Отговори
# 105
  • Габрово
Добре дошла на мама по три !

# 106
Здравейте, момичета
Марету, не знам какво си пробвала за крустите, но моя батко ги имаше като каска направо. Не му помогнаха никакви козметики. Дори се наложи да ходим на кожен, толкова зле беше. Тогава тя ни каза да преварим зехтин в едно бурканче от лютеница и да сложим една кафена лажичка сода бикарбонат. С това му мажех главичката след баня и после леко го сресвах с гребенче. Минаха му за една седмица. Пробвай го Peace

Мартеа, и аз съм така. Имам много кг отгоре, които заради кърменето не мога да сваля. В момента, в който реша да се огранича и да ям по- малко и получавам ревливо бебе. То и без друго кърмата ми не е много хранителна, стои ми една синкава. Лошото е, че на мен все още не ми е идвало след раждането, но леко ме наболява от време на време и ми се яде като за световно, особено сладко. Обикновено съм така около една седмица преди мензис, но сега май ставам постоянно Embarassed

# 107
Благодаря на всички. stork-boy stork-girl stork-girl
Съкровищата станаха с голям мерак. Тези дни се запознах с една мама на три появили се през декември (ако за тези става на въпрос). А относно кърмата и яденето има голяма зависимост, до втория месец ги кърмих и трите, но ядях след всяко тяхно хранене и един ден когато имахме много ходене напред - назад и не се храних добре и тя спря, сега кърмя само едно и ми се струва, че не винаги й стига зависи кога за последно съм яла , но не приема шишето "бъчка" го с език и реве.

# 108
И на мен още не ми е дошло и ми казаха , че е съвсем нормално за кърмеще мама

# 109
И на мен още не ми е дошло и ми казаха , че е съвсем нормално за кърмеще мама

да и на мен ми казаха, че е нормално. Лошото е, че ме мъчи вече 3 месеца все едно всеки момент ще ми дойде и просто умирам за сладко

# 110
и аз като Николови понякога пропускам, че нямам време, но като Танчето се старая да се храня качествено Sunglasses
свалила съм всички кг от бременноста - не съм се теглила, но си влизам във всички дрехи Flutter

Вероник, "нехранителна" кърма няма Wink

мама по 3 welcome
не ти ли е мъно, че кърмиш само 1??

# 111
  • Пазарджик
А аз се тъпча като невидяла, но не нарочно, просто имам апетит. А толкова се радвах, че не качих много през бременността, и имах да свалям само 3 килограма, а ето сега, че почвам да качвам. Дори като видях в неделя още един килограм отгоре и пропуснах едно среднощно хранене и днес детето се скъса от рев на гърдите, помислих, че е от това, че не съм яла, след като се нахраних хубаво и кърмата дойде. Така че просто ако искам да кърмя, не трябва да си правя експерименти.

# 112

Права си, просто не съм се изразила правилно. Имам в предвид че по- честичко се храним, синкава седи една такава и ако се опитам да се ограничавам положението става ужасно, бебо почва много да плаче милото. За съжаление нищо не съм свалила, нито една дреха не ми става от тези преди бремеността, нося си бременелските. Лошото е, че идва зима и май цял гардероб дрехи ще трябва да си купувам. То хубаво, ама в магазините само за слаби. Искам да си купя, а не мога да си намеря Cry

# 113

Права си, просто не съм се изразила правилно. Имам в предвид че по- честичко се храним, синкава седи една такава и ако се опитам да се ограничавам положението става ужасно, бебо почва много да плаче милото. За съжаление нищо не съм свалила, нито една дреха не ми става от тези преди бремеността, нося си бременелските. Лошото е, че идва зима и май цял гардероб дрехи ще трябва да си купувам. То хубаво, ама в магазините само за слаби. Искам да си купя, а не мога да си намеря Cry
ще отслабнеш, споко Hug

# 114
  • Варна
Добро утро!
По едно кафенце и закусчица за добър тонус днес.  Mr. Green

# 115
Вероник, същата работа е и при мен  за килограмите , нищо не си купувам, защото все си мисля, че още малко и ще отслабна и ще си вляза в старите дрехи и така вече 3 месеца и половина  hahaha Blush , но мисля да потърпя поне още 2,3 месеца да се кърмим, пък после ще правя ограничения  Simple Smile

# 116
Вероник, същата работа е и при мен  за килограмите , нищо не си купувам, защото все си мисля, че още малко и ще отслабна и ще си вляза в старите дрехи и така вече 3 месеца и половина  hahaha Blush , но мисля да потърпя поне още 2,3 месеца да се кърмим, пък после ще правя ограничения  Simple Smile

и аз така си викам newsm78

# 117
Аз пък да ви попитам,че при мен се случва нещо странно,ние все още се кърмим,но пък на мен взе,че ми дойде цикъла  два месеца подред юли и август ,но този месец пък ми закъснява вече цяла седмица. Има ли и други на които им идва цикълът въпреки ,че кърмят.И друг въпрос бебето желае ли да сучи точно в този период докато сте в цикъл.При мен понякога ми прави стачки точно тогава когато съм в цикъл и имам чувството че нещо усеща детето.

# 118
  • Оранжевата стая
чела съм, че се променя вкуса на кърмата през цикъла и затова понякога бебетата отказват да сучат.... до колко е вярно не знам

# 119
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт