по евтини и не си заслужава да се дават толкова много пари, при условие , че и за 1000-1500 лева може да си вземеш много хубава количка, а дори и за по-малко...А и това все пак е просто една количка, в която не се знае детето до кога ще иска да се вози. Аз имам приятелка, на която дъщеря и е на 1г. и 6 м и вече изобщо не иска да седи в количка,предпочита да търчи напред назад Simple Smile, а тяхната е Пег Перего т.е е хубава количка. Трябва да си признаем, че тази количка се купува единствено за гъзария, но пък защо не, ако разполагам с толкова средства и не ми е проблем ни най малко, защо да не си я вземе човек Simple Smile

# 411
  • Пловдив
Лично мен Щокето не ме кефи, като я погледна не ме радва. Просто не е "моята" количка. Цената съвсем натежава в посоката - неподходящи за мен колички. Аз харесвам колички, при които облегалката да ляга назад, не да се извърта цялата седалка и детето да спи с леко вдигнати крачета.
Ей този тип - http://www.mamasandpapas.com/product-sola-2-in-1-grass/103511100/type-i/ е моят тип колички, като се замисля от различни марки заглеждам все този вид количка.

# 412
  • София
В чужбина Stokke не е толкова скъпа. Освет това, от там тя може да се купи за същите пари - между 1300 - 1500 лв., за които тук могат да се купят повечето колички от по-висок клас. Така че е сравнима с колички като Jane, Peg Perego, Inglesina, Bebe Confort и т.н. Дори излиза по-евтино от някои от тях. И никъде по света тази количка не се купува за гъзария, само тук се приема така, наистина. Разни хора, разни идеали.

Аз лично търся количка, която ще ми е удобна и практична. И Stokke ми е в листата. Изглежда ми практична, защото и двамата с мъжа ми сме високи и от гледна точка на приближеност на детето до нас има съществени предимства пред другите колички. Разбира се, вече споменах, че имам някои притеснения относно бебешкия кош, така че проучвам и 4- 5 други марки и модели. А и съображението, изказано от Янтра също е основателно.

В крайна сметка всеки си решава какво му харесва. Няма как всички да харесваме едно и също и да имаме еднакви виждания. Не е и нужно. Важното е да уважаваме избора на другите и да сме умерени в изказванията.

Продължавам с проучването и благодаря на всички, които изразиха мнение      bouquet

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 19:51 от Stacked

# 413
  • Пловдив
По въпроса за височината - и моя мъж е висок - всяка количка с подвижна дръжка, която се наглася нагоре-надолу би ти свършила работа. Peace

# 414
Здравейте мами.

Аз съм бъдеща майка /чакаме я след месец и половина/ а съм на 21 и си нямам и хабер от колички newsm78 , разпологам с 1000лв за количка. Да ви помоля да ми дадете предложение за количка, но не да е тежка и масивна като от едно време с лека конструкция и примерно от тези 3в1 или 2в1 /имаме и кола/ не знам. Благодаря ви предварително. И въобще какво трябва да знам при избора на количка ?  newsm78 Heart Eyes

# 415
Олееееееееееееее какъв диспут предизвиках с това Стоке.
Зарежете го, може би наистина въпрос на вкус, може би нещо от рода три колела или четири?
В между прочие стокето има ли друг модел или правят една количка само?

# 416
http://buggy.de/ -  TFK Buggster S- 590 лева +подарък кош за новородено!Към него можеш да си добавиш и една кошница за кола MAxi Cosi  за 165 лева и си готова. Удобна, много лека, компактна. И като вариант със зимен кош, и като летен вариант.

Другото предложение еX lander . Има промоции сега на около 800 лева чанта, количка, кош за новородено.
И за двете марки има само положителни  отзиви в темите.

Може да се намерят и Jane  на тази цена. Challenger  например  едно такова предложение- на около 900 лева с кош за новородено и чанта.
Номада също може да се намери на около тази цена.
1000 лева е добра цена и можеш да си купиш хубава количка за тези пари

# 417
  • гр.София
Мами моля,помагайте,търся модел Chicco Multiway.

# 418
# 419
Рекламно съобщение
.........

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 14:41 от Tatti

Общи условия

Активация на акаунт